Отговори
# 330
Добро утро!

Дора, много благодаря за информацията!
Nata, тея хора ще те уморят от глад Shocked. Кафенето беше на някакво неудобно място преди, дето със системата не можеш да излезеш до там. Как са контракциите днес?
Искам бебече, и от теб чакаме новини, да щажеш след прегледа какво и що, непременно да идеш
Спането беше тежко и при мен тая нощ, ама една луна като се беше облещила в прозореца какда заспи човек
Wickedly, домашното раждане хич не е уредено тук. Борят се жените да го разрешат, но все оправдания има как щяло да излиза скъпо на държавата, как нямало достатъчно линейки, докторите са подсъдни ако поемат такова и т.н Това с изяждането на плацената  и мен ме шашардиса. И чудене му дръпнах защо, накрая реших, че сигурно съдържа окситоцин и така все едно поемаш хормона, ама май си фантазирам. Ще ми е интересно Нощни да каже. Докато пишех и Нощни отговорила bouquet
Обаче, много ме кефиш, винаги подготвена, срещнала се с адвокат, обсъдила, сега готова за действие. Браво, момиче!
За Сами, в училището в предучилищната нямали да имат домашни, специално питах, че той много се интересуваше Mr. Green. Той и в момента ходи на логопеди и занимания специализирани и там успява да се съсредоточи, съдейства и внимава целият час занимания, така че почвам да се самоубеждавам, че трябва да го пуснем на китара. Ще видя учителя дали е свободен и да започва. И най-новото е, че иска да ходи в по-по-най и си разучава някакви песнички, намира си в интернет и се качва на един леген и се почва с изявата. Самотренира отговори на въпроси – сега е на фаза кой какво работи и само идва да ме пита, аз като работя на компютър от къде излизат паричките дето ги изкарвам Laughing

Хубав и усмихнат ден!    bouquet

# 331
Еспа, ама вярно..и. не само от глад ами и жажда....Нищо ще. Трябва да измисля докато ММ дойде. Следобед..Simple Smile)
Искам бебче, дано всичко е наред Simple Smile))

Благодаря ви момичета:))) Тези тук ще ме държат поне 3 нощи, дано неса повече де...

Много интересни теми дискутирате , момичета:-))

# 332
Здравейте Simple Smile
Днес се събудих и бях тип топ Simple Smile Никакъв помен от вчерашната одисея Simple Smile. Ходих днес на преглед де Simple Smile Ама то днеска всичко перфектно. Аз и разказах за вчера, тя каза, че е било контракция, но било нормално за периода и матката се подготвяла и костния канал се разтварял и някакви такива. Аз се опитах да поясня, че не е било за един два пъти, ами цял ден, на всяка крачка, ама тя не се впечатли особено. Това на здравната каса. Каза следващия път като стане така да почивам и да пия но-шпа и магнезий. Смени ми магнезия. Сега ще пия диаспорал магнезий. Дано го пиша правилно.
И та така. Всеки лекар с мнението си. Ще мине време обаче, докато дойде време за прегледа при другата лекарка да споделя и на нея подробно. Аз мисля и днес да си почивам активно в леглото и се надявам да нямам повече такива епизоди.

# 333
iskambebche, супер, че ти е разминало Simple Smile Натисни малко леглото за собствено спокойствие. Диаспорал за мен е голямо нещо - всякакви болки минават до половин час след приема, коремът се отпуска, няма твърдост, няма контракции. Успоредно си пия и Магнерот, де.

