Испански сериали - Тема 5

• 147 010
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
DimiLoca мерси. Четох , че имало и  алтернативен финал на сезон 2. Има ли го някъде със субтитри?

Субтитрите са лесни. Аз не мога да сваля торента, няма сийд. Някой, ако може да го свали, нека да каже, защото е достатъчно малък, но не мога да го дръпва доста време.

# 46
  • София, родом- Силистра
krista_s успях да сваля алтернативния епизод от тук http://www.elitetorrent.net/torrent/10291/sin-tetas-no-hay-parai … final-alternativo
/но той е 3-4 минути само/ . Ако искаш пробвай и ти защото не знам как да го пратя на теб или на този който може да направи субтитри.

# 47
krista_s успях да сваля алтернативния епизод от тук http://www.elitetorrent.net/torrent/10291/sin-tetas-no-hay-parai … final-alternativo
/но той е 3-4 минути само/ . Ако искаш пробвай и ти защото не знам как да го пратя на теб или на този който може да направи субтитри.

Готови са субтитрите в буквите. Кратък, но възможен финал. Само в испанските сериали съм срещала по два финала, макар, че този е само като възможен.

# 48
  • София, родом- Силистра
 Hug Hug Hug

# 49
Криста, откъде ще може да дръпнем тези субтитри? Simple Smile

# 50
  • София, родом- Силистра
maridelucia ето:http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=408677&hit=1

# 51
  • Ямбол
Мари, тъкмо сега изгледах 06х02.  Grinning Покрай мачовете не ми остава много време за гледане...
Много се радвам на Макси и Луис, големи симпатяги са.  Heart Eyes
Благодаря ти за линка към испанския торент-тракер.  Hug Дръпнах 2 епизода оттам, но другите не тръгнаха - явно няма активни сийдъри.
Аз се научих много бързо да си синхронизирам субките, така че вече не ми е проблем с епизодите от зелката.  Grinning

Утре да стискате палци за нашите момчета!  newsm18

# 52
  • София
Скрит текст:
Lana-a-a.....
Скрит текст:
Как ми се изсмя само Laughing ...ама кажи къде я чете, де - аз нищо не открих... Thinking

Май съм позакъсняла Sunglasses, но ето тук http://www.minube.com/rincon/el-balcon-del-cono-a357071.
Просто всички възкликвали "coño" (това предполагам няма нужда от разяснения?), когато погледнели надолу. Впечатляваща гледка!

# 53
denizaet, много мерси Hug

Дими, това със суб. за мен е "tierra incognita". Ама изобщо не съм наясно...за 02х07, тази вечер го изгледах, не съвпадат нито със зелка, нито с divxtotal -  бях дръпнала и двете видеа. И пак на исп. го гледах...ако дадеш линк за някъде с обяснение как се правиии...ще ми е от полза.., ако не - здраве Simple Smile  Спомням, че и при Толедо и при Изабел често не съвпадаха и ги махах..по-добре без, отколкото така -мн. е дразнещо...

Ех, Лана...с Марица ми направихте на пух и прах романтично-възвишените настроения....прочетох от линкчето..Еми дотук с моите надежди за други версии и смислови нюанси Joy ....то испанците, ама винаги успяват да ме разсмеят с техните "оголени" до немай къде истини Laughing

Даммм .. испанците пак паднаха на мача...бреййй - какво им става тая година?! Thinking

# 54
  • Ямбол
Мари,
Скрит текст:
научих се само с КМ плеъра да ги напасвам, с другите не знам как става.
Пускаш си видеото, добавяш си субтитрите, кликаш в/у зъбното колело долу в ляво, оттам на бутона "А", +/– ( В зависимост дали трябва да се забързат/забавят субтитрите. Аз гледам точно с колко секунди да ги синхронизирам от коментарите в зелката.)  Peace  Даваш примерно на "-", после едновременно натискаш Shift+[ големите скоби ], едната или другата и си нагласяш секундите.

# 55
Умориха уморената Испания, нищо, някоя от роднините ще отсрамва  Simple Smile

# 56
Привет момичета, аз съм зациклила на Гран резерва.
Да отбележим и вчерашното събитие 19.06-La proclamación del rey Felipe VI:
-новите крал и кралица и най-младата престолонаследничка в Европа - доня Леонор

-кралската фамилия

-Леонор и София, много сладки както винаги:)

Испания се издъни яко, но пък имаше и доста други изненади в резултатите и така е по-интерсно, чак се питам дали не е намаляла съдийската подкупност.
А у нас е много тъжен ден.SadСветла памет на загиналите! Rose

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 11:29 от ella_

# 57
   Дими, много ти благодаря!
Скрит текст:
миналата вечер, 2часа му се мъчих и накрая успях да преместя горе-долу на мястото и....само ЕДНА РЕПЛИКА!!!! Sick ...другите си останаха на май....та си ooooh! Ужас...много съм зле..добре, че 10 и 11еп. са ги напаснанали и няма проблем с тях. Докато се мъчех с 9-ти епизод, четох и коментарите в зелката, но не намерих за това, с колко сек/мин трябва да се ускорят, на 9-ти много изостават. После се отказах. Еееех, който си го може - може, а за такива като мен, по-добре да залагам на това дето мога и да засиля слабите си места в испанския Laughing 

peregrin, страхотен поздрав! Ла Мари от Чамбао е най-любимата ми от всички!!! Страхотна е...а за текстовете - просто нямам думи! Разкош... Хайде една и от мен:

ella_ Просто страхотни са новите крал и кралица! Красиви. Млади. А малките...с кеф да ги гледаш. А сигурно са и най-симпатизираните и обичаните Simple Smile

# 58
  • София
Здрaвейте,    bouquet 
Случaйно попaднaх нa сериaлa 'Зaщитените'  много ми хaресa.
Много ми допaднaхa испaнските филми  Party
Зaпочнaх и Физикa или Химия - 3 сезон.
Много ви блaгодaря, зa  темaтa , след кaто ви попрочетох тaкъв списък с филми съм нaпрaвилa  Laughing

# 59
 Hug Няма да съжаляваш..испанските са по-различни от всички други..в тях има и смях, и драма, и екшън, и любов, и фантастика, и пак смях - абе всичко на куп Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт