Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 707
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Според http://boisdejasmin.com/2012/11/what-french-women-love-top-20-be … -france-2012.html и http://www.nstperfume.com/2014/02/19/top-selling-womens-fragrances-2013/ Ангелът е съответно на 4-то и 5то място по продажби във Франция за пролет 2012 и цялата 2013.  Whistling 

Аз напоследък нося доста Philosykos, защото най-добре го усещам да ми се вписва с миризмата на слънцезащитното мляко, с което мажа ръце и крака всеки ден. Това доста ми поограничи избора Sad, само вечер като излизам мога да се разнообразявам.

# 241
Виждам, че названието Шанел се споменава по-назад. Излизах сутринта и си сложих съвсем малко Шанел Алюр да не би пловдивското слънце да ми докара неприятни усещания. Нищо подобно! При всеки полъх на вятъра усещах божествено ухание Heart Eyes Не знам 40-градусовите жеги как ще му се отразят, но в момента е екстра! Simple Smile
П.П. Защо ли цената на всичко, което харесам, винаги е толкова висока... Confused Tired

# 242
Здравейте!Търся мнението на професионалисти Simple Smile
Последно ползвани парфюми-Булгари аметист и Арден бюти, сега мисля да разнообразя с пето авеню на Арден.Има ли сходство  в аромата с предишните два?
Благодаря предварително  bouquet

# 243
Сходство точно не, но усещането, което ще ти носи 5-то Авеню, се доближава повече до Бюти.
Опитай за горе-долу същата сума тези:
http://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/Passenger-for-Women-5253.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Mariah-Carey/M-1151.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Bill-Blass/The-Fragrance-from … l-Blass-1672.html
Особено третия намирам за голямо попадение - евтин парфюм с добри качества, надвишаващи цената му.

# 244
Виждам, че названието Шанел се споменава по-назад. Излизах сутринта и си сложих съвсем малко Шанел Алюр да не би пловдивското слънце да ми докара неприятни усещания. Нищо подобно! При всеки полъх на вятъра усещах божествено ухание Heart Eyes Не знам 40-градусовите жеги как ще му се отразят, но в момента е екстра! Simple Smile
П.П. Защо ли цената на всичко, което харесам, винаги е толкова висока... Confused Tired

Ау, на мен Алюра ми идва в повече на пловдивското слънце  Grinning Не знам защо. не мога и не мога да се спогодя с този аромат, от капачката ми харесва, но върху себе си не мога да го изтрая. Замина при майка ми Simple Smile

# 245
  • USA, Steak State
Момичета да ми препоръчате нещо от Ексклузивите на Шанел, което е свежичко и зеленичко за лятото? Имам възможност да подуша предварително, но трябва да знам какво точно искам за душкане.

# 246
Момичета да ми препоръчате нещо от Ексклузивите на Шанел, което е свежичко и зеленичко за лятото? Имам възможност да подуша предварително, но трябва да знам какво точно искам за душкане.
Пробвай 1932, Бел Респиро, Сикомор. Но свеж и зелен няма от Ексклузивите. Peace

# 247
Задължително Сикимор, свеж, но не и зелен.

missNoir, вече са ти препоръчали Шанел 5 О премиер, също бих добавила и Шанел 5 еликсир сешуал. Пробвала ли си Шанел 19 едп или Шанел 19 пудре?

jaklins, любопитно ми е какво носят французоиките в действителност, извън класациите? Flutter

# 248
  • Франция
За мен Бел Респиро е много зелен и свеж и го ползвам основно през лятото. Разправят, че приличал на някогашния Vent Vert.

# 249
  • в 1001-та нощ
...
jaklins, любопитно ми е какво носят французоиките в действителност, извън класациите? Flutter

До колкото е възможно обобщаване - и на мен ми е интересно  Blush

Интересно ми е какъв би бил отговорът и за българките  Blush

Ковачева  Blush приятна почивка, завиждам ти  Blush Аз също споделих по-рано, че съм на вълна Innocent и ми е много свеж и летен, прохладен  Blush

# 250
  • Paris
Аз работя основно с чужденци, така че ми е трудно да кажа за французите като клиенти какво купуват най-много, но имам наблюдения по парижките улици. Първото място се печели безусловно от Ла ви е бел.
Като цяло впечатлението ми е, че французойките предпочитат сладки-гурме аромати. Peace

# 251
  • Варна
goddess включвам и твоите предложения. Благодаря!

# 252
Здравейте!
Имам задачка - закачка за разрешаване и се надявам с ваша помощ да се справя  Simple Smile
Понеже сте на тази вълна да ви попитам за заклети любителки на "популярния" парфюм - Angel  Mr. Green какво бихте ми препоръчали?
Търся подарък, за предпочитане да е от американски дизайнер, преди ден пробвах  няколко неща и имам едно на ум, но ми се ще да чуя вашите размисли.

# 253
Подаръка е за носителка на Ангела, това ли имаш предвид? Innocent-a е наистина чудесен, също Какаовият Ангел се намира в нета.

# 254
  • Стара Загора
Здравейте. Има ли голяма разлика между Hermes Jour Absolu и само Hermes Jour? Интересува ме повече жур абсолю - траен ли е, става ли да се ползва лятото? Също и ако някой знае, каква е цената на 30 мл по магазините в бюти зоун например  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт