Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 583
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
С Нилските няма да сбъркаш. С Бронзовата богиня също. За мен обаче Средиземноморските и Покривите са най-подходящи за лято.

Не че Нилските нямат един дъх на зелева чорба.  Mr. Green

# 421
  • София
Благодаря, момичета. Не знам коя Богиня е намерил. От ваши описания реших, че я искам. Ирисовата прада си я е пръснал на китката и каза, че му харесвала та и нея тъй на сляпо. Това са парфюми, които тук няма къде да пробвам. А градините пак от Вас съм луднала. Ще взема Нилските да му кажа пък каквото такова.

Прадата прилича на мъжки, може и затова да му е харесала.

# 422
  • Отвъд алеята зад шкафа
С Нилските няма да сбъркаш. С Бронзовата богиня също. За мен обаче Средиземноморските и Покривите са най-подходящи за лято.

Не че Нилските нямат един дъх на зелева чорба.  Mr. Green

Ее, айде сега  Laughing никаква зелева чорба не усещам, само мирис на божествена амброзия ( така трябва да ухае нектарът на боговете)! За порeден път се убеждавам каква разлика във възприятията може да има, не го казвам с лошо, аз също оплювам някои всеобщи любимци. Което ми напомни, че пробвах  последния аромат на Клиник с възклицанието " О, Боже мой!?!?!? Кой извратен мозък го забърка ТОВА ?!?!

# 423
  • София
Не съм сама значи с особените асоциации.
Днес от Сефора се измъкнах с  Chanel 19 Poudree на едната ръка (между другото на 3 часа остатъкът от аромата много ми напомня Ирисовата Прада), а на другата -  с Gucci Rush, който чак на 3тия час загуби миризмата си на опушена наденица  Shocked Опушена наденица...

# 424
  • София
На мен пък винаги ми е докарвал на червено плюшено перде Ръш.
А Нилските градини ми прилиаха на домати със зехтин в дъжда, но въпреки това много ги харесвах.

# 425
И от къде Ръш в Сефора?
Той не е ли спрян? Да не са му пуснали модерна реформула?  Една приятелка адски го търси.

# 426
  • София
Освен ако не съм объркала нещо, но мисля, че това видях:
http://www.sephora.com/rush-P4965?skuId=336545

Дали са го реформулирали, ако е той, не зная, тъй като не го познавам в оригиналния му вид. Това е Sephora в Paradise Mall.

# 427
Върнахте ме назад във времето Simple Smile - имах Rush в гимназията. И почти никакъв спомен как мирише. Според фрагрантиката най-много на праскова  Shocked http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Rush-686.html

# 428
.

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 08:30 от Hawaiian Islands

# 429
Има отделна тема за размени, пиши и там!
Ръш2 съм имала само, и директро на свекървата го подарих Mr. Green
Да не би да си видяла Ръш 2? Той е по-популярен и още се среща по летищата:
http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Rush-2-687.html

# 430
извинявам се, търсих, но не можах да намеря, затова писах тук. ако може да ми изпратиш линк  bouquet

# 431
намерих я темата, sorry

# 432
http://farm4.static.guerlain.com/sites/default/files/styles/edit … jpg?itok=Bu_1IWMw

Това е най-новата ми придобивка, и първия ми ексклузив Embarassed Songe d'un bois d'ete. Безвъзвратно и силно се влюбих в него от първи път. Никога не съм харесвала Герлен (имах подарък на времето на Шалимар, по-задуващо нещо не съм имала), и черната рокля, и пр. И сега, в Париж, ми го пръснаха този, почти насила, заедно с един друг от същата серия Ориенталски пустини и продавачката ми каза да почакам половин час и тогава да ги отхвърлям. Това е най-, най-, най-чувствения парфюм, в него има кожа, и дърво, и магия някаква  Simple Smile Усещането е за вечер, в която предстои да се случи нещо прекрасно.
Малко ми напомняше на един Том Форд (Toscan leather), и специално ходих да го душа, който въпреки, че има нещо общо,  сега ми изглежда малко груб на фона на този.

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 09:18 от inca

# 433
  • Отвъд алеята зад шкафа
На мен пък винаги ми е докарвал на червено плюшено перде Ръш.
А Нилските градини ми прилиаха на домати със зехтин в дъжда, но въпреки това много ги харесвах.

Правилно, в състава има домати  Heart Eyes

# 434
  • София
http://farm4.static.guerlain.com/sites/default/files/styles/edit … jpg?itok=Bu_1IWMw

Това е най-новата ми придобивка, и първия ми ексклузив Embarassed Songe d'un bois d'ete. Безвъзвратно и силно се влюбих в него от първи път. Никога не съм харесвала Герлен (имах подарък на времето на Шалимар, по-задуващо нещо не съм имала), и черната рокля, и пр. И сега, в Париж, ми го пръснаха този, почти насила, заедно с един друг от същата серия Ориенталски пустини и продавачката ми каза да почакам половин час и тогава да ги отхвърлям. Това е най-, най-, най-чувствения парфюм, в него има кожа, и дърво, и магия някаква  Simple Smile Усещането е за вечер, в която предстои да се случи нещо прекрасно.
Малко ми напомняше на един Том Форд (Toscan leather), и специално ходих да го душа, който въпреки, че има нещо общо,  сега ми изглежда малко груб на фона на този.

Честит да ти е!   bouquet
А мен този ексклузив така да не ми допада. Името му напомня за лято, а всъщност няма нищо общо с него.
Като се замисля всичко с уд и кожа не ми е по вкуса. Изключение прави само Хаванската ванилия, която обожавам, но там кожата не е така натрапчива Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт