Отговори
# 465
Добро утро момичета!  Hug

Това с крампите е симптом, който не си е за пренебрегване. И аз взимам Диаспорал, въпреки че не знам каква е разликата между различните форми и производители.. newsm78 Силно се надявам, че ще държи мускулатурата спокойна... Praynig

Да ви се оплача, от вчера ме боли/опъва ниско долу в дясно, горе-долу където трябва преди да са били яйчниците. Знам, че сега не са там де. Предполагам, че бебето притиска нещо + разтежа на матката причинява това. Днес, слава богу, май съм по-добре. На всичкото отгоре, кръста ме опъва откъъм опашката, чак крака ми изтръпва - предполагам, че причината е същата, нещо опъва и притиска...

Стига толкова с мрънкането... Хубав и спокоен ден на всички  Hug

# 466
Здравейте опашката си ме боли мен вече цял месец както и отпред- пубисната кост. Било от разтягане на костни връзки. И кръста ме по наболява сигурно бебето натоварва и аз ви се оплаках.
Иначе днес не ме стяга въобще и не  ходя да пишкам през 5 мин, мисля че бебето леко се е изместило нанякъде. Чувствам се супер така, явно наистина тия моите стягания са от положението на бебето. Силно се надявам да ми разрешат да ползвам колан и да помогне наистина.

# 467
Добро утро, момичета   bouquet

Маци, това с тока е ужасно! Имах същия проблем, докато живеех в София. 2 компютъра, 1 хладилник и 1 пералня ми изгоряха. Единственото решение, което намерих, беше, че си купих разклонители с предпазител. Когато в разклонителят влезе по-ниско или по-високо напрежение от 220V, предпазителят обира напрежението и изключва. Поне предпазва уредите от токови удари. А ако искаш да не се изключват (в случая с климатиците, както са ви), може да си вземете UPS. Той работи с акумулатор, който се зарежда и като спре тока, продължава да подава електричество към уреда. По принцип UPS-ите, които са с външен акумулатор, са по-добрият вариант от тези с вграден акумулатор, защото тези с вградения издържат около 10-15мин, а тези с външен- до 30-40мин. Цената на един УПС с вграден акумулатор е 180лв, а този с външен е 250лв, но трябва да си купиш отделно и акумулатор към него. Отплеснах се, ама това ми е малко и професионално изкривяване  doh

moon_83, благодаря за отговора, ен бях се замисляла от тази гледна точка, не ми се е налагало да знам, че не се яде преди операция..

Цвети, много кофти  Confused . Дано лекарят ти днес даде решение на проблема, че звучи ужасно. Пиши после какво е станало. Успех!  Praynig

Елч, emilia, сега вторите ви дечица ще приличат на вас  Wink

За крампите, и аз съм чувала, че са знак за липса на магнезий, хубаво е да си обърнете внимание и да се консултирате с вашите АГ.

За болките, аз имам в кръста и долната част на гърба. Имам ги от самото начало на беменността, но по принцип кръстът ми е слабо място...

Слушам от сутринта новините за ситуацията във Варна, Добрич и Велико Търново. Писна ми вече от тия скапани политиците, които пак влязоха в предизборна кампания, възползвайки се от нещастието на хората. Министърът вика: "Кметът е виновен", кметът вика: "Министърът е виновен". Аз пък бих им казала: "Крадецът вика, "Дръжте крадеца!" И в крайна сметка седят и се плюнчат по телевизията, никой не поема отговорност за нищо.....  #2gunfire
Мамите от бедстващите райони, дано да сте добре и всичко да е наред при вас  Praynig

ПС: Да пуснем по 1 смс за Варна! - 17 777, текст:DMS VARNA

Хубав ден и по-малко валежи   bouquet

# 468
Цвети, аз писах за алоето - вътрешността се стиска, до колкото знам. Аз имам гел - него го ползвам. Ако намериш внякой магазин или аптека, нещо с високо съдържание на алое, поне 70-80%, трепе гъбите здраво. Може и ако имаш листо от растение.

Дано минава скоро, че е много гадно.  Hug

# 469
  • София
Wickedly, благодаря за съвета за UPS-ите. Коментирахме го снощи с ММ като вариант, защото в момента е най-добрият. Вярно ще трябва да се изръсим за няколко, ама......иначе няколко изгорели уреда съвсем ще ни вътрят. Просто съм бясна, компът е тръгнал на косъм дето се вика. А там са ми снимките на малкия и въобще имам доста неща, които явно ще трябва да предпазя. То какво е това чудо не знам. Не е от валежите, защото това си се случва периодино без значение какво е времето. Живяла съм в още 3 квартала на София и такова чудо никъде не е било.
Цвети, сега ще проверя моят алое гел с какво съдържание на алое е и евентуално ако искаш да ти поръчам и на теб. Изобщо не се бях сетила за него, голяма съм овца. Хем знам, че трепе гъби  Mr. Green
iskambebche, радвам се, че неразположението и болежките са отминали.
Аз пък днес имах 2 доста болезнени контракцийки за кратичко. Май се пренатоварвам.  newsm78

# 470
Здравейте, момичета.

Днес е ужасен ден за цялата ни нация Sad Направо съм потресена от случващото се в България Sad Сутринта, като се оправях да ходя на изследвания и си поплаках, както винаги, голяма съм ревла.

Ната, благодаря ти, ще пробвам с алоето, дано помогне Simple Smile

Wickedly, днес няма да успея при докторката, защото тя не е била на работа. Имала заместник, но аз си предпочитам при нея да си ходя. За това в понеделник, ще се видим с нея. Снощи, установих, че и моя мъж има гъби, и то не къде да е, а до слабините Sad Милото, толкова ми стана жал за бего, сигурно аз съм го заразила. И се чувствам толкова виновна сега и ми става още повече жал  smile3518 Горкия, спи и се чеша, после се събуди, толкова много го сърбеше Sad И един час не успя да заспи. Не смея да го намажа с нищо против гъби, маже се само с цинков крем Sad Ужасно ми е гадно Sad Сега съвсем искам да се излекувам от тях, преди да се е явило детето, защото тогава няма да си го простя  smile3511  newsm45 Да те питам, ти във фейс групата ни, под какво име си?

# 471
Wickedly, благодаря за съвета за UPS-ите. Коментирахме го снощи с ММ като вариант, защото в момента е най-добрият. Вярно ще трябва да се изръсим за няколко, ама......иначе няколко изгорели уреда съвсем ще ни вътрят. Просто съм бясна, компът е тръгнал на косъм дето се вика. А там са ми снимките на малкия и въобще имам доста неща, които явно ще трябва да предпазя. То какво е това чудо не знам. Не е от валежите, защото това си се случва периодино без значение какво е времето. Живяла съм в още 3 квартала на София и такова чудо никъде не е било.
Цвети, сега ще проверя моят алое гел с какво съдържание на алое е и евентуално ако искаш да ти поръчам и на теб. Изобщо не се бях сетила за него, голяма съм овца. Хем знам, че трепе гъби  Mr. Green
iskambebche, радвам се, че неразположението и болежките са отминали.
Аз пък днес имах 2 доста болезнени контракцийки за кратичко. Май се пренатоварвам.  newsm78

Вени, аз намирам това http://emedika.bg/gel-s-96-aloe-vera?gclid=COXalq6qiL8CFfMgtAod0A0Aug
И не се обиждай сама де, от бременността е  Crazy

# 472
И аз днес съм в криво настроение ,от всичко ми се  плаче  ..плаках за трагедията от Варна , но детето ме видя  и сега си търся къде да се скрия , че да се нарева и да ми мине без да разстройвам хората около мен ...скапан ден и вода нямаме  Cry 

# 473
Здравейте мами.  Бях се отбелязала в тази група, но не бях отразена.  Laughing искам да питам, има ли майки с термин 15ти и купихте ли някакви неща или е рано.? Аз почнах с дрешки те лека полека Laughing

# 474
Аааа, Змийче - не така,  Naughty
zmiqqq_85, добре дошла при нас, дай повече информация за термин, от къде си и на колко години, за да те включим на пръва страница, ако искаш, разбира се

Хубав и усмихнат ден  bouquet

Иначе термините можеш да видиш на първата страница на темата.

За крампите - откак пия магнезий поспряха, но онзи ден пак ми се схвана прасеца. Засега само следя, ще видя ако се засили ще питам док да ми промени дозата (сега съм на Магнерот 2 пъти по 1).

Маци - УПС за компа добре, обаче то си е опасно и за другите уреди. Аз снимки специално държа на и компа, и на дискове (и онлайн, което не е най-препоръчително от гледна точка на неразпространение, но си е сравнително по-сигурно).

Ох дано  Praynig изпече малко слънце вече, че само притесненията с тея наводнения ни трябват.

# 475
  • София
Цвети, това, което си ми показала е прекалено евтино, за да е истина.  newsm78 Просто няма шанс. Извличането на течността и обработката на алоето след това е много сложен процес и е невъзможно за 100мл цената да е 4лв. Това просто ще го вземеш и няма да върши никаква работа. Алоето е изключително лечебна билка, която възстановява кожата за много кратко време. С моя гел съм оправяла брутални изгаряния. ММ редовно преди се гореше на ауспусите на моторите, изгореното му е минавало за дни. На малкия раните оправям за норматив. Майка ми си оправя схващания като има, а сестра ми като беше бременна имаше зверски вени по краката, само гелът спасяваше положението.
Мале, момичета, аз до сега не бях видяла новините, но бедствието е било ужасно просто. Ужас, дано скоро този кошмар отмине.
Lovebug, и аз от една страна се успокоявам, че имам доста снимки онлайн.

# 476
zmiqqq_85, ако искаш да бъдеш добавена на първата страничка, най-добре прати едно лично съобщение на Espa с информация за термин,години и град и тя ще те добави. Сигурна съм, че не е било нарочно да останеш "не отразена"  Wink . Колкотодо покупките, аз още нищо не съм купила, но важното е,че имам списък  Wink. Не мога да си харесам мебели за детската стая. Миналата събота отидохме с нагласата да купим или поръчаме нещо, но аз явно съм много претенциозна  ooooh! Важното е, че поне взехме единодушно решение за цвета на стените  Crazy . За дрешките, имам 2 шапки, които купих в 5 месец и това е. Вече си мисля, че трява наистина сериозно да се заемем с купуването, че то не остана...

Цвети, Plamen Weber  ми е кодовото название във фейса, но не съм много редовна там като цяло. Относно алоето, не съм знаела, че има противогъбичен ефект, но не се и учудвам. Аз доста го използвам, да не кажа, че това ми е основният козметичен продукт, който ползвам. След баня си мажа цялото тяло със сока от няколко листенца алое, мажа си също и лицето. По принцип върши чудеса при всякакви кожни проблеми. Ако имаш село, можеш да поразпиташ някои баби - съседки да ти дадат (бабите винаги имат алое  Peace ) . Важно е да се знае, че от всичките алоета, само алое вера има лечебни свойства. Ако тръгнете да го купувате от някой цветарски магазин, там е по-вероятно да попаднете на някой друг сорт алое, от тези декоративните. Най-добре търсете алое вера. Иначе за крем с алое - не знам, не съм ползвала, но аз не бих ползвала крема, при положение, че имам разстението в натюр  Peace Мъжът ти спокойно може да се маже с алое там, където са му гъите, със сигурност няма да му навреди  Peace Дано по-бързо решите проблема  Thinking

Matsutka, а ето и тези разклонители, за които ти споменах http://www.sono.bg/bg/products/bg/6/flypagetpl/shopproduct_details/73 . Нашите ги купувахме едно време от технополис, ако не се лъжа. Купихме си и такива с по 1 гнездо за климатиците, да сме си спокойни, че няма да гръмнат, въпреки че те си имат вградени защити, но все пак... Страх, лозе пази  Wink

# 477
  • София
Wickedly   Hug Благодаря за линка. Още довечера ще ги покажа на ММ да си изкаже мнението и евентуално да купуваме.
За алоето, абсолютно подкрепям мнението ти  Peace

# 478
Да, видях сега, грешката е моя, за която се извинявам  Simple Smile и аз така, имам две шапки, малко ританки и повече бодита.  Списък и аз имам, но количка и кошара ще взимаме в началото на септември Simple Smile

# 479
Wickedly, като каза за мебелите, като бях бременна с Дара ми беше голям зор да й купя хубаво легло и гледах месеци наред, ама голямо търсене падна и вече в 9 месец няма накъде купуваме легло и повивалник. носят ги вкъщи...и аз като ревнах "ама те са много грозниии, на нищо не отиваааат, аз исках по-красиви" голяма драма беше Laughing леглото така и никога не го харесах Simple Smile

змия, купила съм 5 дрешки на кръст и сме поръчали количката. все се каня да се заема по-сериозно, защото помня от минлаия път какъв зор беше накрая, ама пуст мързел...и финанси...

Общи условия

Активация на акаунт