# 334
Ох, Ната, това с водата го бях забравила. Като родих, то беше една снежна зима, сняг до колене, а кафенето в двора, аз със джапанки само. Родих към обяд до вечерта 2 те шишета вода заминаха, то жажда нечовешка ме гонеше. Добре, ами на дружия ден, какво правим. Мъж ми се напил, както си му е реда, до след обяд не можа да отлепи да донесе вода. Санитарките като ги помолиш, да им дадеш пари да отидат, те гледат като отровени от гъби. С една съкилийничка тогава делихме едно малко шише вода, абе като в пустинята, храна не предвидена, а ние не яли предният ден, щото нали като раждаш не дават...кошмарни спомени...
Санитарките все така потерсаващо любезни ли са? Беше ми любимо как сутрин връхлитат в 6 и почват да командорят все едно си в казармата - "шкафчетата да се разчистят, да няма нищо там, телефони даже, опънете си чаршафите, приведете се във вид! Какво сте се запуснали - марш в банята, да се срешете. Ще минава визитация,такива разпасани ли ще ви гледат, рахвърляли сте стаята. " Все едно голямото чудо, че ще дойдат свише някакви поднебесни лекари. Mr. Green А в стаята 3 легла,стаята 4 на 3 метра, пълна със жени туко що родили, 2 с упойки били и главобол не могат да се мръднат, на шкафчетата телефоните ни и някой си оставил химикалка и лист да си записва като мине доктора. Абе като в казарма точно. Laughing Сега ми е забавно, а не беше

Искам бебче, дано не се повтаря, а ако се повтори най-добре ходи в спешен кабинет да те погледнат на момента какво става

# 335
Искам бебче, браво  Hug Много се радвам:)
А, защо моята док ми каза, чи било рано за подготвителни не знам...ама здраве да е Simple Smile)) Ти си почивай де:)))

Елвиса,, и диаспорал и магнерот, не е ли много??? И аз взимам диасрорал, 2 по 2, ще видим какво ще ми кажат като излезна:))

Тук, много странно ми предписаха дуфаст
Леле,  Еспа, през какво си минала....Сега са малко по-добре...
Извинявам се за питането, в случай че вече си писала, но мислила ли си къде ще раждаш?

# 336
Ами и аз това имах в предвид Ната. Теб те взеха в болницата, мен ме пуснаха по живо по здраво. Всеки лекар с мнението си. АЗ бих била по-спокойна, ако все пак бяхме предприели някакви мерки. Еспа май наистина по-добре следващия път да ида да видят на място.

# 337
Ната, сутрин и вечер пия Магнерот, следобед по един Диаспорал, докторът ми е казал, че мога и по два при нужда.

# 338
Ната, добре, че са се пооправили.
Питаш де ще раждам, със сигурност не отново в Шейново Mr. Green Това с битовите условия и санитарките, се преживява. Болката ми беше, че бебето беше далеч, не при мен и го слушах как реве в саседната стая и никакво инфо не даваха, камо ли да си го вземеш при теб - такъв бил редът. Като ти го донесат пък, солидно нахранено с адаптирано мляко, спи като пън - бори се да кърмиш, ако можеш.
Сега съм си избрала Надежда, лежах вече там - доволна съм и от условията и от отношението. И вода има на всеки етаж Mr. Green И храната бива Laughing Кафенето е в болницата  Grinning Бебето ще ми го дадат веднага, няма да ни делят освен да го изкъпят и прегледат - при мен ще е, няма да му дават АМ освен ако не пожелая. Има единични стаи даже, стига да са свободни и двойни. Бани във всяка стая. Та ще видим как ще е, приятелка ражда там октомври - беше много доволна
iskambebche, да а ако в момента те притеснява нещо, също ходи може на частно да е, ама поне да ти обърнат внимание. Спешни кабинети знам, че има в майчин дом и в надежда от болниците, сигурно и в тина киркова - но не съм убедена за там

# 339
  • ул. "Мечтание"
Ох, като чета за тия болнични глупости и лошо ми става...  Sick Ще кажеш, че си в каторга.  Rolling Eyes Sad

Искамбебче, ако не си доволна от това, което ти е казала/дала лекарката по ЖК, защо не се обадиш на другата, а чакаш да дойде време за преглед?  newsm78

Подготвителните контракции обичайно се появяват около 26-та седмица. Но при някои жени е възможно да се появят и значително по-рано.

