Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 863
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
някой знае ли нещо за Ерол ходжа.

# 421
  • бургас
При Милка от Караисен, когато ходих нямаше хора и не съм чакала. Но вече 8 години след посещението ми не се е случило нищо от предсказанията и.

не казах,4е предсказва!казах,4е познава дали наистина има магия.като имаш много странни усещания,болести и ситуации,си казваш,4е нещо не е наред...и като идеш и при ходжа и те 4истят,след време,когато няма нищо от това,което е било,тогава разбираш,4е наистина е било магия.дори знам и кой я е правил

за предсказванв в бъдеще време е позналавала единствено Румяна от Шумен.дори описва 4овекът какво представлява като външност и други подробности,които никога не е виждала и няма как,защото са дале4е от България
Румяна от Шумен нищо не познава. Преди около 6 години 3 приятелки бяхме пристрастени да ходим при нея. Абсолютно нищо не познава.
За откриване на магии и развалянето им е много добра леля Събка от Еверест в Шумен, но не предсказва.

A КАК СИ ОБЯСНЯВАТЕ ФАКТА!,4Е ВИДЯ СРЕЩА И ЗАПОЗНАНСТВО СЪС СВЕТОВНА ТЕНИС ЗВЕЗДА,БЕЗ ДА Я ТЪРСИМ,СЛУ4АЙНО В КАФЕНЕ В 4УЖБИНА...?

ДРУГАТА СЕДМИЦА ИМАМ ПЪТ КЪМ ШУМЕН,ЩЕ "ПРОСЛУШАМ" ТАЗИ РУМЯНА И ЩЕ СПОДЕЛЯ КАК Е  Peace Wink

# 422
А за тази Събка от Шумен някой би ли споделил мнение? Координати?

# 423
Току що някаква девойка  Вера Стоименова ми оферира цена от 100лв. Вчера Латина Обяви цена от 60лв за мен и въпроси за още един човек. Аз ли съм скръндза или тия кокони са алчни?
При Латина ходих преди месец, питах единствено за здравето на баща ми. Всички лекари казаха, че има рак на белия дроб, тя, както и още 2 ясновидки ми казаха, че не е рак. Беше точна в здравословното описание, НО......когато попитах колко и дължа, леко ме изненада/ шокира с 30лв за 10 мин. Пояснявам, че ми направи отсъпка, защото цената за ясновидстване на един човек била 40лв.
Ако исках да ясновидства за мен още 20лв, отказах се.
Съжалявам, но моите въпроси обикновено са свързани не само с мен, а и с цялото ми семейство, и сигурно ще трябва да дам 100лв, като взема да питам за ММ, после някой въпрос за синът ми и т.н. Просто нещата са взаимносвързани.
Беше точна и конкретна в това, което каза.
Когато я видях, не визуално, но чисто енергийно, много ми напомни на една друга ясновидка, която също беше точна в прогнозите си, но ме разочарова в човешки план, и злоупотреби с информация за мен. Приличаха си и в цените  Wink.

Аз съм си постоянна, не обичам да обикалям по ясновидците, намирам си 2 и се консултирам с тях. Принципно имам в момента такива , но тогава толкова се бях стресирала, че исках още едно мнение, а и приятелка много ми я похвали Латина, особено за здраве.
В този ред на мисли, внимавайте при кого ходите, на кого си давате данните/ имена и рождени дни/. Внимавайте с кого споделяте проблемите си, да не използва някой срещу вас.

Нещо , което ми стана странно при Латина, записва си в тетрадака трите имена и датите на човека, т.е. иска и трите имена. До колкото ми е известно достатъчно е и малкото име.
 Някой да има логично обяснение защо иска и трите имена?

# 424
за да се направи пълна прогноза за теб искат трите имена и рожденната дата. с едно име може да стане объркване и не са точни нещата който ти казват и ние оставаме разочаровани

# 425
за да се направи пълна прогноза за теб искат трите имена и рожденната дата. с едно име може да стане объркване и не са точни нещата който ти казват и ние оставаме разочаровани
За първи път някой ясновидец ми иска трите имена, честно.

Интересувам се от тази материя от доста години, дори попитах двете ясновидки, с които общувам редовно, отговориха, че не се искат трите имена, няма нужда.
Първото име, датата на раждане, а и ти самият, присъствието ти са достатъчни

# 426
  • София
Относно поста на Laauren от 27 стр. - мен също много трудно ме "хващат" ясновидците. Много трудно се гледа на мен. една ясновидка преди диоста години ме помоли да не я гледам, защото съм я "смущавала".

