Испански сериали - Тема 5

• 147 879
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Да ви "подразня" с двама прекрасници от Fragiles. A даже не съм ви сложила Санти Милан, който е в главната роля и е великолепен!

# 91
О, това не е ли Пачеко от Исабел. LaughingИ аз се каня на Fragiles.

# 92
 Да, Пачеко е. Той е много харизматичен мъж Wink

dami, дай малко инфо за какво иде реч.. във Fragiles - май имаше някъде напред, ако знаеш къде е ...

# 93
http://www.kinopoisk.ru/film/708753/ - за разбиращите руски. Fragiles - може да се преведе като чупливост - пряко и преносно, защото главният герой е физиотерапевт, който намества костите, но и "счупеното" в душата на пациентите си. Отделно той си има куп проблеми. Има главни герои, чиято история си върви, но има и отделни истории на други герои във всеки епизод. Санти Милан е страхотен, чаровен, абе много ми хареса в главната роля, и от другите има много познати актьори. Появата на Пачеко във втория сезон си е бонус Grinning

# 94
  • Ямбол
Качиха 2-ри епизод на Без самоличност - http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-details&a … 0aff423a8407cdfa6  Party

# 95
 Чудесно! Дими, благодаря - аз очаквах най-рано другата седмица...или по-нататък..нали все пак е лято и преводачите трябва да почиват - да не ги тормозим много, та да може да ни преведат и El Principe и Galerias... Grinning

dami - Мерси за инфото...хареса ми, а щом казваш, че е и интересен - супер. Темата също е нетрадиционна и различна. Simple Smile

Без самоличност 01/02 - чудесен епизод! Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 юли 2014, 03:19 от maridelucia

# 96
              El secreto de puente viejo - Тайните на времето
1-ви епизод: http://vk.com/video208606207_169288428
2-ри епизод: http://vk.com/video208606207_169288431  Grinning  е, с озвучаване, не със субс...ама пак е нещо..

# 97
Мари, нещо не ме грабна това, на сапунка прилича. Но Меган е сладка!

# 98
Здравейте, от известно време следя темата и все не смогвам да пиша, а толкова ми е приятно да знам, че има и други фенове на испанските сериали като мен  Simple Smile Повечето сериали, които се коментират,  съм ги изгледала, понеже гледам направо на испански. Интернатът си остава може би най-любимият, тъй като беше и първият испански сериал,който гледах  Simple Smile Но наистина и излизащите напоследък сериали не му отстъпват - Galerias Velvet  и Sin Identidad също много ми харесаха. И двата приключиха първия си сезон, тъй че да се надяваме, че ще има скоро субтитри и за двата, за да ги коментираме в темата. Лично на мен ми допадна много Velvet, въпреки че главната любовна история на Ана и Алберто не е моя тип, така да се изразя. Не искам да разкривам нищо от сериала,за да му се насладите наистина, само ще кажа, че второстепенните герои и техните линии мен ме завладяха повече, да не говорим, че актьорите са невероятни  - моите фаворити Marta Hazas (Амелия от Интернатът) и Javier Rey(Алехо в Легендата за Испания), както и Cecilia Freire, Manuela Velles, Natalia Millan и други. Добре направен сериал, с който се смееш, изненадваш, съпреживяваш с персонажите - с нетърпение очаквам втория сезон есента! От Sin Identidad също останах с добро впечатление - има интрига, обрати, както и отново много добра актьорска игра.
За "Тайните на времето" честно казано не мога да изкажа мнение, изгледала съм няколко серии само и не ме грабна, Колкото до това, че прилича на сапунка - то не прилича според мен, то си е  Grinning  Лично за мен това не беше най-добрата новела, която можеха да излъчат - има например Bandolera, Amar en tiempos revueltos - който е невероятен, с една атмосфера и герои, които в сериите, които съм гледала, те грабват. Но пък поне сериалът - Тайните - е испански, а не поредния турски.
И след този дълъг първи пост ви оставям с обещание, че следващите ще са по-кратки  Laughing

# 99
Мари, нещо не ме грабна това, на сапунка прилича. Но Меган е сладка!
hahaha Така е, не прилича, а си е...Някой даже писа в някоя от темите напред, че  е 1000 и незнам си колко серии..ако не ме лъже паметта. Ама при суша, за от време на време става Mr. Green

Nymphadora,  добре дошла Hug
Цитат
   Но пък поне сериалът - Тайните - е испански, а не поредния турски.
е, това му е най-хубавото! Напълно съгласна с теб. Между другото аз си зададох същия въпрос...много ми се искаше и на мен Amar en tiempos revueltos, ама пита ли те някой..сигурно им е бил най-ефтин Grinning

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 20:48 от maridelucia

# 100
  • Ямбол
Драстии, мили мои.  Hug

Nymphadora, добре дошла при нас.   bouquet

"Тайните на времето" не съм го загледала още, ма като ви чета, няма и да го почна. Толкова ли е зле верно?

Засега си карам на Без самоличност и Изабел. Много ми допадна новото сериалче, динамично е.  Grinning

и малко красоти  Wink

# 101
Момичетаа, аз нищо не знам. Марио някакъв проект ли има с Адриана Угарте? newsm78

# 102
Да, имат нов проект - казва се Palmeras en la nieve - Палми в снега. Режисьорът е същият като на Tengo ganas de ti, доколкото четох май се развива действието в някаква колония на Испания миналия век, разкрива се също някаква любовна история, адаптация на роман е. Дано скоро да има повече информация, въпреки че май тъкмо са започнали да снимат и премиерата се очаква да е на 4.12.2015.  Simple Smile  PS. Забравих да добавя, че е филм, не сериал.

# 103
Дими, не малко, а мнооого красоти си пуснала!Аз също продължавам с Fragiles и Sin identidad. Гледах и първата серия на Закусвалнята на Пепе - нещо такова е заглавието, отново със Санти Милан (абе влюбих се аз) - доста свежо начало, с типичното им леко абсурдно чувство за хумор. Ще чакам и него да превеждат руснаците. Nympha, блазе ти, че знаеш езика, добре дошла!

# 104
Дими, много са ни хубави! А иначе, да....   Ел Секрето...,идва малко на бозичка, която предполагам мнооого ще разтягат - но все пак, испански е, а и времето, бита тогава, са ми интересни- най-дивата/ от към нрави/ Испания Grinning
  Зная, че не му е тук мястото, но в букви БГ, са качили субс за италианска комедия - хвана ми окото (е все пак, комшии са по море на Исп.)  Mr. Green  ... Amiche Da Morie/ Страхотни приятелки да знае някой откъде да го дръпна newsm78

Общи условия

Активация на акаунт