Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 688
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • в 1001-та нощ
И двата съм ги имала, но не намирам общо на моята кожа, пробвай пак  Heart Eyes

Подсети ме, че наскоро взех новия Ланвин и така съм го скрила, че съм забравила  Crazy Но ще го извадя утре да си го разучавам  Blush

# 151
  • София
Пак поствам, но...някой да е виждал този парфюм някъде?
http://saudi.souq.com/sa-en/verona-6366701/i/

АААаадски е сладък, моят тип сладникавост, втори като него няма..Когато се пръснеш един път и цялата стая замирисва и стои с часове. Уникат!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Знаеш ли как се казва брандът? Доколкото се ориентирам, е някаква арабска марка и освен от ибей или евентуално от сайта на марката, не вярвам да се намери някъде.

Не,за съжаление...знам само,че се казва Верона и това е  Cry Cry Cry от години търся аромат, който да ми пасва перфектно и накрая като го открих, какво стана...
http://uae.souq.com/ae-en/verona-6366701/i/# не става ли за поръчка?

# 152
Не става. Само Кувейт, Египет, ОАЕ и Саудитска Арабия.

# 153
  • София
Да, видях, но с някой превозвач може и да стане.

# 154
  • Там, където ме обичат

Взех си цяла бутилка от любимия Angelique Noire Guerlain, обаче съм с хрема и не мога да му се радвам. Crazy

Честито Karen , много е хубав,  Heart Eyes
Да му се радвате ти и късметлията до теб дълго и напоително.  Hug Hug

# 155
Здравейте, имам едно неприятно усещане, та реших да се допитам и до вас.
От вчера ми прави впечатление, че един от парфюмите ми: Жадор на Диор нещо май май не ми мирише, както трябва.
Купуван е юли 2013 от БЗ.
Не го усещам през деня(вчера и днес). А като се напръскам ми мирише не на стандартния аромат. Преди малко си пръснах на ръката и първо ми замириса на спирт, сега като се изпари спирта ми мирише......на нещо подобно на Жадор, ама не точно.
Каква може да е причината според вас? Не е държан на пряка светлина, не е излаган на топло, нищо не му е правено.
Много тъпо ми стана сега Tired

# 156
Причината може да е в теб и да е хормонална. Остави го и го пробвай пак в друга седмица от месеца. Peace
Променил ли е цвят? Може и да е променил аромат, въпреки че много не ми се вярва, защото е нов. Ние имаме парфюми на по 20-30 години, че и повече и нищо им няма. Има разбира се и развалени, променили цвят и аромат и те са само за колекции.

# 157
Не съм вярвала, че някога ще го кажа, но дано да е от моите хормони Grinning
Същият цвят си е, не се е променял. Писаха ми, че може и от времето да е, но наистина може и от моята кожа.
Напоследък ползвам и по-силни като аромат душ гелове.
Ще го оставя за някой ден да си почине и дано да се преоткрием и да се намерим с него, че ми е  Heart Eyes

# 158
  bouquet за хубавата "лятна" тема!
Деля парфюмите според настроението си и според сезоните. За лятото ми е много трудно да си намеря подходящите аромати - тези дни съм с мои любими Chloe EDP и Parisienne.
Чудех се за Joy of Pink Lacoste - до сега не съм имала цитрусов аромат, ако имате впечатления ще ми бъде интересно да "чуя".
Търся нещо свежо, чисто, леко и трайно - приемам всякакви препоръки. Сякаш харесвам цветни и плодови аромати  Thinking

# 159
  • София

Пробвах новата аква алегория Лимон и така ми хареса началото - лимоново смокинесто, нито сладко нито горчиво. Но подложката му след час е натегната гадост. Не знам какво е, не се и замислих, поради пронизителен зов за измиване.

Цитат
Сега отново се прокрадват нотки на Палома.Голям хищник е.
Да. Купих си лятна шапка и я пръснах веднъж с Палома поради някаква стилистична асоциация. Завладя коридора и трети ден се усеща. Толкова е присъствена, все едно минавам покрай жена с ръце на кръста.

# 160
Да, видях, но с някой превозвач може и да стане.
Аз поне, не съм чула да има фирми-превозвачи от тези страни. Rolling Eyes

# 161
  • Отвъд алеята зад шкафа

Пробвах новата аква алегория Лимон и така ми хареса началото - лимоново смокинесто, нито сладко нито горчиво. Но подложката му след час е натегната гадост. Не знам какво е, не се и замислих, поради пронизителен зов за измиване.

Цитат
Сега отново се прокрадват нотки на Палома.Голям хищник е.
Да. Купих си лятна шапка и я пръснах веднъж с Палома поради някаква стилистична асоциация. Завладя коридора и трети ден се усеща. Толкова е присъствена, все едно минавам покрай жена с ръце на кръста.

На мен пък точно тази подложка много ми хареса, началото си е обикновен лимон. Чудя се каква е точно?

# 162
  • Sofia

Взех си цяла бутилка от любимия Angelique Noire Guerlain, обаче съм с хрема и не мога да му се радвам. Crazy

Честито Karen , много е хубав,  Heart Eyes
Да му се радвате ти и късметлията до теб дълго и напоително.  Hug Hug

Благодаря , Фокси!  Hug
Тази сутрин мислех да сложа точно него, но се разсеях и на вратата помолих малчо да отиде до бюрото ми, на което има поне 10 парфюма и да ми донесе който и да е. Познайте  кой  парфюм ми донесе!  Heart Eyes Това дете има шесто чувство.

# 163
Карен, честит ти Анжелик Ноар  Hug Много хубави емоции да ти носи   bouquet

Аз съм останала без летни свежаци - ужас. В момента съм със Soir de Lune вече трети ден и ми е супер. Уж тежък, уж зимен, но сега в по-топлото чудесно се развива и е някак зелен. Хвърлила съм око и на Eau du Soir, който също много харесвам, но пустата му цена ме спира все още.
Иначе за Soir de Lune коментарите са много ласкави и почти постоянни - ужасно е шлейфов и пълни всяка стая... Shocked

Много ми хареса състава на този: http://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/L-Eau-Couture-22537.html
Някой пробва ли го вече и прилича ли на първообраза? Няма скоро да стигна до Дъглас за проба, а ако прилича на Ели Сааб Le Parfum определено не го искам... Stop

# 164
  • в 1001-та нощ
На мен не ми прилича на първообраза и ми е много свеж и ефирен  Blush

Общи условия

Активация на акаунт