Испански сериали - Тема 5

• 147 982
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Видях, че руснаците превеждат нов криминален сериал - Mar de plástico. Изглежда интересен, някой гледа ли го?

http://vk.com/series_espanolas?w=page-37625114_49696665

http://www.antena3.com/series/mar-de-plastico/

И на мен ми допада много.... Embarassed

# 601
  • в града на атомното слънце :)
Миналата година гледах един испански сериал "Без самоличност" "Sin Identidad" до 2-ри сезон и след това го спряха май. Поне не мога да открия нови серии. Ако някой може да ми даде линк, ще съм му благодарна Simple Smile
Сериалът е само два сезона и всички серии са преведени на български  Peace. Той си имаше и финал.

Явно не съм изгледала целия сезон. Ще потърся пак.
Благодаря Simple Smile
в p2pbg ги има всичките.

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 09:14 от атомче

# 602
  • Ямбол
Не, но като гледам постера ми се гледа много. hahaha

Нали?  hahaha Все убавци!

Ще пусна заявка за превод, дано ни огрее.  Praynig

# 603
А дано! Гледката не си е за изпускане Mr. Green

# 604
Здравейте,  втори сезон на Изабел дали го има качен и преведен някъде ?

# 605
  • Ямбол
Здравейте,  втори сезон на Изабел дали го има качен и преведен някъде ?

Има го в Замунда и Зелка. Търси го като Isabel, la Reina, за да ти излезе само сериала като резултат, че има над три страници други Изабели.  Laughing

# 606
Оф, аз втори съм го изгледала  ooooh! а трети явно го няма още .
Мерси  Laughing

# 607
  • Ямбол
Трети го има с руски субтитри. Ако на някой му вършат работа: http://vk.com/videos-37625114?section=album_45196237

За български може и да недочакаме. Отдавна никой не превежда. Confused

# 608
Момичета, голямо благодаря за El Principe bouquet Изгледах двата сезона на един дъх! Много е готино така да не чакаш по една серия! Знаете ли кога се очаква 3-ти сезон newsm78
Това е 6-ти или 7-ми испански сериал, който гледам и все благодарение на вас bouquet
А за Velvet - има субтитри за 13 епизод, а не намирам от къде да го сваля! Помощ, моля!

# 609
  • Ямбол
Момичета, голямо благодаря за El Principe bouquet Изгледах двата сезона на един дъх! Много е готино така да не чакаш по една серия! Знаете ли кога се очаква 3-ти сезон newsm78
Очакваше се тази есен, но явно са го отложили за догодина.

А за Velvet - има субтитри за 13 епизод, а не намирам от къде да го сваля! Помощ, моля!
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 дек 2015, 17:43 от DimiLoca

# 610
Здравейте!
Голям почитател съм на сериала Аида, но преди години bTV Comedy закупиха само 6 сезона и явно не е имало толкова голям интерес да закупят следващите 4 сезона, някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля останалите 4 сезона.. макар и на испански?

# 611
  • Ямбол
Здравейте!
Голям почитател съм на сериала Аида, но преди години bTV Comedy закупиха само 6 сезона и явно не е имало толкова голям интерес да закупят следващите 4 сезона, някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля останалите 4 сезона.. макар и на испански?

Единайсет сезона са общо.

# 612
Здравейте!

Единайсет сезона са общо.

Специални благодарности!!

# 613
Случайно някой да знае има ли публикуван 14 епизод на КАДИФЕ?

# 614
  • Варна
Ако става въпрос за трети сезон, би трябвало да го дават довечера, евентуално качен ще е по-късно вечерта или утре.

Общи условия

Активация на акаунт