Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 687
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Да със записване е! И с трайност 2 часа при късмет. И сестра близначка на Лис Солея. И въпреки това колекционерски продукт, който искам.

# 301
Кое е със записване?!? Някакви цветни 2014 на Герлен гледах, но аз Аква алегория не харесвам, и затова не съм комптентна. Да не би нещо друго ново като лимитирана серия?

# 302
  • София
Аз успях да добия представа на какво мирише балгодарение на любимата ми представителка на Герлен и явно, както и преполагах, не е от моите,  макар и доста обран . Просто ми се искаше да няма стрес.

Това е лимитката , за която говорим.

# 303
  • Отвъд алеята зад шкафа
На какво мирише тази лимитка?

Сега прочетох - на иланг-иланг  Thinking Не ме блазни. Ако се появи обаче нов Метеорити ще съм много щастлива.

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 08:32 от gadamer

# 304
Сега прочетох - на иланг-иланг  Thinking Не ме блазни. Ако се появи обаче нов Метеорити ще съм много щастлива.
На бели цветя мирише, на парфюма Лис Солея.

# 305
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сега прочетох - на иланг-иланг  Thinking Не ме блазни. Ако се появи обаче нов Метеорити ще съм много щастлива.
На бели цветя мирише, на парфюма Лис Солея.

Аз не обичам никак бели цветя, видях, че го оприличават на парфюма на Nuxe, който за мен е кошмарен.

Напоследък преоткривам Шалимар Инишъл, някакси с времето започна да ми харесва, въпреки, че първоначално ми се стори много бабешки. В чудене съм дали да си го купя. Искам да си взема нов парфюм, ей така, заради чувството да съм с нещо ново, обаче всичко, което ме блазни е все за зимата по моите критерии - La vie est belle, Кадифената орхидея...а искам нещо, което да ползвам веднага.

Новината за Hermes е страхотна  Heart Eyes

# 306
  • Sofia

Като каза Сефора, заредили са 4-5 вида "Бомби" (без бомбонената).

Чак сега забелязах колко са се нароили Бомбите, като Ангелите и Елиън!  Crazy
На Hermes искам само Iris Ukiyoe , дали ли ще го заредят?
Вчера носих Kelly Caleche L`Eau de Parfum,  издържа в жегата от сутринта до вечерта, но нещо не ми носи радост и май ще се разделяме.

# 307
На Hermes искам само Iris Ukiyoe , дали ли ще го заредят?
Не той е ексклузив, а те се продават само в бутиците им.

# 308
Въобще не ми харесва идеята, да се предлага Hermes у нас. Сега всичко живо ще тръгне с него и то не защото му харесва, а защото е ново ooooh! Whistling
Надявам се, че е излязъл някой сладък парфюм, който да стане хит и да пренебрегнат Hermes, нищо че ще ме залива отвсякъде. Mr. Green

# 309
  • София
Лимитираният парфюм на Герлен, който се чака прилича ли по мирис на пудрата Тера Ора, защото много ми харесва как мирише тя и често я отварям само заради това, без да я ползвам.  Simple Smile

# 310
Е, при тия цени едва ли много хора ще се затичат.  Simple Smile А и като гледам ароматите им от последните години са предимно цитрусови, което също сигурно ще ограничи кръга фенове.  Но да - Hermes имат мнооого силен маркетинг откакто работят с Жан-Клод Елена и според мен затова са толкова желани.
Според мен старите им аромати бяха по-интересни и разнообразни, макар и без толкова хайп около тях. Благодарение на съфорумки   bouquet съм се сдобила с Rouge, 24 Fabourg, Caleche и Hiris в старите опаковки и първите два със сигурност ще останат трайно в колекцията ми (на Ириса като че ли се наситих вече).
Знам, че са ретро, знам. Wink
Caleche и Caleche Kelly наистина са много трайни и не-летни, не са точно моите парфюми, но си ги пазя и нося отвреме навреме по разни сантиментални причини.

# 311
Лимитираният парфюм на Герлен, който се чака прилича ли по мирис на пудрата Тера Ора, защото много ми харесва как мирише тя и често я отварям само заради това, без да я ползвам.  Simple Smile
Не по нищо! Прилича на аромата на новата пудра и е произведен в нейна чест.
Обожавам миризмата на Терра Ора. Heart Eyes

# 312
  • в голямото село
Е да си призная най -накрая ги тествах тези "печени чушки" на Hermes, аз сигурно бях единствената от форума, която не ги познаваше Mr. Green Началото е наистина автентични печени червени чушки, ако мога да го пренебрегна обаче бих купила парфюма. Оказа се и изключително траен върху мен.
Според мен Hermes няма шанс да стане масов, освен може би Нилските градини...

Да споделя сега за издирването на летен, свеж аромат:
Тествах Aqua Allegoria Limon Verde  - много автентичен лимон, без да е кисел, а искрящ, свеж със щипка захар. Добра трайност върху блотер.
По идея на съфорумка пробвах и Aqua Allegoria Pamplelune - грейфрут, грейфрут и пак грейфрут, прекрасно хармониращ с пачулито.Определено ми хареса. Носи ми нещо от духа на Бейби Дол на Ив сен Лоран
Пробвах и Sporty Citrus - ми не ме развълнува въобще. Не знам защо но от този парфюм очаквах повече. Да удобен, може би офисен аромат, но нищо повече.  Цитрус и муск, мускуси има къде къде по  - вълнуващи.
От жасмина на Michael Kors също не съм впечатлена, а Амбъра не пожелах и да тествам Laughing
Тествах и Versense - не знам защо но първоначалните цитруси се превърнаха в крем Нивея Shocked иначе трайността му върху кожа е добра.
Остана ми и едно блотерче,което разбира се най-ми допадна, но съм пропуснала да запиша какво съм пръснала.  Mr. Green Ще разчитам консултантките в БЗ да го разпознаят

# 313
  • София
Лимитираният парфюм на Герлен, който се чака прилича ли по мирис на пудрата Тера Ора, защото много ми харесва как мирише тя и често я отварям само заради това, без да я ползвам.  Simple Smile
Не по нищо! Прилича на аромата на новата пудра и е произведен в нейна чест.
Обожавам миризмата на Терра Ора. Heart Eyes

И аз така и затова ако открия парфюм, който мирише като Терра Ора, непременно ще го придобия.  Simple Smile

# 314
Благодаря за снимката и за коментарите за Теракота!!  Hug
По пирамида, не ме привлича, но ще се тества, разбира се ако го видя по летищата.
На времето от Герлен ме отказа една Самсара, после доста ме мъчиха Идилите на околните, а сега ме довърши ето тази Аква Алегория:
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Nerol … Bianca-17512.html
Подарена ми е, и много бързо се разделих с нея по посока майка ми.

Общи условия

Активация на акаунт