СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 282
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 815
Същият е като на Крис:) Разбира се, че има:)
[/quote]

Благодаря!

# 1 816
  • София
Искам да попитам,  могат ли да се  видят работите от НВО по естествени науки и ако да, къде?
Също така, някой има ли идея, каква формула за преобразуване се ползва там?
Сина ми има 16 от 18 точки, госпожата му е казала, че това отговаря на 5. Thinking
Освен това, сверихме отговорите му веднага след като МОН ги публикуваха, намерихме само една грешка и много се надявам, че има начин да видя работата лично и да сравня какво е попълнил.  Crossing Arms
Погледни на 1 стр., от темата.

# 1 817
  • София
Падаща звезда, обаче по естествени науки максимумът не 18 т.

# 1 818
Ganis - браво на Крис!!!!
Русалке, вие как сте, ще заработи мантрата  НА ПЪРВО КЛАСИРАНЕ ПО ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ! нали  Wink

браво на всички форумски деца!  Хайде, да поемем дъх и да  наредим желанията!

# 1 819
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Благодаря ganis!  
Уж чета цялата тема, а не съм видяла таблиците в началото. Embarassed
Грешка на пръстите, обществени, не естествени.  Grinning
И някаква идея, дали могат да се видят и евентуално къде? Ако има значение града, става въпрос за Бургас.

# 1 820
Моля за помощ. Момиче с резултат 10.913 дали има шанс за 9 ФЕГ?

# 1 821
G..D..,ти пак ли се печеш на този огън!
Успех!  Hug

# 1 822
  • Пловдив
Аз искрено се радвам, че тази година в Пловдив резултатите са по ниски. Simple Smile
Преди това се молих на по - сложни задачи по мат, за да има добро разпределение. Както обикновено по математика намазал лесните задачи, а на втория модул има макс. точки. И сега го е яд. С българския изненада света и себе си Simple Smile
 По отношение на статистиката преди Христо има 11 момчета и 27 момичета. Да се надяваме, че няма всички от тях да се юрнат към системното програмиране в ОМГ, защото паралелката е без квоти. Живот и здраве се надявам на първо класиране да се запишем там.  Praynig
 G..D.., вие какво гоните?

# 1 823
  • София
Искам да ви попитам - преди няколко часа реших да събирам линкове към статистиките за всяка област и даже ви помолих да ги споделите - че да ги сложа на предната страница на следващата тема довечера.
Сега обаче, няколко страници по-късно, виждам, че всички вече знаят и добре се оправят със статистиките.

Та, има ли смисъл да ги вадя отделно в първия пост, до довечера едва ли ще има някой, който да не е разбрал за достъпа до интересуващата го статистика, нали?

Мисля, че е по-добре да си остане линкът към РИО и всички регионални инспекторати, съгласни ли сте?

# 1 824

Момичета някой има ли инфо и намира ли статистики за Стара Загора. Не намирам нищо на сайта на РИО.....или аз не търся там, където трябва.......

# 1 825
Та, има ли смисъл да ги вадя отделно в първия пост, до довечера едва ли ще има някой, който да не е разбрал за достъпа до интересуващата го статистика, нали?

Мисля, че е по-добре да си остане линкът към РИО и всички регионални инспекторати, съгласни ли сте?

Не се мъчи изобщо. И да ги сложиш  в първия пост, винаги ще има някой неразбрал.  Grinning
Четящите и внимаващите се оправят и без това.

# 1 826
  • София

Не се мъчи изобщо. И да ги сложиш  в първия пост, винаги ще има някой неразбрал.  Grinning
Четящите и внимаващите се оправят и без това.

smile3521 Благодаря ти, това исках да прочета

# 1 827
  • София
Ganis - браво на Крис!!!!
Русалке, вие как сте, ще заработи мантрата  НА ПЪРВО КЛАСИРАНЕ ПО ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ! нали  Wink

браво на всички форумски деца!  Хайде, да поемем дъх и да  наредим желанията!
Ще видим.. Simple Smile Но от това, което се вижда от статистиката, при несъществени изменения в настроенията и мераците на децата в горните интервали, май излиза, че баловете ще са доста  близки до миналогодишните.   Thinking

# 1 828
  • Пловдив
Аз искрено се радвам, че тази година в Пловдив резултатите са по ниски. Simple Smile
Преди това се молих на по - сложни задачи по мат, за да има добро разпределение. Както обикновено по математика намазал лесните задачи, а на втория модул има макс. точки. И сега го е яд. С българския изненада света и себе си Simple Smile
 По отношение на статистиката преди Христо има 11 момчета и 27 момичета. Да се надяваме, че няма всички от тях да се юрнат към системното програмиране в ОМГ, защото паралелката е без квоти. Живот и здраве се надявам на първо класиране да се запишем там.  Praynig
 G..D.., вие какво гоните?
две девойки от тези 27 ги отпиши веднага, целта им е друга...

# 1 829
  • София
преди моята мома има 500 момичета /5.456 и 5.700/ - не съм доволна  Crossing Arms

това е бал 11.156

аз виждам за интервал до 11.1 - 397 момичета

или греша, защото аз съшо гледам този интервал - ние сме с 11.1

Общи условия

Активация на акаунт