# 340
Момичета, най-накрая ядох  newsm44

Много съм доволна:)))) Не нахранена, но поне ядох

Нощни, мерси за инфото, като нищо са ме пъхнали тук заради подготвителни, но важното е да е за добро
:

Еспа, то и аз затова съм съм Вита и др. Боголсовова, живот и здраве, ще

Искам бебче, всичко ще е наред, но асо усетиш  нещообе
можеш спокойно да отидеш до спешен кабинет, тук също има такъв
Simple Smile))
Извинете ме за грешките, но пиша през телефона и той понякога ме хиперкоригира Simple Smile))

# 341
Ами другата ми лекарка и сега не е на смяна. А и аз засега съм ок. Но ако наистина пак почувствам някакъв дискомфорт ще ида този път няма да отлагам. АЗ и звъннах на тази на частното още вчера, но и тя кой знае какво по различно нещо не каза, да пия ношпато и магнезия и толкова. Аз знам, че подготвителни вече може да имам. По-скоро ме притесни, че са толкова много. Мислех че трябва да са към не знам десетина примерно най-много за деня. Аз имам и болки в срамната кост, в опашката а и сега някак странно отстрани от вътрешната страна на бедрата високо горе. Голямо разтваряне пада , голямо нещо.
Трябва да посетя очен лекар. Знаете ли някой, от когото да сте доволни. много ми се иска да родя естесвено и гинеколожката ме праща за консултация .
Аз за раждането съм се насочила към Щерев. Там само ме притеснява, че имат повече опит със секциото май, а аз искам да родя вагинално, ама мн мн мн ми се иска. Но пък се успокоявам, че ще ми обърнат внимание и ще може бебето да си е при мен и както каза и Еспа има и самостоятелни стаи и те обгрижват с храната, водата дори хавлии, помпи за кърма и всякакви такива. И аз имам познати родили там и са мн доволни, но само една е с вагинално, другите са със секцио.
ДА ДОбавя По повод загрижените мъже. Вчера моя ми забрани да се смея, защото много съм си свивала корема и сигурно на бебето не му било хубаво така.

Последна редакция: пт, 13 юни 2014, 13:41 от iskambebche

# 342
  • ул. "Мечтание"
Рових си рецепта за електролитна напитка, която да се пие по време на раждането и вижте на какво попаднах:

"Калцият го дават, защото неговата липса в организма понижава прага на болката и е нужно той да е в достатъчно количество, за да се съсирва кръвта (съответно това го прави важен за превенцията на кръвоизливи). Калцият също е полезен и за сърцето в случаите на стрес."

В електролитните напитки се добавя таблетка калций.  Peace

Ето и линк с рецепти:
http://www.naturalbirthandbabycare.com/laborade/

# 343
Ната, за Вита не съм проучвала, имат ли неантология, там как е с бебетата, отделно ли са? Ако сега ти е трудно от телефона не се мъчи, като излезеш ще пишеш. Друго е да хапнеш, нали? Като ти разкачат системата беж до кафенето и му направи погром  Mr. Green
iskambebche, хаха, никакъв смях, няма да друсаш детето я Laughing За очен лекар - цялото семейство сме много доволни от тази дама http://www.lolov.com/frames/about.htm не знам дали работи по здравна каса обаче.
Нощни, много ги уважавам електролитните напитки, като съм закъсвала със стомаха и повръщане, много бързо са ме освествали от обезводняване. Аз си правя подобни на тези, моята е такава:
в 1л. вода се слага сока на 2 лимона, една лъжичка сода бикарбонат и 3 суп.л. мед. Разбърква се хубаво и се пие в рамките на 4 -5часа. Едновременно оводнява, балансира стомаха и предпазва от загуба на соли.

# 344
Момичета, простете за нахлуването в темичката ви, може на някой да му е от полза  Peace Тику що си получих поръчка от Асда George/UK сайт/ , в която имам една пола за бременно мамче, която обаче е голяма за мен, копвам линк, номерът е 18 по англ.номерация, полата е от хубаво тежко трико, пада много хубаво, има и 2 джобчета, ако някой прояви интерес да ми драсне на лични, ще дам точни размери, хубав ден   bouquet

http://direct.asda.com/george/womens/skirts/maternity-maxi-skirt … 7,default,pd.html

Общи условия

Активация на акаунт