Отговори
# 450
Така като се хвърля на покрив, се нарича : На ти вранке, кокалче, дай ми , вранке, желязно зъбче.  Hug

# 451
Така като се хвърля на покрив, се нарича : На ти вранке, кокалче, дай ми , вранке, желязно зъбче.  Hug
Дааа сега си спомних,че така ми казаха да казвам.

# 452
  • Русе
Привет момичета искам да ви питам някоя от вас да има идея откъде мога да купя играчката робота БОТ от филма уми зуми

# 453
Привет момичета искам да ви питам някоя от вас да има идея откъде мога да купя играчката робота БОТ от филма уми зуми

Виж тук http://www.toy.store.bg/search?srchstr=%F3%EC%E8%E7%F3%EC%E8+%E8 … amp;p=s&sin=1

или във http://www.felyx-toys.com/

# 454
  • София
Ева снощи ми каза, че зъбчето се слага под възглавницата и през нощта феята на зъбките го взима и после дава на детето ново, по-здраво зъбче  Simple Smile

# 455
Ева снощи ми каза, че зъбчето се слага под възглавницата и през нощта феята на зъбките го взима и после дава на детето ново, по-здраво зъбче  Simple Smile

newsm10 newsm10 newsm10 Браво на Евчето! Страхотна е!  Heart Eyes

# 456
Здравейте!
За зъбчето - и на мен ми се стори рано, но явно не е Wink
Стана синето на 5 и това е, толкова бързо се нижат годините.....а ежедневието така ни е погълнало....
Честито на всички станали вече на 5 Wink
Аз напоследък съм се изнервила, майка ми каза, че никога не се е държала така с нас, както аз се държа с децата...и ми стана тъпо...замислих се как на работа съм спокойна, а в къщи съм като истеричка.
Иначе РД мина супер. Празнувахме го в едно клубче и децата много се забавляваха.

# 457
Здравейте, момичета!
В духа на хубавите празници минавам да поздравя всички, чийто слънчица са пораснали и да пожелая на всички предстоящи чудесни празници, много здрави дечица и хубави подаръци.

И да се похваля, за която не знае, че преди почти 4 м. се роди беболинката ни. Едно малко, прекрасно създание, която ми донесе много щастие и усещане за спокойствие. Пожелавам й да расте здрава, умна и спокойна.

# 458
Честито, Хейли!  ylinfant

# 459
благодаря!

Върнах се малко назад Hug Hug .
Не пиша и много рядко чета във форума, защото собствениците много се изложиха и обявиха потребителите си за начин за печелене на пари, без грам уважение към тях.
Опитах се да се върна като забременях и пописвах в отчетната, обаче не се получи Simple Smile .

# 460
Hailie, честитооо!

# 461
Здравейте, момичета!

Бавничко върви тази тема, но ми е ясно, че всички сте заети с големи младежи и девойки (включая и мен де). Simple Smile

Честит рожден ден на всички октомврийчета! Да са живи и здрави, весели и засмени и много будни и умни деца да растат!  bouquet Hug bouquet Hug

Драсвайте от време на време по някой ред тук. Wink

# 462
  • София
Еххх, свършиха рождените дни...
У нас има още два де - днес аз и в края на ноември синковеца. После вадим елхата иии.... Коледааа!!! Как я чакам тази Коледа!

# 463
Аримче, бъди здрава и все така прекрасна, много любов и радост!  Hug

Честит рожден ден и на всички пораснали пет годишни октомврийчета-ноемврийчета!!!  Hug

Хейли, радвам се, че пак пишеш тук  Hug

# 464
Хейли ,честито Hug

И аз я чакам Коледа с нетърпение,при нас ще е весело тази Mr. Green

Още съм 2 в 1 ,всичко е готово и чакаме Hug

Общи условия

Активация на акаунт