СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 350
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 665

Експертката й казала, че вероятно ще качат статистиката до края на деня. Peace

А дано  Praynig

# 1 666
  • София
Със сигурност статистиката е с  оценки от 1 и 2 модул заедно, тоест  с оценките за кандидатстване. Ако беше иначе, не би имала никаква стойност.

# 1 667
  • София
Продължавам да се чудя, коя оценка влиза в статистиката - в сайта на РИО Варна изрично си пише: Статистика по НВО в 7 клас, т.е. за мен това са оценките от първи модул, а не оценките за кандидатстване.

Това не ми е хрумвало, винаги съм смятала, че статистиките са на база оценки за кандидатстване.

# 1 668
Със сигурност статистиката е с  оценки от 1 и 2 модул заедно, тоест  с оценките за кандидатстване. Ако беше иначе, не би имала никаква стойност.

Да няма стойност за нас, но има стойност за министерството, все пак тях ги касаят точно тези оценки. Звънях дори и в министерството и от там не знаеха. РИО Варна пък нямат посочен телефон, а само факс и е-мейл и съм им пратила запитване. Сега чакам да ми отговорят.

# 1 669
  • Варна
Получих по-добри отзиви от пета за немски, а ако ще учи в първа е по-добре английския.

Много странни са тези отзиви. Съветвам ви да проверявате и по-обективни критерии, от мнения на отделни деца и родители. Например: резултати от ДЗИ, участия в олимпиади, проекти и т.н. Информацията я има в сайта на училищата, в РИО, в МОН.

# 1 670
Получих по-добри отзиви от пета за немски, а ако ще учи в първа е по-добре английския.

Много странни са тези отзиви. Съветвам ви да проверявате и по-обективни критерии, от мнения на отделни деца и родители. Например: резултати от ДЗИ, участия в олимпиади, проекти и т.н. Информацията я има в сайта на училищата, в РИО, в МОН.

Преди време и аз ползвах статистиката от резултатите от ДЗИ на МОН, но сега не мога да ги намеря. Ако имате информация, къде са качени, ще ви бъда благодарна да я споделите.

# 1 671
  • София
Продължавам да се чудя, коя оценка влиза в статистиката - в сайта на РИО Варна изрично си пише: Статистика по НВО в 7 клас, т.е. за мен това са оценките от първи модул, а не оценките за кандидатстване.

НВО не означава само I  модул, ако мислиш да го приемеш буквално.  А оценките само от първи модул биха имали единствено значение за оформянето на годишния успех и ползват само учителите по съответния предмет. Оценките, които нас ни интересуват са тези от двата модула и те се ползват за статистиките.

# 1 672
  • София
Със сигурност статистиката е с  оценки от 1 и 2 модул заедно, тоест  с оценките за кандидатстване. Ако беше иначе, не би имала никаква стойност.

Да няма стойност за нас, но има стойност за министерството, все пак тях ги касаят точно тези оценки. Звънях дори и в министерството и от там не знаеха. РИО Варна пък нямат посочен телефон, а само факс и е-мейл и съм им пратила запитване. Сега чакам да ми отговорят.

Тази, която има стойност за МОН, е друга  и  не се качва за нас. Ако въобще нататък има обобщена и стане достояние и за нас, родителите, то тя ще със ъвсем  друг формат, ще е списък   с  резултати по училища в страната  в низходящ ред според резултатите по предмета , а не по интервали.

# 1 673
  • София
Забравяте, че 2ри модул е избирателен, а не задължителен. Няма логика да е включен в статистиката.

# 1 674

Ако съм разбрал правилно с бал от 11.551 на база 2013 данни за Пловдив преди нея би имало 32 момичета и 20 момчета.

така е, да, но това е на база 2013.  Тазо година баловете вероятно ще паднат, макар и с малко. Момичето е с реални шансове за всяка една паралелка в града.

# 1 675
  • София
Ох, мами...Какво като не си писал по втори модул? Имаш някакъв набор от точки  от 1 -ви модул  и с него на база максимални 100 ти е  формирана оценка за кандидатставане, отличаваща се от тази за 1 модул (доста по-ниска естествено). С нея пак си смяташ в кой интервал си.

# 1 676
1 модул БЕЛ-5,300
втора оценка-5,006

Колко са точките на 2 модул? Благодаря

Много сте странни ей! Пуснаха ви формули и никой не ще да се размърда и да си сметне. Пък после децата не внимавали и ги мързяло!

# 1 677
Забравяте, че 2ри модул е избирателен, а не задължителен. Няма логика да е включен в статистиката.
обаче, ако забелязвате, има разлика между явилите се на МАТ и на БЕЛ, така че си е точно с включен втори модул, иначе нямаше да има разлики - първият е задължителен

# 1 678
1 модул БЕЛ-5,300
втора оценка-5,006

Колко са точките на 2 модул? Благодаря

1 модул - 54,5т.
2 модул - 19т

И аз с молба - за точките по БЕЛ. Първи модул 5,60, крайна оценка - 5,419.

1 модул - 59т
2 модул - 25,5т

loveforever, да ти имам ентусиазма. Остави ги да си смятат.....

# 1 679
  • Пловдив
обаче, ако забелязвате, има разлика между явилите се на МАТ и на БЕЛ, така че си е точно с включен втори модул, иначе нямаше да има разлики - първият е задължителен

Като излязат статистиките по училища, ако имаме достъп до тях, ще видиш, че матурите са задължителни, ама не всички деца са се явили на тях. Няма нищо странно в различния брой на децата, явили се на МАТ и на БЕЛ. Не всеки иска да кандидатства.

Общи условия

Активация на акаунт