Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 590
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Пример: Градините на Покрива са летният ми парфюм тази година. Нилските бяха на ред миналата.
Да кажа, че ги харесвам, е малко.

Мирисах ги в Бюти Зоната. Все едно не бяха моите аромати! Нямам обяснение, още търся. Може би пренаситения с аромат въздух там, може би това, че ги мирисах бързо един след друг, не зная... Но е факт, който споделям с вас.

# 406
Ментета не са със сигурност, пък за останалото ти си знаеш! Peace

# 407

Мирисах ги в Бюти Зоната. Все едно не бяха моите аромати! Нямам обяснение, още търся. Може би пренаситения с аромат въздух там, може би това, че ги мирисах бързо един след друг, не зная... Но е факт, който споделям с вас.

Мецо, бъгнала си се нещо...... newsm78
Значи сега, ексклузиви да чакаш тук в БЗ и Дъглас нали се сещаш, че е малко научна фантастика.
А що се отнася до Елена, вземи пробвай Osmanthe Yunnan, щом си такъв фен. Според мен, това е върхът в творчеството му и вече нямам търпение да се сдобия с нови патрончета... Crazy

Аз лично не съм градинарка (т.е. любител на Градините), обаче за Жур си промених мнението, след като подуших Jour Absolu. Много красив грейпфрут, много го искам.....

Densi,благодаря. Парфюмите на Тиери мюлер нещо не ми се нравят,затова ще пробвам тези на Диор и ще избера. А Chance на Шанел как е?

Лили, Шанс, както всички Шанели е много траен, но никак не се вписва в твоите предпочитания. Нито един от шансовете не е сладко-ванилен. А класическият има и леко ретро нишка, която го прави трудно носим. Но ти си тествай, де.
Аз препоръчвам Armani Code и Hypnose Lancome. И двата са сладки, изискани, силни и трайни. Жалко, че вече не правят еликсирените им версии, там нещата бяха на още по-високо ниво.

# 408
  • Пловдив
Много благодаря. На Шанел познавам само Allure и Coco Chanel. Последният ми е малко ретро, но ми харесва. Ще пробвам и Chance.

# 409
Здравейте, аз също си търся "моят парфюм", но така и не съм успяла все още. Като вляза в парфюмерията и в един момент се обърквам тотално...Искам да намеря нещо, което не е сладникаво и което е трайно...любопитна съм да опитам някой, включващ дива орхидея може би....предложения?  Hug

# 410
  • близо до морето
Моля за мнение за този парфюм Casmir Chopard?

# 411
Моля за мнение за този парфюм Casmir Chopard?
Турска баклава с многооооо захар. Peace

# 412
Scintillia  bouquet
Аз пак с въпросче, че трябва да избера без проба Медитеранските или Нилските градини?! Клоня към Нилските. Иначе другия без проба е Ирисовата прада и Бронзовата богиня. Но от градините трябва да избера кой от двата newsm78
И ако може две думи за Ferre edp?

# 413
Средиземноморските без проба е страшен авантюризъм.  Crazy Не съветвам.
Не че и Нилските са съвсем безопасни.
Мисля, че от градините най-лесно се възприемат покривните.  Peace

# 414
  • София
Съгласна съм с Натали.

И също така на твое място не бих рискувала с Ирисовата Прада или Бронзовата Богиня на сляпо.
Аз съм запален фен на Ирисовата Прада (нежна дама с лека пудра и ефирна виолетова воалетка), но на кожа (моята специално) се развива специфично и непредсказуемо. Сега виждам, че има много интересна и явно изненадваща база (ветивер, кедър, тамян, бензоин).

Същото се отнася и до Бронзовата Богиня.....всъщност ти коя нейна разновидност искаш?

# 415
  • София
Да, определено Средиземноморските са по-особени.
Мисля, че Нилските са по-лесно възприемчиви. Другите два определено не бива без проба.

# 416
  • София
А коя от двете градини беше една такава, зеленчукова?
Аз нея съм имала, ама все ги бъркам.
Ирисовата Прада за мен лично е мокро стебло от ирис и нищо повече.

# 417
Благодаря, момичета. Не знам коя Богиня е намерил. От ваши описания реших, че я искам. Ирисовата прада си я е пръснал на китката и каза, че му харесвала та и нея тъй на сляпо. Това са парфюми, които тук няма къде да пробвам. А градините пак от Вас съм луднала. Ще взема Нилските да му кажа пък каквото такова.

# 418
  • Отвъд алеята зад шкафа
С Нилските няма да сбъркаш. С Бронзовата богиня също. За мен обаче Средиземноморските и Покривите са най-подходящи за лято.

# 419
  • Belgium
И аз мисля, че Богинята е лесна за на сляпо.

Ако обичаш аромата на плажно масло и кокос, ще ти допадне  Peace

Общи условия

Активация на акаунт