Хайде, мамо, стягай багажа! - ДЕКЕМВРИйче готово е за плажа ;)

• 24 598
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
И при нас е така с попарата, но веднъж като съм я въвела знам, че трябва да се дава, но ти ще си решиш.

# 646
Assos, много е симпатично басейнчето, и аз го гледах в амазон. А за във водата си мислех за нещо такова:
Скрит текст:

# 647
  • София
Някой да е взимал герданчета Амберлино за зъбките? Голяма мъка са ни Sad

# 648
  • София
Assos, много е симпатично басейнчето, и аз го гледах в амазон. А за във водата си мислех за нещо такова:
Скрит текст:
О, не в амазон. В Броколаж го има за около 25 лева. Но твоето изглежда много интересно. Имаш ли представа къде може да се намери?

И при нас е така с попарата, но веднъж като съм я въвела знам, че трябва да се дава, но ти ще си решиш.
А защо?

# 649
Ами как да свикне с новото, ако спираш да го даваш? Имам предвид, ако няма проблем. И да не е всеки ден, но не веднъж да дадеш и после след 2 седмици. То това означава, че наново захранваш.

# 650
  • София
Идеята е, че за някои храни храносмилателната система е още незряла и се пренатоварва и затова се спират, ако не му понасят според майката за по-дълъг интервал.

# 651
О, не в амазон. В Броколаж го има за около 25 лева. Но твоето изглежда много интересно. Имаш ли представа къде може да се намери?
Ами за съжаление нямам идея къде в бг може да го има. Аз понеже живея в Германия и поръчвам всичко от немския амазон, с безплатна доставка, та не ми се налага да ходя по магазините. Иначе се води baby swim seat.

# 652
Ние също не спим вечер. Тези дни Роси се буди в 1 после към 3-4 и пак в 7. Направо ужас.
И ние бяхме на балкан за уикенда и се разхождахме в гората. Като се приберяхме, къпем я и веднага заспиваше. Не знам дали от чистия въздух или от това, че там не е такава жега. Дори печка палихме и спахме с юргани  Laughing
Тази седмица отиваме на море, но не съм сигурна дали е добра идея да я вкарвам във водата. Мисля, че ще е доста студена за нея. За сега съм решила да пълня басейна с морска вода и там да се къпи.
Педи и на нас ни каза да почваме попара, но мисля след морето, за да не се налага да я прекъсваме. Сега правя пюретата и ги замразявам, за да има за морето.

# 653
  • София
Ами за съжаление нямам идея къде в бг може да го има. Аз понеже живея в Германия и поръчвам всичко от немския амазон, с безплатна доставка, та не ми се налага да ходя по магазините. Иначе се води baby swim seat.
Мерси, Sweet dreams  Hug Намерих го в амазон и поръчах.

# 654
такъв басейн има и в Кауфланд,дори утре и аз ще ходя да купувам http://www.kaufland.bg/Nachalo/01_Aktualni_predlozhenia/001_Aktu … .jsp?catalog=show   на по-задните страници на каталога им е,11.90лв  Laughing

# 655
Здравейте, мами! Ние днес щяхме да сме на консултация и да ни бият ваксина след обяд, но ще водя Хриси след някой час, че нещо кашля с храчки, и май е болничка Sad та освен срама че сме болни посред лято ... ми  е много кофти сутринта се закашля и повърна, дали от храчките се задави, ама ми е много кофти Sad

# 656
Идеята е, че за някои храни храносмилателната система е още незряла и се пренатоварва и затова се спират, ако не му понасят според майката за по-дълъг интервал.

Да, именно, понеже беше писала, че повече ака, ако не е разстройство е нормално при нова храна. Ако е- естествено, че ще изчакаш.

# 657
Добро утро, днес Криси става на 7 месеца, черпя ви виртуално    newsm38 newsm38 Grinning . Днес също ще въвеждам и глутена за пръв път с овесени ядки малко в пюрето мисля.
Вио, аз с тези специалните не знам как се казват за урина за момиченца, като торбичка с лепенка и дупка, малко зор беше, понеже не се залепят хубаво, сложих го и на повивалника без памперс и тя след малко се изпиша, но половината излезе, прехвърлих го в стерилно контейнерче и после пак го сложих за още малко, след 10-на минути пак се изпиша и събрах нужното количество  Grinning, след час и нещо го занесохме.

# 658
Благодаря за разясненията  Hug На мен преди с баткото ми беше лесно като правихме тези изследвания, ама сега се зачудих как ще стане номерът...Мисля да я пробвам днес следобед, ще видим.....
Кадроваче, честита ви седма месечинка   bouquet
Някой беше питал за кехлибарено герданче за зъбките. Аз бях взимала за баткото и мисля че имаше ефект. Той беше по - голям обаче, не знам от колко месеца е подходящо да се слага  newsm78 В Западна Европа и Щатите масово се използват такива герданчета....В крайна сметка нищо не пречи да се пробва, със сигурност няма да навреди  Peace

# 659
  • София
такъв басейн има и в Кауфланд,дори утре и аз ще ходя да купувам http://www.kaufland.bg/Nachalo/01_Aktualni_predlozhenia/001_Aktu … .jsp?catalog=show   на по-задните страници на каталога им е,11.90лв  Laughing

Да, видях го. Е жабата уж е Интекс, в амазон дори е $45.99  Shocked А кауфландския  не е ясно какъв е.

Общи условия

Активация на акаунт