Испански сериали - Тема 5

• 147 884
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
El Principe е един от уникалните испански сериали и нямам търпение да излезе продължението му,а химията между актьорите е осезаема.
Аз току що завърших Без самоличност,не е лош и той.На ред е Под подозрение-да видим ще ме грабне ли
Онлайн с бг суб , откъде ? newsm78
Кое по-точно от къде,че не разбрах?

# 691
El Principe е един от уникалните испански сериали и нямам търпение да излезе продължението му,а химията между актьорите е осезаема.
Аз току що завърших Без самоличност,не е лош и той.На ред е Под подозрение-да видим ще ме грабне ли
Онлайн с бг суб , откъде ? newsm78
Кое по-точно от къде,че не разбрах?
Кое не ти е ясно ?

# 692
Това потъмненото никога нямаше да го забележа,малее много съм зле,аз лично го тегля от      http://DMCA-removal-from-Google/bananas?search=Bajo+Sospecha+&am … d=&field=name       

# 693
с други думи от zamunda(.)net

# 694
с други думи от zamunda(.)net
да има го и в p2p,на меен не ми се свали 4 серия от първи сезон,но квото е такова

# 695
p2pbg от който така и не успях да схвана защо не мога да свалям.

сваляш от чужбина и т'ва е.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 20:57 от Damarcus

# 696
Момичета, сега четох ,  че в някакъв марокански вестник е излязла статия, че ще има трети сезон на Ел принципе,  и снимките ще започнат през Април тази година. Сериала ще се снима в Гренада ☺

# 697
Момичета, сега четох ,  че в някакъв марокански вестник е излязла статия, че ще има трети сезон на Ел принципе,  и снимките ще започнат през Април тази година. Сериала ще се снима в Гренада ☺

Супер, може ли линк към статията, кяото си чела? И все пак къде се губят последните 6 сесии на втори сезон пише ли?

# 698
Не не пише нищо за 6- те серии,  статията е на арабски,  но сега ще я потърся и ще я пратя ☺

# 699
  • в града на атомното слънце :)
Този сериал е като нашия Под прикритие. В IMDB пише, че 2 ри сезон е 18 серии. Наскоро в профила на  Jesus Castro имаше снимка с намек за скорошно пускане, но....

# 700
Момичета, сега четох ,  че в някакъв марокански вестник е излязла статия, че ще има трети сезон на Ел принципе,  и снимките ще започнат през Април тази година. Сериала ще се снима в Гренада ☺
Този сериал е като нашия Под прикритие. В IMDB пише, че 2 ри сезон е 18 серии. Наскоро в профила на  Jesus Castro имаше снимка с намек за скорошно пускане, но....

И аз сега го видях профила му в Туитър и наистина пише, че се завръщат. Погледах и викито на Ел Принсипе и там пък сега пише, че са общо 3 сезона, а не 2...

Общо взето са направили следното: вместо да снимат последните 6 серии от 2-ри последен сезон както е било замислено, те са ги прехвърлили в 3-ти сезон и са добавили 2 епизода към сезон 3.

И така най-общо казано, ще има 3-ти сезон, който ще бъде от 8 серии и ще започне на 16-ти Април. Честито на печелившите  Mr. Green

https://es.wikipedia.org/wiki/El_Príncipe_(serie_de_televisión)

# 701
Аз днес четох в един испански сайт   колкото ми преведе гоогъл де ☺някакво интервю на Хиба , в което казва че са заснели няколко версии на финала, зависимост от интереса,  каквото и да значи това?  Дано само да не е фатален края,  и да видим кой,  кого гръмне в 10-та серия . И дано го превеждат тук ☺

# 702
  • в града на атомното слънце :)
Аз днес четох в един испански сайт   колкото ми преведе гоогъл де ☺някакво интервю на Хиба , в което казва че са заснели няколко версии на финала, зависимост от интереса,  каквото и да значи това?  Дано само да не е фатален края,  и да видим кой,  кого гръмне в 10-та серия . И дано го превеждат тук ☺
Те испанците няколко сериала завършват с по 2-3 финала вече Simple Smile

# 703
Те дано го завършат,  че не знам какво мислят половин година вече ☺ И дано е хепи енд... но - много ми се иска да видя физиономията на бабакта,  къто разбере че саваршения халид е .... ☺☺

# 704
Сега ново 20 ,  трети сезон започва на 24 февруари ☺

Общи условия

Активация на акаунт