# 427
При Милка от Караисен, когато ходих нямаше хора и не съм чакала. Но вече 8 години след посещението ми не се е случило нищо от предсказанията и.

не казах,4е предсказва!казах,4е познава дали наистина има магия.като имаш много странни усещания,болести и ситуации,си казваш,4е нещо не е наред...и като идеш и при ходжа и те 4истят,след време,когато няма нищо от това,което е било,тогава разбираш,4е наистина е било магия.дори знам и кой я е правил

за предсказванв в бъдеще време е позналавала единствено Румяна от Шумен.дори описва 4овекът какво представлява като външност и други подробности,които никога не е виждала и няма как,защото са дале4е от България
Румяна от Шумен нищо не познава. Преди около 6 години 3 приятелки бяхме пристрастени да ходим при нея. Абсолютно нищо не познава.
За откриване на магии и развалянето им е много добра леля Събка от Еверест в Шумен, но не предсказва.

A КАК СИ ОБЯСНЯВАТЕ ФАКТА!,4Е ВИДЯ СРЕЩА И ЗАПОЗНАНСТВО СЪС СВЕТОВНА ТЕНИС ЗВЕЗДА,БЕЗ ДА Я ТЪРСИМ,СЛУ4АЙНО В КАФЕНЕ В 4УЖБИНА...?

ДРУГАТА СЕДМИЦА ИМАМ ПЪТ КЪМ ШУМЕН,ЩЕ "ПРОСЛУШАМ" ТАЗИ РУМЯНА И ЩЕ СПОДЕЛЯ КАК Е  Peace Wink
Ако и се изпъляваха пророчествата, моята приятелка щеше вече да работи във Световната банка, аз да съм шеф на мобилен оператор и да живеем в къщи-близнаци. За съжаление, нищо не се сбъдна за 6 години, а и двете с приятелката ми дори на работим в тези сфери. Но ако познае в следващите 10 години, ще се радвам Laughing Laughing

# 428
Някой да е ходил при тази врачка от с.Карайсен ? И ако сте ходили познавала ли ви е нещо ?

# 429
Търся спешно човек който наистина може да разваля магии. ако някой зное такъв нека да напише координатите му. благодаря

Първо един съвет от мен. Преди да тръгнеш да разваляш провери дали наистина има проблем и евентуално какво е засегнал. Направи си една снимка на аурата. Също така препоръчвам и проверката с яйце  Hug
Ще напишеш ли как става това?

# 430
За Руми от Варна някои има ли отзиви някакви ???

# 431
Търся спешно човек който наистина може да разваля магии. ако някой зное такъв нека да напише координатите му. благодаря

Първо един съвет от мен. Преди да тръгнеш да разваляш провери дали наистина има проблем и евентуално какво е засегнал. Направи си една снимка на аурата. Също така препоръчвам и проверката с яйце  Hug
Ще напишеш ли как става това?

Снимка на аурата можеш да си направиш в по големите градове и струва около 10лв. Провери в гугъл. Колкото до яйцето- то е универсален символ и има способността да абсорбира негативните влияния.Вечер преди да си легнеш вземаш един буркан или стъклена чаша. Пълниш с 2-3 пръста студена вода и чупиш яйцето вътре. Черупката се хвърля. Слагаш яйцето под леглото си там където е главата. На сутринта, без да пипаш яйцето го хвърляш заедно с водата в тоалетната или ако имаш възможност в река. Буркана се изхвърля в боклука навън. Ако има нещо за чистене, яйцето става мътно и по някога стои като сварено. Аз лично си го правя с 3 яйца и ги слагам под главата, под кръста и при краката. Правя си го профилактично веднъж в месеца  Hug

# 432
Някой посещавал ли е  Катя | 0878 29 18 33. На 25 и 26 е в София е се чудя дали да отида.

# 433
Влизам да кажа за ПЕПА. Беше ми казала за бившия приятел, че ще имаме връщане един към друг за кафе или някакво излизане. Случи се,но с друг бивш  Laughing ( по принцип не се виждаме,така че не е "поредното" излизане,даже бях озадачена,че така стана).Явно е объркала човека, или е случайно стекло се обстоятелство,не знам.

# 434
Влизам да кажа за ПЕПА. Беше ми казала за бившия приятел, че ще имаме връщане един към друг за кафе или някакво излизане. Случи се,но с друг бивш  Laughing ( по принцип не се виждаме,така че не е "поредното" излизане,даже бях озадачена,че така стана).Явно е объркала човека, или е случайно стекло се обстоятелство,не знам.

Може би е объркала човека. Често се случва така.

Общи условия

Активация на акаунт