Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 603
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Някой знае ли дали в София може да се купи спрей на Виктория Сикретс - Love Spell и цена??

Виктория Сийкретс доколкото знам, ги няма в София. Има ги в Гърция!  Peace  Не са никак скъпи (не мога да дам точна цена, но порядъка е 1/3 - 1/2 от цената на нормален парфюм). Масов клас. (И качеството съответно отговаря на цената.  Wink )

# 106
  • Там, където ме обичат
Веднага опровергавам. Има Виктория Сикрет,  Peace в дрогерии Лили.
Мисля че бяха точно тези боди мист, за които става въпрос.
Тоалетните млека на ВС ги гледах в един хотел в Банско.

# 107
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тоалетни млека на ВС има и в парфюми.шоп-нет  Peace

# 108
  • Варна
Привет на всички!
Може би ще имам шанса да вляза тук
http://www.jovoyparis.com/category.php?id_category=5,
но получавам главозамайване от толкова различни и непознати аромати (с малки изключения).
Някой по-опитен ще ме насочи ли какво да подуша?
Само не ме питайте какви аромати харесвам, мога да кажа какво не харесвам или какво ми идва в повече - неща от сорта на Elixir des Merveilles Hermes и Aromatics Elixir Clinique.
Благодаря!
 Peace

# 109
  • София
karie, абсурд да успееш с едно влизане да успееш да подушиш всичко интересно. Има толкова красоти там. Аз лично препоръчвам да си кажеш на консултантите какво харесваш, какво не харесваш, пък те да ти предложат разни неща. За мен биха били интересни марки като M.Micallef, Frapin, Lubin, Jovoy Paris, но все пак..

# 110
  • Варна
Ох, то как да кажеш какво харесваш, като винаги има какво нещо ново да те удиви.
С едно влизане няма да стане, ама за второ дали ще остане време ..
Затова си помислих, ако някой може да ми препоръча нещо "специално" да се пробва. Защото честно казано се надявам да изляза оттам с  някоя торбичка  Crazy

# 111
  • София
Затова си помислих, ако някой може да ми препоръча нещо "специално" да се пробва. Защото честно казано се надявам да изляза оттам с  някоя торбичка  Crazy

Добре, ето няколко предложения от мен ако не ги познаваш: Figaro Lubin, 1270 Frapin, 1697 Frapin, Boise Jovoy Paris, Vanille Aoud M. Micallef.

# 112
  • Sofia
В студено време не посягам към Sublime Balkiss, Balenciaga Paris, Chance eau Fraiche, Versace Versense , Daisy или някоя от градините на Hermes. Носят ми се отново, но температурите още не са за тях.  Grinning
За прекалено сладките аромати съм съгласна, че 'лепнат' в горещините, но пък балансираните откъм сладост атомни бомби единствени устояват на 40-градусов жеги, когато цитрусите изфирясват за 15 мин.

Взех си цяла бутилка от любимия Angelique Noire Guerlain, обаче съм с хрема и не мога да му се радвам. Crazy

# 113
  • София
Karen, честито!  Hug
И аз в това хладно време не посягам към Нилските градини или Шанса.
Напоследък се наслаждавам на Ириса на Ван Кийф!  Crazy

# 114
За пръв път в профила ми във фрагрантика нямам нито един парфюм в графата с желаните. Доскоро стоеше един от кумова срама - http://www.fragrantica.com/perfume/Officina-delle-Essenze/Caldo- … urmand-16782.html , който е много хубав, а и успях да намеря откъде да го купя, но какво да правя 50 мл от този извънредно сладък компот (ама прекрасен компот), от който са нужни 2 фъс, за да влача цял ден небивал шлейф. Не ми харесва идеята да го гледам цял живот на рафта.

Направо се чудя на себе си. Гледам профили с по 200 парфюма в I want, а на мен ми е толкова трудно и един да пожелая.

Отделно, че съм в период на разчистване на отливки и както върви до края на лятото, може да съм изчерпала преспокойно наличностите.  Rolling Eyes

# 115
  • Отвъд алеята зад шкафа
Кой е най-хубавият ирис? Много го харесвам като аромат, но няма парфюм с ирис  Thinking

# 116
Кой е най-хубавият ирис? Много го харесвам като аромат, но няма парфюм с ирис  Thinking

Най-хубав - не знам, разносвала съм няколко ириса и мога да ти споделя мнението си за тях.
Chloe - Love EDP - много сладък и тежък, достъпен за проба, по-скоро ми допада
Ирисовата прада - студен, дървен, остър. Не се спогодихме. Не си спомням добре Frederic Malle - Iris poudre, но си спомням, че имах сходно отношение и към него
Acqua di Parma - Iris Nobile - също достъпен за проба, за мен е някакъв микс между Алюр и репелент против насекоми

Мисля, че тази нотка не е моята чаша чай.

# 117
  • Belgium

Много сладък и тежък?  Shocked
Все едно за друг парфюм пишеш.

# 118

Много сладък и тежък?  Shocked
Все едно за друг парфюм пишеш.

Стигнала съм дотам, че не го слагам, когато ще нося яке дълго, защото това означава това яке до изпиране да не мирише на нищо друго.  Laughing

# 119
  • Belgium
Ето сега ти завидях  Laughing

И аз имам EDP и се поливам с него, но на моменти спирам да го усещам.

Дано не душа околните  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт