Испански сериали - Тема 5

• 147 836
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Този сериал има ли го някъде с бг субтитри ?
http://vk.com/galerias_velvet
и хубав ли е ?
Загубих страницата на която някой сподели нещо за този сериал . Sad

# 61
и хубав ли е ?

Все още не...но чакаме да започне превод. Трябвало да се съберат повечко серии и тогава. Пък и той е съвсееем пресничкък - от нашата темичка Дими е пуснала заявка за него и за El Principe. Търпение  Simple Smile

лелеее...колко съм активна тези дни Laughing

# 62
и хубав ли е ?

Все още не...но чакаме да започне превод. Трябвало да се съберат повечко серии и тогава. Пък и той е съвсееем пресничкък - от нашата темичка Дими е пуснала заявка за него и за El Principe. Търпение  Simple Smile

лелеее...колко съм активна тези дни Laughing
Сега ако дадеш инфо коя е Дими и къде , на кого е пуснала заявка за сериала цена няма да имаш  ?

# 63
  • Ямбол
Аз съм!  Laughing

Пуснала съм заявка преди два месеца в този сайт - http://bukvi.bg/
Една от преводачките обеща, че ще бъде преведен при първа възможност...  Rolling Eyes

# 64
Аз съм!  Laughing

Пуснала съм заявка преди два месеца в този сайт - http://bukvi.bg/
Една от преводачките обеща, че ще бъде преведен при първа възможност...  Rolling Eyes
Може ли с две думи някой да каже всъщност за какво се разказва сериала.

# 65
  • Ямбол

Прочети на стр.1, има го подробно описан в скрит текст.  Wink

# 66
  • España
Здравейте! Предварително се извинявам,ако преповтарят,но ,преглеждайки,досегашните теми ,така и не открих от къде мога да изтегля всичките сезони на "Интернатът" ? В zamunda има само отделни епизоди... newsm78
И ,за дане е само молба- препоръчвам "Amar en tiempos revueltos"! Действието се развива по време на Гражданската война в Испания и началото на Франковизма до средата на петдесетте години на миналия век.Преплетени съдби и семейни истории,крими елементи и всичките пъстролики страсти,които бележат тази бурна епоха.

# 67

Прочети на стр.1, има го подробно описан в скрит текст.  Wink
Не намерих въпросното подробно описание на 1 стр. Rolling Eyes
опс. намерих го

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 20:35 от Markrit

# 68
  • Ямбол
dyvaromi, добре дошла!

Всички сме теглили първите сезони на Интернатът от замунда, не знам да ги има другаде. Rolling Eyes  От 5-ти сезон нататък оттук: http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents&acti … =DESC&pages=3

Да си кажа, че приключих с 2-ри сезон на Защитените и съм много ядосана, че
Скрит текст:
гътнаха Анхел (Макси).  Crossing Arms

Сега започнах Толедо oтначало, че го бях зарязала преди време,  не знам защо... Но сега се чувствам стимулирана да го доизгледам  Wink

# 69
Здравейте! Предварително се извинявам,ако преповтарят,но ,преглеждайки,досегашните теми ,така и не открих от къде мога да изтегля всичките сезони на "Интернатът" ? В zamunda има само отделни епизоди... newsm78
И ,за дане е само молба- препоръчвам ""Amar en tiempos revueltos! Действието се развива по време на Гражданската война в Испания и началото на Франковизма до средата на петдесетте години на миналия век.

И аз от замунда, а каквото липсваше от divxtotal.com/7сезон/.
A аз пък да попитам за "Amar en tiempos revueltos" откъде го теглите и има ли суб., исках да го гледам, там играят доста от любимите ми актьори, но май не го бях намерила.
"Толедо" е приятно сериалче, много ми харесваше как се опитваха да живеят в мир трите религии.

# 70
Димиии аз вчера изгледах 1-ва от 3-ти сез. на Защитените.....

Скрит текст:
не зная обаче, Макси как ще го преживея....ама направо душата ме боли!!! и ме е яд! много! Хем беше интересен героя му, хем беше най-сладък за очите...аз много си го харесвам...  Heart Eyes
За Толедо - много хубав сериал, догледай си го Simple Smile  интересен и да, ella_ на мен точно това ми хареса в Толедо - трите религии...де да можеше навсякъде да се старят да живеят в мир..много проблеми щяха да отпаднат - а то религиите и трите! ги използват като оръжия - жалко за нас, хората! Sad

# 71

[/quote]Може ли с две думи някой да каже всъщност за какво се разказва сериала.

[/quote]
Galerias Velvet - Испания - 60-те години, развитието на един голям магазин, който е и модна къща, младият собственик се опитва да прокара нови модни идеи. Това е фон на романтична любовна история, съдбите на хората от магазина и т.н. Много приятен, красив, ретро сериал с куп известни артисти. Аз го гледам на руски, та затова си позволих да споделя.

# 72
Здравейте,
гледам дискутирате за Защитените -Филмчето е супер ,като малка помощ от мен аз го гледах миналата година и ви съветвам при проблеми със субтитрите четете коментарите след серията почти винаги имаше описано с колко е изместено времето и така си ги нагласях за гледане става много по лесно.Приятно гледане. Wink

И аз искам много да си изтегля ИНТЕРНАТЪТ но не намирам началото,мъжът ми го бе гледал и четох добри отзиви за него.Благодарна съм ако някой го качи.

# 73

[/quote]
Galerias Velvet - Испания - 60-те години, развитието на един голям магазин, който е и модна къща, младият собственик се опитва да прокара нови модни идеи. Това е фон на романтична любовна история, съдбите на хората от магазина и т.н. Много приятен, красив, ретро сериал с куп известни артисти. Аз го гледам на руски, та затова си позволих да споделя.
[/quote]Много ти благодаря.
Свиркайте когато го има готов с бг субтитри.

# 74
  "Аmar en tiempos revueltos" - по цял ден си слушам на работата испанското радио - Cadena Dial - там много често въртят песничка със същия текст...сега ровнах и видях, че е от този сериал ...но като гледам колко серии е...едва ли има субтитри - или ще ме зарадвате?  Praynig На първо виждане мн. ми допадна.....

Общи условия

Активация на акаунт