Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 241
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Миналата седмица имаше масло на промоция, случайно да има още?

# 286
  • оттам, откъдето започва България
Разочарована съм от дините. В понеделник перфектна, а днес с дебела кора и изкуфяла.  newsm61

# 287
  • Mediterraneo
Най- после в новата брошура открих намален моп! Нищо интересно иначе, но за моп ще отида, че откога чакам!

# 288
  • оттам, откъдето започва България
Обърна ли внимание, че е с единичен изстискващ механизъм?

# 289
  • София
Ей сега се връщам от разходка с кучетата. Преди да изляза, проверих пощенската кутия на входа и нямаше нищо, връщам се - пуснали вестниците на Кауфланд. 2 (два) броя точно. Няма шанс да са ги взели съседи. Ще ида да се оплача, като правим редовния пазар. Безобразие.
Иначе не съм отваряла вестника все още, дано има хубави оферти.

# 290
Снощи ходих, беше доста разграбено. Исках Вениш за цветно, но нямаше. Иначе си купих Вениш за бяло, флашка, сол за съдомиялна, кофичките за прах, боровинки, Раид, и други дребни неща. В новата брошура няма нищо, преди малко я гледах и ме е яд че купих таблетки за съдомиялна а от понеделник са с 5 лв по евтини  Crossing Arms

# 291
При над дините бяха огромни, сигурно по 20 кг-ма. Не вззех, защото на близкото пазарче има страхотни български, но доста хора грабеха Peace
Тази седмица не съм разгледала още вестника , но моя приятелка иска да и купя някаква машинка за разточване или за паста, има ли такава newsm78 и възможно ли е само да разточва без да нарязва Thinking

# 292
Здравейте, интересува ме някой купувал ли си е от сокоизстисквачката "Айко" и доволен ли е?  Rolling Eyes

# 293
Здравейте, дали мога да върна възглавницата на Дормео, имам ли право?

# 294
  • София
Мисля, че да. Какво не й харесваш?

# 295
Мисля, че да. Какво не й харесваш?

огромна ми е

# 296
До 7 дни след покупката можеш, а мисля че Дормео беше даже с по-дълъг срок  Naughty

# 297
  • Sunshine state
Срокът от 7 дни важи за покупки направени он-лайн,но в Кауфланд ще я вземат обратно,сигурна съм. Peace

# 298
  • Mediterraneo
Срокът от 7 дни важи за покупки направени он-лайн,но в Кауфланд ще я вземат обратно,сигурна съм. Peace

Peace И друг път съм казвала за едни крушки, които върнах близо година след купуването. Взеха ги без проблем.

# 299

Peace И друг път съм казвала за едни крушки, които върнах близо година след купуването. Взеха ги без проблем.
Тарталета,шашна ме,в добрия смисъл разбира се  Party Защо чак след година сте решили да връщате крушки?
Иначе относно възглавницата би трябвало да може да се върне.Защо да не може?!?!Ние сме връщали,предимно уреди.Но все ни задължават да купим друг с доплащане,или връщане на част от парите.Ако сме купили 10 уреда от Кф,всичките са били подменяни.Единствено тостера още не е изпушил  ooooh! Ама го взехме скоро де... Whistling Трябваше да си го купим от Зора-та,ама моя на зор-като каза ще отслабвам,и как бяхме в КФ купи един за 30-ина лева.

Общи условия

Активация на акаунт