Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 346
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
От всички Ермеси, които пробвах тези дни Амбровото Мерве ми води класацията.  Heart Eyes

# 511
Ох, пробвах го вчера втори път това Амброво Мерве и категорично не. Confused Направо го усетих още по-гаден сега от първия път. Не мога да повярвам...

# 512
Трайни ли са Денси? Можеш ли да ги опишеш /както само ти можеш  Heart Eyes/ много се чудя кой аромат на Hermes да взема...
Кои Журовете ли? Ами Жур е по-нетраен към 4-5 часа някъде трае при сериозно напръскване. Абсолюта е около 6 часа на моята кожа. на коса и дрехи обаче стоят и двата много повече.
Според мен Жур е по-подходящ за по-топло време, а Абсолю е по-плътен, сладък и наситен и ще е чудесен за есента в по-умерени температури, защото сега на мен ми идва задушлив.  И двата парфюма са силно цветни и супер женствени. Абсолют е с доста жасмин и по-малко цитруси, докато Жур го усещам  по-силно цитрусов, особено в началото. Също така е по-остър и на мен лично това ми действа зареждащо и освежаващо. И двата са с много добре смесени нотки и нищо не взема връх на моята кожа, за да ме дразни евентуално. Аз харесах Жур на първо помирисване, когато излезе, Абсолю също сега. Имам огромна бутилка от Жур и разбра се не бих купила Абсолю. Двата парфюма имат разлики, но си личи веднага дори от подушване от капачката, че са от една и съща линия. Според мен трябва задължително да се пробват на кожа и да се види кой стой и се възприема по-добре. Вече ги има навсякъде за тестове и горещо препоръчвам пробите им. Hug Прави ми впечатление, че е силно харесван от мъжете около мен парфюм.
Аз си го нося много често, обожавам да гледам бутилкта му и никога не нося това тежко гюле никъде навън, в чанта примерно. Когато съм с него се чувствам лека, нежна и свежа. Heart Eyes

# 513
  • София
Аз пък разносих отновоТеракотата на Герлен. И аз не мога да повярвам колко ми  Laughing харесва!

# 514
Ми хубава си е отвсякъде. Ти така хубаво я описа в другата тема и така я разграничи и сравни с Лис Солея, че направо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 515
  • София
И аз не мога да повярвам, че ми хареса парфюма, но ... в петък - не,не,не
в събота - не, да,да и в неделя вече - твърдо да  Laughing . Повтарях си, че не е нещо особено, но все ходех да го тествам и неудържимо ме привличаше.

# 516
  • София
Пробвах Comme des garcons 3 - след кратко синтетично ущипване става много леко нещо между здравец и цвете. Много ми хареса.
Тези седмици плувам в мириса на липи - не помня да са били така нацъфтели. Жълта, сладка миризма, странно е че ми действа меланхолично.

Цитат
Songe d'un bois d'ete. Безвъзвратно и силно се влюбих в него от първи път.
Страхотен парфюм е и според мен, почти пищен, но овладян, с толкова много нюанси, но и цялостен.

Цитат
Искам да си купя парфюм на Aftelier ,но незнам от къде.
Не го намирам в познатите ми сайтове, може да излезе в Basenotes Market Place http://www.basenotes.net/forums/6-Basenotes-Market-Place

# 517
  • NYC
Момичета доста  сте вещи ,моля ви помогнете.Искам да си купя парфюм на Aftelier ,но незнам от къде.

Освен от нейния сайт, май други опции не са ми известни.. Независимите парфюмери обикновено нямат кой знае каква дистрибуция. Ето тук разгледай:
http://www.aftelier.com/home.php?shcat=1

# 518
  • Там, където ме обичат
Изчитам всички постове с надежда името на някой парфюм да ме разбуди от дълбоката ароматна летаргия, в която съм изпаднала. И въпреки страхотните описания и сравнения, Heart Eyes коите сте написали, все още нищо не може да ме накара да тръгна на проучване.
А не е като да нямам нужда. Сутрин поглеждам към рафтчето с безброй шишенца и си казвам - пак нямам с какво да се напръскам.  Mr. Green

sl, ако някъде по твоите ширини откриеш забравен, прашасал, самотен:
http://www.fragrantica.com/perfume/Emanuel-Ungaro/Ungaro-7170.html, имай ме пред вид,  Praynig

tdanevaHug

# 519
  • някъде под слънцето...

http://www.fragrantica.com/perfume/Emanuel-Ungaro/Ungaro-7170.html, имай ме пред вид,  Praynig

О една от големите ми любови...
Едт или Едп
Едт не съм виждала в магазин, моята е от някакъв странен сайт, където преди 3 или 4. години се беше появила.А Едп открих точно така, забравен прашасал и тъжен...тази зима.Ще се оглеждам за него.Коя концентрация предпочиташ?
При мен Едт е по остър и напомня на Joop!, Докато Едп е кадифена мек и супер уникален.

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 18:41 от sl

# 520
Здравейте,

Не знам дали тук е мястото, но исках да се посъветвам с вас. Искам да купя парфюм на майка ми, да е цветен  и лек, точно като за лятото Simple Smile

Мислех си за Hugo Boss Jour. Какво бихте ми предложили ?

Този http://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Femme-821.html също отговаря на критериите ти.

Благодаря ти за предложението, Пипи:) Май се спрях на Incanto Bloom - фрезия и роза,  надявам се да й хареса  Hug

# 521
  • при морето
ровейки в парфюми шоп нет забелязвам  убийствената цена на лагент-а...възможно ли е newsm78

# 522
  • Там, където ме обичат
Скрит текст:

О една от големите ми любови...
Едт или Едп
Едт не съм виждала в магазин, моята е от някакъв странен сайт, където преди 3 или 4. години се беше появила.А Едп открих точно така, забравен прашасал и тъжен...тази зима.Ще се оглеждам за него.Коя концентрация предпочиташ?
При мен Едт е по остър и напомня на Joop!, Докато Едп е кадифена мек и супер уникален.

sl, Точно за едП иде реч. И аз го помня като много женствен и завладяващ.

# 523
  • в голямото село
ровейки в парфюми шоп нет забелязвам  убийствената цена на лагент-а...възможно ли е newsm78
Ха, точно днес си мислех същото Laughing
И този сайт Parfimo.bg само на мен ли ми прилича на енцо

# 524
Какво и е на цената?

Общи условия

Активация на акаунт