Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 612
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • Седмото небе
Кой е най-хубавият ирис? Много го харесвам като аромат, но няма парфюм с ирис  Thinking
За мен най-добрите ириси са в:
1- http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Parfum-Initial-11360.html
2- http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Dahlia-Noir-12146.html
3- http://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Infusion-d-Iris-1795.html
Това са моите фаворити,така ги усещам аз-за други може би са ужасни.Първите два са ми в топ-листата за пролетта и ги ползвам доста често,от Прада-та унищожих 100 мл,а сега втората половина от безумно големия 200 мл Crazy тестер,които се полакомих да взема,радват мила съфорумка.Достъпни са за проба,така че ако нещо ти  Wink пробвай.С удоволствие ще следя и за други ирисови предложения.Уж съм се спряла с търсенето и залагам само на изпитани неща,но винаги мога да си освободя още 1 местенце на шкафа за парфюми,ако нещо ме накара да го поискам безумно Joy

# 121

Alchemist, аз лично гласувам за М7 Oud Absolu. Много е секси Flutter
+1 Mmmmmm Heart Eyes

Изтървала съм няколко теми, но иначе не съм се отказала от парфюмите, само от придобиването на нови. Laughing

Бавно вадя някои летни аромати, като Пудрената 19-ка, Ирисовата Прада, Форест велвет, но днес се улових, че надничам за още нещо ново или добре забравено старо.

Атти,   bouquet

gadamer, на мен ми харесва най-много Hiris/ Hermes.

# 122
  • София

Chloe - Love EDP - много сладък и тежък, достъпен за проба, по-скоро ми допада

Много сладък и тежък?  Shocked
Все едно за друг парфюм пишеш.

Стигнала съм дотам, че не го слагам, когато ще нося яке дълго, защото това означава това яке до изпиране да не мирише на нищо друго.  Laughing

И при мен е така.Имам го откакто излезе и не съм стигнала до половината.Не знам защо тогава го купих, но понякога дори главата ме заболява от него!

# 123
И за мен е един от най-добрите. Има разбира се и други, но са трудно достъпни и няма да ги предлагам. Не че този е много лесен де.
От няколко дни нося само Rue Cambon Chanel  и не мога да му се нарадвам. Хората около мен също го харесват много.

# 124
И за мен е един от най-добрите. Има разбира се и други, но са трудно достъпни и няма да ги предлагам. Не че този е много лесен де.

Което ми напомня за един ирис, който бленувам от няколко години и надявам се скоро да му дойде времето, след като видя още няколко дъна.
Ето този е, но е доста различен от горния.

# 125
  • София
За мен двата най-добри ирисови аромата засега са Bois d`Iris Van Cleef & Arpels и Iris Poudre Frederic MallePeace

# 126
  • Отвъд алеята зад шкафа
Първия има как да го поръчам, обаче така на сляпо...за толкова пари  Thinking Денси, ти имаш ли Bois d`Iris Van Cleef & Arpels?

# 127
  • София
Първия има как да го поръчам, обаче така на сляпо...за толкова пари  Thinking

Хайде, ще те запозная с него на някоя от грим срещите, а може и на парфюмна среща, ако дойдеш!  Wink
То аз напоследък все не успявам да дойда, но все ще измислим.
По-различен е Bois d`Iris Van Cleef & Arpels от представите ми за ирис. Лесно харесван парфюм е, но за толкова пари определено е по-добре да го пробваш предварително.  Peace

# 128
  • София
И на мен много ми харесва Bois d`Iris Van Cleef & Arpels  Heart Eyes. И Виолетовата Блондинка е с хубав ирис, макар и съвсем различен. Не познавам ириса на Ермес, а ми подпалихте сега фитилите!  Embarassed  Grinning

# 129
Първия има как да го поръчам, обаче така на сляпо...за толкова пари  Thinking Денси, ти имаш ли Bois d`Iris Van Cleef & Arpels?
Не обаче го има за проба както и другите ексклузиви на Ван Клийф без новата Роза /има го него обаче наличен като продукт/ в БЗ мол София.
Аз не харесвам никак този парфюм. Peace

# 130
Здравейте, момичета.
Аз тука все с въпроси, но не мога да описвам така парфюми. По ваши описания поръчвам и купувам. Доволна съм до сега.
Интересува ме в Дъглас продават ли се на Прада ириса, ма Хермес ириса, на Естито Бронзовата богиня, нилските градини и медитеранските. Да знам какво да поръчвам на мъжа ми да ми купува. Или някойндруг, който се предлага там и препоръчвате сега за лятото?

# 131
  • София
Здравейте, момичета.
Аз тука все с въпроси, но не мога да описвам така парфюми. По ваши описания поръчвам и купувам. Доволна съм до сега.
Интересува ме в Дъглас продават ли се на Прада ириса, ма Хермес ириса, на Естито Бронзовата богиня, нилските градини и медитеранските. Да знам какво да поръчвам на мъжа ми да ми купува. Или някойндруг, който се предлага там и препоръчвате сега за лятото?

Зависи къде е Дъглас-а. В чуждите Дъгласи (поне в Холандия) се предлага марката Хермес. Със сигурност продаваха Градините и Бронзовата Богиня (която даже беше свършила). В нашите Дъгласи Хермес няма, Бронзовата Богиня я предлагат в бутиците на EL.

# 132
Не познавам ириса на Ермес, а ми подпалихте сега фитилите!  Embarassed  Grinning
Този ирис така и не го усетих. На мен ми мирише на ... мокро от него и то докато е мокро на кожата от нанасянето. После - нищо. Rolling Eyes

# 133
  • София
Охооо, то ириси имало и в Guerlain Shalimar Initial L'EauHeart Eyes И аз го слагам към класацията за най-добри ириси.  Peace

И на мен много не ми мирише на ирис в Hiris Hermes (нали за него говорим)!  newsm78

# 134
  • Варна
 Scintillia, Благодаря!
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт