Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 226
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
  • Sunshine state
Горчив заек?!   Shocked Ужас.. ooooh! И аз така се изложих веднъж с мухлясала мащерка на тяхната марка-правих св. каре цяло парче за гости,а то цялото се пропи с миризмата на мухъл. После установих,че е от мащерката,която бях купила същия ден.  Rolling Eyes

# 346
Вчера купих диня, кренвирши и коремчета от сьомга. Току що ги изхвърлих. Динята на външен вид идеална, а вътре половината побеляла и презряла. Кренвиршите започнали да лепкат , а коремчетата( не беше ми се случвало), не се знаеха от кога бяха.
Явно застояват , защото няма и такова голямо движение  в магазина.

# 347
  • София
Вчера купих диня, кренвирши и коремчета от сьомга. Току що ги изхвърлих. Динята на външен вид идеална, а вътре половината побеляла и презряла. Кренвиршите започнали да лепкат , а коремчетата( не беше ми се случвало), не се знаеха от кога бяха.
Явно застояват , защото няма и такова голямо движение  в магазина.

А защо не им ги върна? На касовата бележка пише, че са купени вчера. Айде, за една диня не си заслужава да се ходи, но при условие, че са няколко неща, не бих оставила така нещата. Да не говорим, че ако има повече хора, които връщат скапаната им стока, може пък да се замислят и да упражнят по-голям контрол.

# 348
Ядосах се. Винаги  ги гледам в ръцете  какво ми слагат. На външен вид им нямаше нищо, но не ставаха за ядене.Ще купувам на есен такива работи.

# 349
Взеха да ме дразнят вече! Последните пъти няма едно качествено нещо. Едно месо купих миналата седмица. Аз купувам цели парчета и после си ги режа за по една манджа и в торбичка в камерата. разрязах парчето на две и вътре беше сиво почти черно. Него обаче го върнах щото съм дала 10-12 лв все пак, а и не е само за парите много мразя да ме цакат с лоша храна  #Cussing out

# 350
Малко Сладко Коте, благодаря ти за препоръката  Hug

# 351
Аз месо само от месарски магазин вземам откъдето знам ,че е прясно и е от БГ,въпреки че е по скъпо,в Кауфланд месото е евтино щото е все вносно,бях си взела от тяхната слад.сметана ,беше си в годност,ноооооо си остана на чорба,дините също са боклук,един ориз бях взела на промоция ей така да се презапася,но след извесно време го вадя да го ползвам целия беше пълен с буби и го хвърлих,добре ,че имах друг и съм доопаковала всеки резервен в отделна торба иначе и другия е можел да пламне,а в тоя магазин колко врабчета летят и кълват храната и дрискат,а и лично бях свидетел как един плъх се разхождаше при млекато по пода и от където менеше се чуваха възгласи,може да си представите какво  става в складовете и при тизи зеленчуци какви твари се разхождат,абе България

# 352
  • София
mariana900, тоя заек какъв произход е, на коя фирма? Вносен ли е? При размразяването не усети ли миризма на развалено?

# 353
Аз също онзи ден купих един заек.Вчера го сготвих беше си чуден на вкус.Дето само го размразих,осолих и го пльоснах в тавата с ориз.Стана за около час време.

# 354
mariana900, тоя заек какъв произход е, на коя фирма? Вносен ли е? При размразяването не усети ли миризма на развалено?
Миризма не усетих абсолютно никаква. Етикета му беше на БГ фирма, но не обърнах внимание на коя точно. И какво значение има дали е вносен или не, мен ме е яд че ни лъжат. Купувала съм и БГ и вносни храни и не съм имала проблеми. Относно месото до сега съм била доволна, цена не гледам като купувам нещо, купувам и от един месарски когато минавам от там. Проблеми не съм имала до сега. В една седмица две покупки бяха развалени. Силно ще се замисля за другия път като купувам нещо! Много много лошо че си сриват реномето, а толкова ми харесва този магазин и така си разпускам като ходя да пазарувам.  #Cussing out

# 355
Аз също онзи ден купих един заек.Вчера го сготвих беше си чуден на вкус.Дето само го размразих,осолих и го пльоснах в тавата с ориз.Стана за около час време.
Мойе би моята партида е била лоша  Confused

# 356
  • София
Ми незнам предубедена съм към вносните меса,може би покрай разните евтини изрезки и прошута /дето мухите и котките при нас даже не ги докосват/, полското пилешко, ирландското /двадесетгодишното/ дето изядохме.
TEMPEST и аз така, но при нас един такъв магазин затвори, щото не можа да издържи на евтиното месо от съседен хипермаркет и сега няма от къде да купувам.
Иначе на развалена храна, май не си спомням да съм попадала, освен от топлата витрина едни картофени кюфтета на промоция.

# 357
  • Sunshine state
TEMPEST,какъв е тоя гнусен филиал на К.,дето описваш? Тук подобна гняс има само в Т-Маркет. Аз никога не съм попадала на кофти месо от Кауфланд-нито от този в ж.к. Тракия,нито от този на Пещерско шосе. Дори неща,които съм купувала с червен етикет,са били винаги с отличен вкус и не са лепнели. В магазина е винаги чисто и подредено,макар да гъмжи от тъмни събратя/живеем в Столипиново/. Имам забележки относно обслужването на витрината,но не е нещо кой знае какво.  Peace
Вчера вече взехме от луканковия салам микс-направо е страхотен,а мъжът ми го нагъна още снощи с бирата-отначало плахо,а после лакомо.  Laughing Днес минах и купих още 2 пакетчета. Взех и диня,една половинка,много сладка и вкусна,но едвам я донесох дотук-беше 5кг.  Crossing Arms Купих и пилешко филе,макар в магазина до нас охладеното да е 7лв/кг.

# 358
  • София
Пазарувам от 2 магазина софийски. И в двата е много чисто, за врабчета и други такива и дума не може да става.

# 359
Мойе би моята партида е била лоша  Confused
Да,може би партидата е била лоша  Tired Неприятно  Confused Аз съм купувала такива,развалени продукти,уж в годност,уж от днес....И напълно те разбирам как се чувстваш.
Искрено ти пожелавам повече да не ти се случва това  Hug

TEMPEST,за кой филиал говориш?Чак такова чудо не съм виждала в никоя верига...Облещих се само като прочетох писмото ти  Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт