Ясновидци/врачки - тема 24

• 128 050
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да тя е Simple Smile

# 166
^Не всички, които влизат там са кръстени. Освен това съм историк и съм влизала освен в църкви и в синагога и джамия и не смятам това за грях. А много кръстени християни ходят при ходжи. А и аз не пиша неща като нова кола, апартамент (някои хора и такива неща пишат сигурно), а само за здраве и премахване на негативни влияния. Различни религии има, но е по-важна самата вяра. За рейки не знам дали е измислица. Аз така смятах за binaural beats и позитивните афирмации, но определено някои от тях помагат.

как рейки да е измислица:)) Таня Христова се занимаваше, но не си вдига телефона...
Защо не им кажеш че не искаш  курс, а само процедура

# 167
  • София
Предлагам да не се ходи изобщо по врачки, а само да им се пращат пари, без да се задават въпроси.Така ще се спестяват  време и транспортни разходи.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 168
Е ти пък сега! Казала е жена, не е уточнила  дали човешка или не. Може някоя от женските ти котки да ти влияе зле. Laughing

и аз мисля,4е е котка:))майтап или не,4ела съм ,4е хора се реинкарнират в животни,т.е.трябва да влияе някой дух,ина4е кой...?!

# 169
Здравейте,

понеже напоследък доста рядко влизам тук, днес ми остана време и ви изчетох.
За Цеца да кажа.
Цеца прекара инфаркт.Вече е добре и си е в къщи.
Приема пак, но по един двама човека на ден.

Аз прекратих обикалянето засега, така че нямам какво да ви споделя.

Поздрави  Heart Eyes

# 170
От руската църква в София доволни има ли? Някои неща ми се сбъднаха, но беше временно подобрение май. Дали защото още не съм кръстена? Предполагам некръстените трябва да ходят и да пишат по-често? Rolling Eyes

Аз от руската църква не съм доволна. Преди 5 год. ходих с молба за брак, а приятелката ми беше бременна и се се помолих да роди живо и здраво бебе. Ходих около 5-7 пъти.
Досега не съм омъжена, а приятелката ми направи спонтанен аборт. Разочаровах се от 5 години кракът ми не е стъпвал там.

# 171
  • бургас
^Не всички, които влизат там са кръстени. Освен това съм историк и съм влизала освен в църкви и в синагога и джамия и не смятам това за грях. А много кръстени християни ходят при ходжи. А и аз не пиша неща като нова кола, апартамент (някои хора и такива неща пишат сигурно), а само за здраве и премахване на негативни влияния. Различни религии има, но е по-важна самата вяра. За рейки не знам дали е измислица. Аз така смятах за binaural beats и позитивните афирмации, но определено някои от тях помагат.

мен също кръстиха много късно,когато бях на 17 г. но винаги съм ходила на църква,вярата е вътре в нас не в самата църква Peace,но всеки има право на собствено мнение,на мен ми помага самата вяра в Бог,а не дали съм била днес на църква или не  Peace Peace

# 172
  • бургас
Е ти пък сега! Казала е жена, не е уточнила  дали човешка или не. Може някоя от женските ти котки да ти влияе зле. Laughing

и аз мисля,4е е котка:))майтап или не,4ела съм ,4е хора се реинкарнират в животни,т.е.трябва да влияе някой дух,ина4е кой...?!
да бе  Joy Joy Joy Joy котките ги имам от 2 години,а проблемите за които питах от 15 години насам,сигурно кокти ми баят да не ми върви в живота  Joy Joy Joy Joy Joy Joy ще ме уморите

# 173
здравейте да ви кажа за Цеца от надежда ,не е вярно 4е приема по 1-2 4овека да наистина е имала здравословни проблеми,но това не за писане по сайтовете жената си е добре и си приема,  Аз бях при нея миналата седмица и сам много доволна .. Simple Smile Grinning Simple Smile

# 174
аз също съм доволен от ЦЕЦКА ОТ НАДЕЖДА КАЗА МИ ЩЕ СЕ СЪБЕРЕШ С ЖЕНАТИ И ТАКА СТАНА АЗ Я БЯХ ОТПИСАЛ ЖЕНА МИ НО ТЯ МИ ДАДЕ НАДЕЖДИ И ЗА ДРУГИ НЕЩА,КОИТО СТАНАХА ,СТРАШНО СЪМ ДОВОЛЕН ОТ НЕЯ 20ЛВ НЕ СА НИЩО ИМА ХОРА КЪДЕТО ВЗИМАТ МНОГО И ЛЪЖАТ  А ЦЕЦКА ЗАСЛУЖАВА МНОГОПОВЕХЕ БЛАГОДАРЯ НА БГ МАМА  Wink Wink Wink

# 175
Пак ще е опитам да запиша час при Цеца. Дано да е добре! До колкото видях май само от нея няма негативни впечатления. Peace

# 176
Момичета тази жена Галина от хороскопче отговаряла ли е на някого скоро?
ДА

а позна ли ти?

# 177
записването става бързо аз сам доволна много от нея и си ходя само там, не искам да ходя при всякакви шарлатани и  само да се натоварвам с негативи и да ми взимат по маса пари и да ме лъжат ..Цецка каквото ми е казала досега няма нещо да не ми е станало да е жива и здрава жената има си дарба дарена благодаря й много.... newsm78

# 178
Една приятелка ми го препоръча,развалял магии и помагал за здравословни проблеми,някой има ли мненния,името му е Роберт Йовчев

http://www.blitz.bg/article/231

била съм при роберт преди години,в много тежък период.никаква полза от него,сорри..

# 179
Момичета тази жена Галина от хороскопче отговаряла ли е на някого скоро?
ДА

а позна ли ти?

Може ли някой да сподели Галина познала ли му е нещо,защото на мен точно 0.
Честно казано,  не ми хареса написаното. И наистина започвам да се замислям, дали това не е последната мода. "Няма магия, това му е кармата".

Общи условия

Активация на акаунт