Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 258
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Запалихте ме с тези дини,сега влязох в магазина,всички дини са от по 3 кила нагоре.Премерени са,за улеснение.Довечера ще се боря да си пренеса една до колата  Wink

# 271
  • Mediterraneo
Диня 3 кг си е ок, при нас повечето бяха по 7-8 кг, направо огромни! Не ми се рискува с толкова голяма диня- ако се окаже някоя гадна.

# 272
Ако се окаже гадна, ще трябва да мислиш как да я връщаш обратно.

# 273
  • Mediterraneo
А, имайки предвид че магазинът ми е на около 20 км, мерси!

# 274
  • оттам, откъдето започва България
Диня 3 кг си е ок, при нас повечето бяха по 7-8 кг, направо огромни! Не ми се рискува с толкова голяма диня- ако се окаже някоя гадна.
Нашата е точно 7 кг. и мъж ми каза, че е била една от най-малките, но пък е много вкусна. newsm10

# 275
  • Sunshine state
А тук в нашия филиал са 10кг+. Днес един човек взе една и я отнесе до кантара-точно 16 кила беше.  Shocked Няма нарязани и днес не успях да взема. Rolling Eyes Взех бира Астика,краставици и домати,които се оказаха много вкусни-бяха едни едри,а си се водиха обикновени домати,а не розови или 'екстра'. Взех също така от сиренето на промоция 'Тракия'-твърдо и хубаво е,рендосах на салатката и много ни се услади.  Peace

# 276
  • София
Аз пък отново се ядосвам, че няма каквото търся в магазина... Зареждали били само фанта портокал. Ако искам друга - в друг магазин!

Вече много станаха нещата и започвам да се замислям дали си струва да се разкарвам из магазините.

# 277
  • София
Е,докато стане довечера дините вече бяха над 10 килограмови.Преборих се с една,днес сутринта една четвърт си донесох на работа,че ми напълни хладилника.Много е вкусна!

# 278
Момичета, имам питане - искам да си взема прах за пране, голяма разфасофка, нещо непретенциозно - за работните дрехи на ММ, за освежаване и т.н.

В Лидл има Формил течен - 5 литра за 11.00 лева. /за цветно ми трябва/;

Има ли в К нещо подобно на същата или по-ниска цена?

Благодаря предварително!

Аз от течното ОМО на Lidl не съм доовлна, но пък преди около 2-3  седмици си взек от Кауфланд прах Ариел за цветно супер е! И цената около 20 лв за 70 пранета също мн. ми хареса Grinning

# 279
Момичета, имам питане - искам да си взема прах за пране, голяма разфасофка, нещо непретенциозно - за работните дрехи на ММ, за освежаване и т.н.

В Лидл има Формил течен - 5 литра за 11.00 лева. /за цветно ми трябва/;

Има ли в К нещо подобно на същата или по-ниска цена?

Благодаря предварително!

Аз от течното ОМО на Lidl не съм доовлна, но пък преди около 2-3  седмици си взек от Кауфланд прах Ариел за цветно супер е! И цената около 20 лв за 70 пранета също мн. ми хареса Grinning

Аз взех от Формила - на цена 11.99лв за 5 л.

# 280
И аз си замъкнах от прочутите дини ,ама ядец,по зелена ,с по дебела кора и на едно място направо вкиснала ,не съм си и мислела ,че ще улуча такъв боклук, #Cussing out

# 281
  • Sunshine state
Аз до сега на гадна диня не съм попадала,но си признавам,че купувам предимно от нарязаните половинки и си избирам. Ако ще взимам цяла гледам да е от продълговатите-те са с тънка кора и по-вероятно е да са хубави. Peace
Днес голям пазар направихме,голямо чудо. Взехме плодове-ябълки,банани,сливи и зеленчуци-домати,краставици,чесън,лук и т.н.,взехме от плешката с кост и пилешките горни бутчета,кайма няколко пакетчета,взехме сирене 'Тракия',понеже ни хареса. Купихме пуканки от промоционалните,сапуни 'Фа'/зеленият ми хареса най-много/,омекотител от новия 'Коколино',подправки най-различни,кисели млека,маргарин и бира 'Астика'.А,и взех от тяхните превръзки един пакет с 18бр.,че скоро ще се наложи да ги тествам. Доволна съм от пазара.

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 18:47 от Pupitka

# 282
И аз взех две дини и двете заминаха в кофата. Едната беше вкиснала ( за пръв път виждам такава), другата беше мека и миришеше ужасно...Добре поне, че бяха малки по 3-4 кг. и двете да не се ядосвам много  ooooh!.

# 283
И ние така изхвърлихме две дини, явно са различни партиди по различните магазини.

# 284
 При нас бяха останали само 3-4 огромни дини,които е невъзможно да ги занеса дори до кантара и една половинка.Взех половинката,не беше лоша,но не беше и много сладка  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт