Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 274
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Върнатите дини бяха на "Пещерско шосе". Не е казано, че всички са лоши, но бях длъжна да предупредя, особено при специално зададен въпрос. Wink

# 241
  • Mediterraneo
В брошурата  има много превзръки от марката К-Класик, дали са хубави?

Аз се интересувам от ежедневните. На цена ми пасват, ама искам да са памучни. Някой има ли наблюдения?

# 242
Благодаря на отговорилите по динения въпрос Simple Smile

# 243
В брошурата  има много превзръки от марката К-Класик, дали са хубави?
Аз се интересувам от ежедневните. На цена ми пасват, ама искам да са памучни. Някой има ли наблюдения?
Ползвах ги предния път. Ползвам само памучни, че копринените ми създават проблеми. Голяма опаковка на розови цветенца, 1 лв и нещо беше. Дълги са, с крила, нормално лепило, но са много дебели. 20 броя са.
Оня ден си взех от Фантастико памучни, нощни, с крила и ми харесват повече. 1,25 лв са за 10 броя. Фирмата е Бела, пакета е лилав май.
Вземи си по един пакет и от двата вида да прецениш, все ще заминат.

# 244
  • Mediterraneo
Ъ, ежедневни с крила  Rolling Eyes

# 245
ъ, май обърках цитирането.  Simple Smile
Исках да кажа, че превръзките на К Класик не са лоши, но на Бела са по-хубави.
Не трябваше да цитирам твоя пост, Тарталета.  Peace

# 246
  • Sunshine state
И на мен на Белла ми харесват памучните.  Peace

# 247
  • София
Е не го намерих тоя препарат за мравки, къде седи?
За превръзките-аз от Кф купувам Flirt/памучни/, и съм много доволна, с други не експериментирам, на тях поне си пише cotton и знам че са памуни иначе на повечето май не пише и трябва да налучквам.

# 248
Е не го намерих тоя препарат за мравки, къде седи?
За превръзките-аз от Кф купувам Flirt/памучни/, и съм много доволна, с други не експериментирам, на тях поне си пише cotton и знам че са памуни иначе на повечето май не пише и трябва да налучквам.
Препарата при мен е до препаратите за ламинат,плочки,за дивани...До него пък има четки за тоалетна,моп-овете също,парцалите за под...Дано съм те ориентирала....Но пък не всеки Кауфланд се реди еднакво.Трябвало е да попиташ някоя служителка.

# 249
Яд ме е,че не си купих тиган за палачинки:(. Докато се наканя..

# 250
BacuTy ,и мен ме е яд да ти кажа  Whistling Много жени го похвали тигана.И аз се чудих,ли чудих... Tired
Иначе днес се отчетох в КФ.Взех от корнишоните.Бяха твърди,пък и са вкусни.От промоционалния ориз се отказах...то се вижда че не е хубав.Вениш за петна си грабнах.Да има,понеже моя все лекета си прави. ooooh!Купих една опаковка от Грил-наденичките,понеже не съм взимала до сега.И не зная дали са хубави.Утре ще ги пека и ако ни харесат ще купя още.Взех и от Питката със сиренце. Heart EyesСелски пастет грабнах два,да има за закуска.И една форма за кекс си купих от 6.99.Предната ми беше от КФ,но изкара точно 2 пъти печене и започна да лепне  #Cussing out А сега се питам защо пак от там си взех,ама чак сега се замислих...Дано изкара поне година,оффф...И общо взето това грабнах от промоциите.После се отбихме и в Пени (да оспамя малко темата).Понеже там имат хубав сладолед,и хубава биричка.Наздраве!  beer

# 251
Яд ме е,че не си купих тиган за палачинки:(. Докато се наканя..
мен също Tired

# 252
  • Sunshine state
Ох,днес най-после се докопах до динята-вчера ходих,но нямаше половинки,а аз трудно и нея нося,та за цяла и дума не може да става. Само се олизвах,но днес взех мъжа ми с мен и успя да извлече цяла диня. Тооолкова е сладка,че е като захарен памук.  Heart Eyes Взех също така 2 кисели млека 'Динел'-за таратор са екстра.  Peace

# 253
  • оттам, откъдето започва България
Динята наистина е супер. Току-що хапнахме. Сладка и с тънка кора.  newsm10

# 254
  • София
Аз пък си взех кутия за прах за пране, утре мисля да скокна за още една - много ми харесва - чисто и подредено  Peace

Общи условия

Активация на акаунт