Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 488
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Douglas/ BZ вадят карта при единична покупка над 100 лв., поне при мен беше така. Аз съм си дала мейл и на него ми изпращат промоциите, а талон за -20% би трябвало да има и в Cosmopolitan, който май не е излязъл още. Обикновено са в Elle и Cosmo тези талони.

# 496
  • София
Ами аз имам покупка на парфюм от Private Blend на Том Форд. Явно или трябва по-голяма сума, или не им изглеждам потенциална редовна клиентка.   Simple Smile

# 497
  • София
Явно е от бутика на EL, май само те продават Tom Ford. А те, мисля, са различна верига Wink Аз имам наблюдения само от Дъглас и Б.Зоун Wink

# 498
  • Belgium
В Дъглас и БЗ имат и промоционални периоди, в които издават карти без минимална стойност на покупката.

На мен така ми издадоха, тъй като аз в БЗ не пазарувам (изключително са ми неприятни консултанткитв), а в Дъглас - много рядко.

# 499
  • София
Ами аз имам покупка на парфюм от Private Blend на Том Форд. Явно или трябва по-голяма сума, или не им изглеждам потенциална редовна клиентка.   Simple Smile
Понякога се правят и на ударени, разсейват се, така да се каже. Следващият път си я поискай. Peace

# 500
  • София
Моля, кажете, ако знаете, каква е цената на 50 и 85 мл на Jour d`Hermes Absolu по летищата?

Базата данни при мен мълчи по този въпрос, но още утре-вдругиден ще мога да ти дам инфо за София и Брюксел. Ако не е късно, разбира се  Peace

Как обаче се уцелваме в размислите, днес съм точно с Jour d`Hermes   Flutter bowuu

# 501
Базата данни при мен мълчи по този въпрос, но още утре-вдругиден ще мога да ти дам инфо за София и Брюксел. Ако не е късно, разбира се  Peace

Как обаче се уцелваме в размислите, днес съм точно с Jour d`Hermes   Flutter bowuu
Не е късно. Само Абсолю ме интересува. Фифи писа, ама друго си е на място в магазина на летището.  Crazy Надявам се, че няма големи разлики в Брюксел и Копенхаген.

Heart Eyes  Hug

# 502
  • София
Може ли и аз да се възползвам от предложението и да погледнеш и  Мервеите колко струват Embarassed /ориентировъчно също върши работа, за да знам дали от летището да си го взема или от намалението в Дъглас/

# 503
Вчера бях с Жур, днес съм с Жур Абсолю. Жур ми харесва много повече.

# 504
Момичета доста  сте вещи ,моля ви помогнете.Искам да си купя парфюм на Aftelier ,но незнам от къде.Виждам ,че някой от вас живеят в чужбина и може би имате идея къде да го намеря.Като имена Shiso,Cepes $ tuberose,Fig.Знам, че са на Манди ...някоя си,чисто натурални аромати без синтетика .Малко скъпички били.Драснете ако сте запознати.Благодаря предварително

# 505
Здравейте,

Не знам дали тук е мястото, но исках да се посъветвам с вас. Искам да купя парфюм на майка ми, да е цветен  и лек, точно като за лятото Simple Smile

Мислех си за Hugo Boss Jour. Какво бихте ми предложили ?

# 506
  • София
Може ли и аз да се възползвам от предложението и да погледнеш и  Мервеите колко струват Embarassed /ориентировъчно също върши работа, за да знам дали от летището да си го взема или от намалението в Дъглас/

Никакъв проблем  Hug Така и така минавам, всичко мога да проверя  Peace
Ако някой има нещо да пита - сега е моментът Wink

Бтв, и за Ермесанси също е отворена офертата ("бебета" в сет, както обикновено). Малко в последния момент (утре пътувам), обаче ми е някаква лудница и съвсем не се сетих да кажа по-рано  ooooh!

# 507
  • София
  bouquet Благодаря ти. Не помня, по - точно от еуфория, че харесах нещо не погледнах кой точно Мервей харесах, нещо леко беше, но цената и на който и да имат на летище София ми върши работа.

# 508
Здравейте,

Не знам дали тук е мястото, но исках да се посъветвам с вас. Искам да купя парфюм на майка ми, да е цветен  и лек, точно като за лятото Simple Smile

Мислех си за Hugo Boss Jour. Какво бихте ми предложили ?

Този http://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Femme-821.html също отговаря на критериите ти.

# 509
 Трайни ли са Денси? Можеш ли да ги опишеш /както само ти можеш  Heart Eyes/ много се чудя кой аромат на Hermes да взема...

Общи условия

Активация на акаунт