Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 321
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Аз да попитам доволни ли сте от машините за сладолед?Винаги им се чудя,но вкъщи нямаме такова чудо.Сладоледа става ли хубав?Обожаваме сладолед  Laughing
Относно темата с вестниците...Не виждам нищо лошо да се подхвърля по някой майтап,да се дари по някоя усмивка.От типа хора съм които обичат шегите.И без това живота все се опитва да ни смазва,защо пък да не се пошегува човек?!?

# 106
И аз я загледах тази машина за сладолед и се чудя тази машинка само го разбърква и се мести във фризера или тя направо си го охлажда  Rolling Eyes Извинете за тъпия въпрос обаче до сега не съм се интересувала от тези машинки.
И другото ми питане е някой пробвал ли е тези руските пелмени от брошурата тази седмица  Rolling Eyes

# 107
И аз я загледах тази машина за сладолед и се чудя тази машинка само го разбърква и се мести във фризера или тя направо си го охлажда  Rolling Eyes Извинете за тъпия въпрос обаче до сега не съм се интересувала от тези машинки.
И другото ми питане е някой пробвал ли е тези руските пелмени от брошурата тази седмица  Rolling Eyes
Не е по темата, но другата седмица ще има и в ЛИДЛ. Преценете коя е по- добрата Peace

# 108
  • Пловдив
Заинтригувахте ме с тези машини - сладолед - мммммммм...  Laughing

# 109
tinki_15 то хубаво в Лидл ще има,ама аз не разбрах тя сама ли си го охлажда или после ще го местя във фризера  newsm78

# 110
Сигурно си има описание. Според мен трябва във фризера после. не зная.

# 111
За машините за сладолед -  имат купа, която трябва да се сложи във фризера поне 10 часа преди ползване. Като искате да си правите сладолед, вадите купата, слагата сместа и оставяте машината да бърка към 15-20 мин. При мен винаги се налага да прибирам сладоледа във фризер след това.
Моята е от Технополис, но всички работят на един и същ принцип.

Случайно да сте виждали някъде из веригите миксер за фрапе?

# 112
Точно в Технополис имаше машинка за фрапе на промоция, електрическа, но може и да е минла промоцията Embarassed

# 113
  • Ботевград
http://issuu.com/promooferti/docs/ka

Новата брошура  Hug

# 114
Здравейте,гледам в Кауфланд пуснали едни уреди за махане  на костилките от череши ,с едно бутало,вакум и ......та дали върши работа,моля ако някой го е ползвал да сподели ,че офертата е до  края на седмицата май ,а и още не съм направила сладкото

# 115
  • Бургас
Здравейте,гледам в Кауфланд пуснали едни уреди за махане  на костилките от череши ,с едно бутало,вакум и ......та дали върши работа,моля ако някой го е ползвал да сподели ,че офертата е до  края на седмицата май ,а и още не съм направила сладкото
Аз го имам от миналогодишната промоция. Доволна съм, но наполовина. Имам предвид, че когато го ползвам в сглобен вид (т.е костилките да падат свободно в контейнера се случва да има пропусната костилка при изчистените череши). Затова вече предприех друга тактика - в едната ръка държа частта с буталото и отдолу, откъдето трябва да падат костилките ми е другата ръка, за да съм сигурна, че от всяка череша пада костилка  Crazy . Малко е налудничаво, но поне риска от счупени зъби е минимизиран. Но като цяло е доста по-бързо почистването отколкото с другия тип уреди за махане на костилки.

# 116
Харесах си кантара от новата брошура, но ме притеснява това, че е 3 в 1  newsm78 Някой има ли мнение за него?

# 117
Харесах си кантара от новата брошура, но ме притеснява това, че е 3 в 1  newsm78 Някой има ли мнение за него?
И на мен ми хвана окото,защото е електронен.Пък и го пускат на добра цена.

# 118
Аз го имам от миналогодишната промоция. Доволна съм, но наполовина. Имам предвид, че когато го ползвам в сглобен вид (т.е костилките да падат свободно в контейнера се случва да има пропусната костилка при изчистените череши). Затова вече предприех друга тактика - в едната ръка държа частта с буталото и отдолу, откъдето трябва да падат костилките ми е другата ръка, за да съм сигурна, че от всяка череша пада костилка  Crazy . Малко е налудничаво, но поне риска от счупени зъби е минимизиран. Но като цяло е доста по-бързо почистването отколкото с другия тип уреди за махане на костилки.
Благодаря Irra ,вече го купих  Grinning  bouquet

# 119
  • Варна
Какво сте се закахърили за тези вестници? Ще си помисли човек, че сте абонирани  за вестника и си го плащате, че чак такива възмущения.  Wink
Нали си имате интернет - там ще разгледате брошурата, а възрастните хора само на вестника разчитат.  Simple Smile

При нас не носят. Вчера като се прибирах, на съседната улица срещнах две жени, които разнасяха вестника. Попитах може ли да ми дадат един или са им разпределени по адреси. Казаха, че работят в определена зона, но ми дадоха.
Не знам и аз за какво ми трябваше този вестник, но ей-така ги заговорих, за да разбера защо при нас не минават. Но те си имат определен район.

Аз си харесах някои неща: разтворимо кафе Чибо, шампоан Шаума...

Общи условия

Активация на акаунт