Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 699
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • Велико Търново
Момичета, каква е цената на Шанел о Премиер в София? Скоро познат ще пътува извън страната/до Берлин/ , и се чудя дали на летището ще ми излезе по- на сметка или не newsm78

# 256
Здравейте. Има ли голяма разлика между Hermes Jour Absolu и само Hermes Jour? Интересува ме повече жур абсолю - траен ли е, става ли да се ползва лятото? Също и ако някой знае, каква е цената на 30 мл по магазините в бюти зоун например  Simple Smile
Разлика има да. Според мен Абсолюта не става за големи горещини и не се продава засега в българските магазини. Скоро се очаква ексклузивно да ги заредят в Дъглас.

Момичета, каква е цената на Шанел о Премиер в София? Скоро познат ще пътува извън страната/до Берлин/ , и се чудя дали на летището ще ми излезе по- на сметка или не newsm78
Новата бутилка е много скъпа около 175 лв. за 50 мл., ако не беше и повече. Не си спомням точно извини ме.
Ще ти излезе със сигурност по-изгогно от Дюти фрии.

# 257
  • Стара Загора
Благодаря densi   bouquet Тъй като не мога да го помириша, отпада за сега.

# 258
  • София
Идеи откога Hermes е в Дъглас? Обикалям като койот и не мога да си харесам никакъв друг аромат, а излизане навън скоро не се очертава Sad...И ограничено ли ще заредят   - най-масовите им неща, или по-пълно портфолио, някой има ли инфо?

# 259
Най-масовите пише скоро. Peace

# 260
  • Велико Търново
Благодаря ти, Денси Hug

# 261
Заговорихте за Innocent TM, и понеже и аз много го харесвам, по едно време издирвах една отливка, от която са останали 5 мл, за да го понося, но така и не я открих. Поразрових се във Фрагрантика и стигнах до Nirmala Molinard и съвкупност от обстоятелства ме накараха без много да мисля да го поръчам. Той просто е точно в десятката! Любов от първо помирисване и то от пулверизатора още, а след това на мен - потъване в блаженство! Прелестен е и го обожавам! Heart Eyes Смело мога да кажа, че приликата му с Innocent е пълна, но разликата е точно такава каквато е при едт и едп на Класик на Готие или каквато е между Инсоленсите. Nirmala е по-култивираният вариант на Innocent, по културна и възпитана, по-мека, не така крещяща като Innocent и по-красива, според моя личен вкус. Горещо я препоръчвам на любителите на Innocent и Ангелите. Peace
Вариантът е този.

# 262
Къде в София мога да намеря Not A Perfume Juliette Has A Gun и Citizen Queen? И на каква цена са?

# 263
Къде в София мога да намеря Not A Perfume Juliette Has A Gun и Citizen Queen? И на каква цена са?
Никъде. Бранда не се продава в България. Цените в чужбина са високи.

# 264
Благодаря, Денси! В Австрия го има, 95 евро за 50мл. Открих в амазон за 84 евро, но ме е страх, да не попадна на ментак... За кралицата става дума.

# 265
Pipi_, виж тези Juliette Has A Gun
https://www.garden.co.uk/fragrance/juliette-has-a-gun.html

И официалния сайт
http://www.juliettehasagun.com/en/

# 266
Благодаря ти, Бижу! Май ще си го взема от Австрия. Имам още един ден за размисъл, но така съм се навила, че май няма да му мисля много.  Laughing Само трябва да реша кой от двата искам, непарфюмът или кралицата.

# 267
  • Стара Загора
Така.... оказа се че в нашия магазин Feerie в Стара Загора  има Jour d`Hermes Absolu  Grinning 85 мл - 217 лв. Естествено го тествах. Определено е различен от Jour, но за мен е много сходен с Un Jardin Sur Le Toit Hermes. Трайността му при мен е средна. Нестава за горещи летни дни, но ми хареса и то доста. Приятеля ми си купи La Nuit de l`Homme Frozen Cologne Yves Saint Laurent - мнооого хубав за летните вечери  Laughing

# 268
Привет,дами! Редовно ви чета,а сега имам питане към вас,Подариха ми SEXY BLACKBERRY 30 ml,EDT,не намирам инфо в нета,някой знае ли кой е този парфюм? newsm78  bouquet

# 269
Миме, не съм чувала за такъв. Снимай го и го покажи по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт