Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 458
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • sofia
По парфюмериите изкарали ли са jour d'hermes absolu?

Вчера го пробвах в Дъглас в мол Сердика

# 586
Относно L'homme на YSL - определено трайността е много слаба, излъчването също, така че и с обилно напръскване не зная какво би се променило... Насила го изпръсках, за мен типичен офисен аромат, много клиширан и мирише (не ухае) евтино и синтетично.
И на мен този парфюм не ми е от любимите, макар да съм от страстните почитатели на ИСЛ, но пък никога не бих се изразила така за него. Все пак дамата беше споделила, че мъжът й се е влюбил в аромата. Това, че нещо не ни допада, не значи, че не трябва да отчетем и достойнствата му. Прави ми впечатление, че в последно време темата е предимно хейтърска и за мен поне загуби очарованието си. Тъжно ми е, че срещам много малко интересни и хубави описания или поне впечатления, вместо това нехаресването и отрицанието е много важно да се сподели, размахването на пръст и поучаването също. Въпрос на преценка, разбира се, затова е форумът.
Mure et Musc е от любимците на Лю, която за съжаление отдавна не пише тук, но я разбирам. Аз лично не можах изобщо да го разбера този парфюм, макар да му давах няколко шанса, при всеки се проявява различно. При мен няма нищо свежо и сочно, къпини и боровинки не усещам, но за сметка на това има много сапун и подправки, което ме отказа от него завинаги. Goddes, не бих рискувала с покупка, намери го за проба Peace
Водата на чудесата при мен е изключително трайна и винаги посрещана добре, което пък ме изненадва. Винаги ме питат с какъв парфюм съм, а една колежка го искаше на минутата, но когато се напръска с него сбърчи нос и каза, че върху мен стои по коренно различен начин. Така че, нещата отново опират до химия.
... Дали да не го неутрализирам с Пойзън....
НЕДЕЙ  Mr. Green Hug kovacheva много интересно описваш парфюмите затова питам как би определила NU на YSLoran,( също съм му фенка).За мен парф.са свежи , непоносими и скъпарски френско миришещи.Сигурно ще умрете от смях,но това е .Моята кожа излъчва горчивото във парф.затова на мен малко парф.ми стоят добре.Сега съм на вълна търсене на нещо ново,без пудра,мед  и т.н.Да е присъствен,но не натрапчив ,абе и аз незнам точно.Помагайте моля.
Разполагам с CH летния едишън-немога да го търпя,1000000-писна ми,Живанши вери разист.-не го търпя,Исей Миаки асцент-много горчив и Версенс-а който ползвам ама ми омръзна.

# 587
  • София
По парфюмериите изкарали ли са jour d'hermes absolu?

Вчера го пробвах в Дъглас в мол Сердика

Мерси  Hug

# 588
  • София
И преди да съм забравила, Свежият Тер д'Ермес ми отнесе главата Heart Eyes
Е това ли трябваше да кажеш и да изчезнеш, мммм?!

Ковачева, аз не мога да описвам като теб, но на първо четене ми се стори, че ако се смесят Тер ЕДТ и Нилските градини ще се получи нещо такова. Не знам дали е само моя асоциация, но за мен Тер винаги е бил един мъжки прочит на тема Нилските градини. Свежата версия е олекотен, с повече цитруси, но без да се губи нищо от класическото мъжко излъчване, както и типичния почерк на Ермес.

# 589
Привет момичета-кокичета   bouquet
От Ермес се очаква и Кели Калеш да има тук. За ексклузиви ше си помечтаем още.... Simple Smile

Аз откакто ги имаме съм постоянно с еликсира. Направо  Crazy Crazy   Вечер като си тръгвам и се нафъщоля как си знам аз и в метрото ми освобождават вагона хахахах  hahaha hahaha

Иначе от вчера имам нова лИбов...мъжка...новия Айгнер. Аууууу, убиец просто. Естествено, колежките казаха че им миришел на зъболекар, но....ще има повече за мен Wink

Жур и Жур абсолю само на мен ли ми напомнят на липов чай с лимон?  newsm78

# 590
Моите аромати са цитрусовите ммммммм.  Имам определена питанка за един парфюм с аромат на бамбук..... Просто е убийствен, може ли някой да ми каже, от къде да св сдобия с такъв?  Търся го по парфюмерии и няма и няма.  Crossing Arms

# 591
  • София
zmiqqq_85, не разбрах, търсиш определен парфюм и не го намираш или просто търсиш хубав аромат на бамбук? Мога да ти препоръчам Бамбука на Ив Роше, а също и от серията Зелен чай на Елизабет Арден има Revitalize с бамбук. Не мога да пусна линкове и картинки, защото форумът не ми работи като хората в момента.

# 592
zmiqqq_85, не разбрах, търсиш определен парфюм и не го намираш или просто търсиш хубав аромат на бамбук? Мога да ти препоръчам Бамбука на Ив Роше, а също и от серията Зелен чай на Елизабет Арден има Revitalize с бамбук. Не мога да пусна линкове и картинки, защото форумът не ми работи като хората в момента.
        Ами аз ако видя шишенцето и го позная, ще го купя същия.  Но ако намеря подобен с аромат на бамбук и е близък до този, който помня, пак става.

# 593
Ковачева,   bouquet за прекрасното описание. И вярно, че беше Лю, а не Вени Embarassed
И ще се въздържа от покупка, само заради далаверата, но пък поръчах домашната версия, да си ароматизирам стаите евентуално, ако не ми дойде противен.

Благодарности и на останалите споделили усещанията си  bouquet

Елица, не познавам новото Тере, но понеже съм любопитна, защото тази година пак го харесва върху ЛМ, ще смеся Тере и Нилските, да видя какво ще се получи. Laughing

maria_m, завиждам ти, за безпрепятственото и безплатно количество до Еликсира Crazy

# 594
  • при морето
Момичета , кажете две думи за   Boucheron Place Vendome edp  Praynig

# 595
Силен, малко ми прилича на старомодните парфюми.  Палисандър, може би и роза, а и някакви други цветни аромати но не така отчетливи.
ЕДТ повече се харесва, повече се купува, по-лек и цветен. Лекооо сладък, малко прилича
 на оригиналният Flower Bomb

# 596
Момичета , кажете две думи за   Boucheron Place Vendome edp  Praynig
Бели цветя и мед. За пролет и есен. Сега опитах - не става.
Да, едт не е никак лош.

# 597
  • при морето
Значи ако имаш Ели Сааб не си струва да купуваш Бушерон-а Thinking
Мелани 99 и Бижу-благодарско   bouquet  bouquet

# 598
Значи ако имаш Ели Сааб не си струва да купуваш Бушерон-а Thinking
Мелани 99 и Бижу-благодарско   bouquet  bouquet
Моля те, да ми разясниш относно Джайпур  на Бушерон .Колко варианта има?.Аз харесах летния вариант в един мол и го поръчах на enzo,bg.Нищо общо като ароматТова което получих супер задушливо и синтетично.Направи ми впеччатление ,че опаковката в мола беше пепелнорозова ,а това което ми изпратиха от енцо беше с някакъв бледочервеникав цвят.Питам защото знам ,че английската кралица посетила Джайпур (града де) и в нейна чест го боядисали в това розово затова и опаковката е розова.Ще съм благодарна на отговор

# 599
Каbо6ar, не питаш мен но ти отговарям:
Погледни тези двата, има още варианти, погледни ги във Фрагрантика.

http://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Jaipur-Bracelet-14617.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Jaipur-Bracelet-Lim … dition-17969.html

Аз посрещам новия ден със Sicily- безумна красота, спокойствие и блаженство.  Heart Eyes
Останали са ми само 2 бутилчета, след нея на първо място ще се качи Вега. Пак съм на вълна алдехиди.
Имали ли сме алдехидна тема? Май скоро не сме.

Общи условия

Активация на акаунт