Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 702
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Hermès  от днес в БЗ.....

# 286
  • Belgium

Дай моля те малко повече подробности, ако можеш  Laughing

Кои аромати, горе долу ценови диапзон?

И в Дъглас предполагам ще ги има?

# 287
  • Бургас
Брей и днес с този Black Friday  Crazy при нас има 15% намаление в Дъглас

# 288
Та, има:
Трите Мервета, Жур едп, Жур абсолю, 4-те градини, Воаяж едт, Воаяж едп, Тере едт, едп, по.

# 289
Юхуу.. а намаление има ли Simple Smile Щото ако са им сложили цените като във ВИП шоп-а, мерси  Stop

# 290
Юхуу.. а намаление има ли Simple Smile Щото ако са им сложили цените като във ВИП шоп-а, мерси  Stop
Какво намаление? Grinning Днес може би заради Черния Петък, но по принцип парфюмите на Ермес са скъпи по цял свят, много скъпи дори. Това че тук се купуват от квартални магазини по 130 лв, и с какво качество са, е отделен въпрос.

# 291
  • София
Брей и днес с този Black Friday  Crazy при нас има 15% намаление в Дъглас

В Бургас някъде заредили ли са Hermes със сигурност,защото в Галерия мол не са?

В The Mall на Цариградско има 20%,но не са заредили Hermes.

# 292
Юхуу.. а намаление има ли Simple Smile Щото ако са им сложили цените като във ВИП шоп-а, мерси  Stop
Какво намаление? Grinning Днес може би заради Черния Петък, но по принцип парфюмите на Ермес са скъпи по цял свят, много скъпи дори. Това че тук се купуват от квартални магазини по 130 лв, и с какво качество са, е отделен въпрос.

Черния петък, да  Peace (а дано, ама надали Simple Smile). А Hermes че са скъпи, скъпи са, но в този ВИП шоп ако не се лъжа Жур 50мл беше 242лв - на мен ми се виждат твърде много. В "нормален" магазин в друга страна не зная какви са цените, но на немско летище същата големина е около 70 евро.

# 293
Логично е където има черен петък да няма Hermès.

# 294
Това е интересно Simple Smile Къде е било представянето? Бих тествала, ако могат да се намерят в София или Пловдив.

Аз съм в чужбина, но фирмата е канадска.
В момента в Европа продават в Лондон - Селфриджис, Лорд и Тейлър, Берлин - Галери Лафайет, Бон и Виена. (Не се сещам кои точно магазини ги продават, но воже да се провери на сайта им.)

# 295
  • София
В SEPHORA (в The Mall)  днес всичко е минус 20 %

# 296
  • Там, където ме обичат

Eгати и Черния петък. Само 20 процента Shocked
Аз съм купувала с 60-80 % намаление в други столици. Ми, не ме спечелиха с това ню-ню намаление.

# 297
  • Belgium
В България не са се научили как се правят реални намаления, да не говорим, че Черният петък изобщо не е петък 13-ти  hahaha

# 298
  • София

Eгати и Черния петък. Само 20 процента Shocked
Аз съм купувала с 60-80 % намаление в други столици. Ми, не ме спечелиха с това ню-ню намаление.

Да, смешна работа беше, определено не си струва блъсканицата.

# 299
  • София
Страхотна новина за Ермес, отдавна чакам да тествам Жур. Grinning  Лимитката на Герлен е със записване?!? Щели да дойдат супер малко бройки , естествено ....  Crossing Arms

И да споделя, поредната впечатляваща консултация, на която станах свидетел тази вечер в Сефора. -Клиентката споделя, че харесва много "Си" и си търси нещо подобно - консултантката и подва новото Лайт Блу.  Crazy

Като каза Сефора, заредили са 4-5 вида "Бомби" (без бомбонената).

Общи условия

Активация на акаунт