Започна вече ЮНСКИЯ бебевалеж и всички мами тръпнат от вълнение и копнеж - 18

• 31 057
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
МалкоМише благодаря.За малкия корем който имах се роди прекрадно доносено бебче.Видях се и с Емека.Добре е,бебока също.Мъчим се да се кърмим-трудна работа.днес ми текна само коластра-цедих и малко с помпата,за да стимулирам,но като се стисна и тече по няколко какпи.Малката засуква и след малко пуска.Незнам дали нещо правиизобщо.Днес изрева мястото от глсф и дадох шише.Дано утре ми тръгне кърмата.Дайте някакъв съвет.
[/quot

Добро утро ! КАТРИНЧЕ, аз също при първото раждане имах проблем с потичането на кърмата, казаха ми да сложа топли компреси на гърдиге, но в болницата парно имаше само вечерта, та през деня влизах и си мокрех гърдите с по топла вода и ги масажирах, та потръгна! А за сега съм си купила компреси или забравих как се казваха те се нагряват с топла вода докато кърмиш, а пък ако имаш много кърма,  за да не стават на буци кърдите и да не се вдигне температура се слагат охладени аз съм ги мушнала в багажа, и една малка помпичка остана да си купя на Чико за отпушване на каналите...пфу голямо писане в просъница Simple Smile)))

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 08:40 от Магдалена Величкова

# 136
Катрин, аз също се притеснявах в болницата, че не яде достатъчно, но като мина неонатоложката ме успокои, че на бебето му трябва 1 супена л. на хранене първите дни в болницата, а ако е коластра само няколко капки от нея.

# 137
Привет, момичета! На 29.05 със секцио се роди дъщеричката ми Бетина - 3100кг./48см.
Честито на другите родили мамчета и успех на тези, които им предстои!

# 138
Катрин викай сестрите от неонтологията да ти обясняват. Аз като лежах на едното момиче обясняваше Светла НИколова, уникална жена, страшно много и помогна. Обясни и какво и как да прави, позите за кърмене, абе всичко. Възползвай се докато си там. Орхидея Честито! Да е жива и здрава и много радост да ви носи!

# 139
  • Sofia
Здравейте момичета, продавам чисто нова електрическа помпа за кърма Медела Суинг в гаранция. Родих бебето си месец март, но за съжаление нямах честта да кърмя. За повече информация погледнете тук http://olx.bg/medela-swing---chisto-nova-i50212785. Честито на всички мами и успех на тези,  на които им предстои да изживеят това щастие  Simple Smile

# 140
  • София
Орхидея, честито и ит мен! Да ви е жива и здрава Бетина!  bouquet

Вече няколко нощи сънувам, че раждам! Явно напрежението ми се увеличава, още повече че до края на другата седмица моя лекар го няма, та ми е търсене да не тръгне раждането по това време.

# 141
Добро утро!
*Orhideq* да ви е жива и здрава принцеската,на теб бързо възстановяване!
 kakche дано устискаш докато се върне лекаря ти Hug

# 142
орхидея честито малко слънчице.
АЗ да се оплаша все още вдигам малко кръвно 130/85 казаха че небило опасна ако е над 140/90тогава ,но на мен пак ми е неразположено и ме боли глава. док. ми каза да спря магнезия и сега чакам дано кръвното непродължи да се повишава  Praynig

# 143
  • Шумен
Орхидея честито бебче  Hug
Аз да се оплача от два-три дни усещам дърпане и тежест не е приятно явно бебко слиза още надолу и се намества  Thinking

# 144
orhideq честито   bouquet
момичета аз не знам какво става с мен напоследък, но от около седмица спя нон стоп и се чувствам като парцал.Нямам желание да правя нищо, само да спя. Това незнам на какво се дължи, нощем доста ме наболява корема докато се опитвам да се въртя, и аз ги имам тези менструални болки понякога за които споменахте вече. Остават ми няколко дни до секциото, и се надявам да устискам, че не искам да е по спешност.

# 145
ДобрЮтрУ, мацки!

Orhideq, честита рожбичка Бетина, да е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване!  bouquet
Гагчето, чакаме новината и от теб...  ylinfant

Момичета, да ви покажа и нашите дрешки за изписване - костюмчето със слончетата и пелената Heart Eyes

# 146
Добро утро момичета !
Орхидея честита ви рожбичка да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Аз сега се завръщам от завършването на втори клас на сина ми с отличен  Laughing Laughing Laughing
и съм малко притеснена нямам грам признаци а термина е утре боже то дошло  Shocked

# 147
Честито на всички мами,които вече гушкат своите бебчета!Да са ви живи и здрави,много да ви радват и да имат безгрижно детство   bouquet

# 148
Miss Blondy много сладурски дрешките Grinning
 *mama*na*viki* честито завършване на твоето момче,все такъв отличник да е във всичко.Как ти е била бременността с него?Като гледам сега имаш изгледи от преносване!

# 149
Mama na Viki еми да си стискаме взаимно палчета с теб  Peace Praynig дано до утре вече гушнем бебчетата си  Heart Eyes ако пък ли не ще почакаме още някой ден  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт