Хайде, мамо, стягай багажа! - ДЕКЕМВРИйче готово е за плажа ;)

• 24 599
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Кое да е вредно  Thinking? От новороден му преварявам с кана. Да няма да се мъча на котлон, като в каната става за 2 минути.

# 571
  • UK
Здравейте,
страшна буря беше снощи то гърмя, то трещя ooooh! а за трагедията в квартал Аспарухово ...

Аз не живея там , ние сме на центъра и тук няма поражения, но аз днес, не съм излизала и не мога да преценя така от балкона, как е навън Rolling Eyes

За водата и аз ползвам чешмяна и преварявам с термоканата Blush

След като захраних със зеленчукови пюрета, кога мога да давам плодовите и вместо млякото следобед ли ги давате вие? И какво чайче давате на децата, освен купешките?

# 572
Плодови пюрета вместо мляко  Naughty! Аз давам с кашата следобяд.

# 573
  • UK
Плодови пюрета вместо мляко  Naughty! Аз давам с кашата следобяд.
Бонбонче Hug и аз там им ги слагам, ама чисто само плодово(без кашата) дали мога вече да давам? Hug

# 574
Ама, разбира се, как не. Между храненията давай. Според мен не е удачно, обаче, защото му се измества режима, освен това така яде не чиста каша, а смесена с пюре и не е толкова калорична.

# 575
  • UK
Бонбонче Hug

# 576
# 577
Danetka8, наитина добре, че тук няма жертви и е по-добре положението, аз имам приятели и роднини в Ановата махала и уж са добре и там.
В кана преварявам водата за пиене

# 578
Мен ме е страх да давам чешмяна вода,а и нашата вода,хич не е хубава.
Иначе само на котлона ли преварявате в тенджерка(аз така преварявам) или по друг начин.......?
Понеже ще ходим на почивка и апартаментите бяха заети и ще сме в обикновена стая и няма да имам условия да я преварявам на печка.Мислех да си взема ел.каната и там да я варя,но до сега не съм,дали не е вредно в нея?
аз 6м само с ел.кана преварявах

# 579
и аз днес за първи път дадох каша с пюре,имах едно отворено на Мандев-кайсия,то толкова воднисто беше,че можеше да се пие направо и го "шльопнах" в кашата (тя беше ябълково-бананова) та с пюрето от кайсия стана буквално "манджа с грозде" ама Марти пък с кеф си я хапна  Laughing
аз чайове не давам, сокове пак отказа да пие и сме си само на вода ,което мен напълно ме удовлетворява,защото аз исках да пие вода и той си ги прави по 150мл на ден  Simple Smile
Да ви питам вие кога мислите да давате на децата преходни шишета  newsm78  (тези които имат дръжки)    Марти усилено се опитва да си държи шишето с млякото,но ми се струва че не му е особенно удобно ,та се чудех дали да не му взема такива шишета вече

# 580
Аз сложих дръжки на шишетата с мляко преди няколко месеца и детенце вече почти стабилно си ги държи сам. Иначе пробваме пиенето на вода от чашка специална, която също е с дръжки. С нея му е малко по-трудно, защото не е с гумен отвор, който да се стиска... ама ще се научим и така. Simple Smile

# 581
Добро утро!

Дон Бебон ти такъв вид чашка ли позваш, че и аз искам да взема на Хриси ма не знам каква Simple Smile

# 582
аз имам подарени чашки, но са с твърд накрайник, тя си ги държи, но не може да пие от тях, понеже не знам дали ще може и с мек накрайник още и давам от шише с биберон, тя и него си го държи без проблем, даже, когато й давам шише и й го давам сама да си пие от доста време и млякото сама си пие, ама рядко й давам изцедено вече. Почти само суче.

# 583
  • София
Купих такава чашка с мек накрайник. Четох, че в началото се давала със сокче, когато бебето е експериментаторски настроено и радостно, а не гладно и жадно. Засега Анна я държи за накрайника и я размахва така! Хахахаха.

# 584
verinka123, нашата чашка е ето такава:

А на шишетата за мляко, сложих ей тези дръжки пак на Tommee Tippee:

Относно чашата, тукашните педиатри ми препоръчаха да я поставям на масичката пред столчето за хранене, всеки път когато бебе яде някаква твърда храна. Ще отнеме време, но детенце трябва само да се научи как да я ползва. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт