Испански сериали - Тема 5

• 147 923
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета, преди време гледах филма "Без самоличност"но до 9 ти епизод и след това не мога да намеря нищо.Случайно видях че излиза втори сезон, на не знам от къде мога да го изтегля .Ще Ви бъда много благодарна да ми кажете къде да го намеря .Благодаря Вии

В Замунда ги има и двата сезона.

Да попитам, защо не мога да постна линк от Замунда? Забранено ли е?

# 676
Очевидно. Вероятно и доста други. Но пробвай с -ne-taka- или класиката с интервали или нещо подобно.
Хаха ne-taka ми казват. Явно и с bit(dot)ly нема да стане.

# 677
  • Бургас
Почвам Velvet тази вечер Simple Smile) Дано ви настигна скоро с останалите Simple Smile

# 678
Здравейте, искам да Ви попитам .Има ли втори сезон на Нишките на съдбата. Аз го гледах онлайн и сега по тв не съм го гледала но след последната серия били казали -край на първи сезон......

# 679
Здравейте, искам да Ви попитам .Има ли втори сезон на Нишките на съдбата. Аз го гледах онлайн и сега по тв не съм го гледала но след последната серия били казали -край на първи сезон......

Няма. Той е по роман. Така свършва. Последната сцена е как тя се разхожда по брега на морето Simple Smile

# 680
Здравейте момичета! Искам да ви питам дали някоя от вас гледа ел принципе!

# 681
Здравейте момичета! Искам да ви питам дали някоя от вас гледа ел принципе!
Аз го изгледах. Прекрасен, динамичен, изпълнен с разнообразни страсти и чувства!  А темата е болезнено актуална. Много хуабав, с красив актьорски състав Simple Smile)

# 682
Изгледах всичко преведено до тук. Какво   те интересува?

# 683
Аз гледам 9 серия на 2- ри сезон. И се чудя кога ще излизе 11- та. Или е излязла и не е преведена ☺

# 684
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
El Principe е един от уникалните испански сериали и нямам търпение да излезе продължението му,а химията между актьорите е осезаема.
Аз току що завърших Без самоличност,не е лош и той.На ред е Под подозрение-да видим ще ме грабне ли

# 685
Сега изгледах края на втори сезон,  и не разбрах това края на сезона ли беше и ще има трети сезон или втори ще има продължение. ... Ако някой знае ,  моля са каже ☺☺☺

# 686
Сега изгледах края на втори сезон,  и не разбрах това края на сезона ли беше и ще има трети сезон или втори ще има продължение. ... Ако някой знае ,  моля са каже ☺☺☺

Коментирана е тази тема преди няколко страници. По принцип 2-ри сезон е последен, но сериите, които са излязли до момента са само 10, а сезона е замислен от 16 серии. Никой, никъде няма информация какво е станало с тези 6 серии и по-точно защо не са излязли. Странна работа, защото 10-та серия е излязла преди горе-долу 1 година вече става.

# 687
  • Ямбол
От Букви.бг са започнали да превеждат втори сезон на Bajo Sospecha.
Честно казано, не знам дали ще го гледам изобщо, след като първият (уж по-интересен) не ме заинтригува  Rolling Eyes

Една Иба за разкош  Heart Eyes

# 688
  • София
На мен втория сезон на Bajo sospecha май ми харесва повече от първия, но и в него има някакви недоизмислени и нелогични неща, които дразнят. Няма я Лаура, но на нейно място има приятен френски полицай  Simple Smile

# 689
El Principe е един от уникалните испански сериали и нямам търпение да излезе продължението му,а химията между актьорите е осезаема.
Аз току що завърших Без самоличност,не е лош и той.На ред е Под подозрение-да видим ще ме грабне ли
Онлайн с бг суб , откъде ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт