Първи Юни се задава,знам ще ставам мама! - Тема 76

• 22 118
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Прекрасен резултат ,мила!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 91
Добро утро и от мен. Аз към 09 тръгвам за преглед в Надежда, но няма нещо особено, заради което да се стискат палци, така че и нервите са по-малко. Само ще следим как функционират яйчниците.
Дотираз, честити две чертички.
Много ми е забавно, правите опити, правите с месеци, накрая сте супер изненадани и ошашавени от двете чертички, сякаш въобще не сте го очаквали. Чудя се и аз ли ще реагирам така един ден ако стане.  Laughing Ние вече тия въпроси със стаята, с какви колички ще си играят, сме ги решили и говорили отдавна. Трябва само да стане факт.
Естлар,успех на прегледа  Hug За странните реакции на някои от мъжете и аз не мога да кажа,защо се получава така.На ММ например реакцията беше супер странна наистина,но голяма част от нея се дължи на това,че предната вечер се бяхме скарали доста сериозно и някак си му дойде в повече шока... Laughing Иначе и аз самата при вида на двете чертички в първият момент се уплаших,но беше само за малко,може би само първите няколко секунди и след това направо летях от щастие  Laughing При вас не знам как ще е ,като се има предвид,каква борба се налага да водите,предполагам,че момента с шашкането няма да го има  Hug На мен тогава ми беше първи месец опити и истината е ,че изобщо неочаквах да стане толкова бързо,може би за това и така се стреснах първоначално  Laughing
Буци,дано да му минава вече на ТМ  Hug
June101,успех с резултата,сигурна съм,че ще е това,което трябва  Hug Hug
Доти,страхоен резултат   bouquet Отново Честито!  Hug Сподели от колко време опитвате,как се получи този месец,мери ли БТ,правила ли си тестове за О и т.н.  Hug
Нианка,благодаря за кафенцето  Hug
Днес направих тест за Б и аз не знам защо,след като ми е 9-ти ден след О  Laughing отрицателен разбира се и въпреки хубавата ми графика,усещам,че пак няма да го бъде и този месец,но такова е...Явно ще се включа в някоя друга вълна от положителни тестчета.Това не ми пречи обаче да се радвам на успелите момичета,които ни вдъхват толкова надежда...  Hug
Хубав ден на всички   bouquet

# 92
Писах, писах в старата тема, а то имало нова! Ще си публикувам поста от предишната тема и отивам да чета какво сте писали! Ще се редактирам после! Hug

Добро утро, дами!
Чакам вести днес, да знаете! Няма да ви изброявам по именно - вие си знаете! По мои сметки, Захарчето се е добрала до мъжа си преди 2-3 дена! Веднага да докладва какво се правят, той възстановява ли се и става ли за размножаване вече!
Естлар, как е настроението предвид приближаващата манипулация? Все така добре ли се чувстваш?
Аз се разболях, почти. Tired И се чувствам на 5-6 годинки, защото адски ме боли ухо, а от малка УНГ е моята зона за оплаквания. Предвиждам утре да съм пушка!
Да ви е много спорна седмицата, щастливо-безхаберна и любовно-романтична!

Допис:
Доти, честито! Пожелавам ти лека бременност и прекрасно здраво бебче през февруари!
Афродитка, прекрасна тема, благодаря!
Вече и аз се чувствам бременна, бе, момичета! Нямам обяснение! Grinning

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 10:25 от Autumn*

# 93
Имам резултат!
total Бета ЧХГ ( beta HCG )   549.9000   mU/ml

Много ви благодаря момичета за стиснатите палци и положителната енергия!
June: Стискам палци за теб, както и за всички други, които чакат!

Бравооо, супер си!

june, чакаме те и теб с хубаво Чхг  Praynig
Естларче, дано да си функционират твойте яйчници както си трябва.
Шоко, кога ще си на лекар пак?

# 94
  • София
Здравейте, момичета   bouquet.
Драсвам един ред, да не ви загубя.
Честито на всички двучертичкови  Hug. Лека и успешна  Peace.
Estlar-че, не знам за теб, но аз ако след почти три години борба най-накрая забременея успешно определено ще съм изненадана, въпреки непрекъснатата целенасочена борба в тази посока  Wink  Praynig.

# 95
честито на виделите  EFP лека бременеене
на всички който гонят яйцето  да го хванете бързо
а на другите дето са на лекар и изследвания да минава леко и  нещата да се подреждат.
чета ви и съм при вас ,но няма какво да ви пиша една тупка ме дърпа да видим ще ме погълнели Joy Joy

# 96
  • София
Добро утро  Hug
dotiraz Много хуубаво ЧХГ , честито още веднъж .

Аз тази сутрин също ходих да ме боцнат за втори път и пак сега ще чакам сигурно до сряда да видя дали нараства ЧХГ , че си беше нисичко преди 3 дни.

June
 Hug

# 97
  • Бургас
Ауууууу, Дорита е бременна Grinning Браво, браво, супер много се радвам Hug
Ето рецептата, която обещах:
Скрит текст:
Аз я спазвам точно, сега имаш прекрасен повод да се повихриш в кухнята Sunglasses
Други бременни изтървала ли съм Embarassed На мен ми беше много напрегнато покрай простотиите в службата, изтървах цялата предишна тема, уж следях във ФБ, ама и там почти никой нищо не пише, та ако може резюме, моля Blush
Афродитка, темата е супер Hug
Аз смених тактиката този месец - започнах тестове за ову и съм решила секс през ден до деня Х Mr. Green
Пожелавам ви хубава и много вълнуваща седмица Hug
 П.п. koricimu, и ти ли бременна Grinning Ееееее, супер, как се раздвижиха нещата Hug

# 98
Добро утро и от мен   bouquet
dotiraz, честито  preggo
June101 , това е твоят месец - следователно нямаш нужда от  fingerscrossed тъй като всичко ще е по мед и масло при теб  dance
Estlar, все пак късмет  Flowers Four Leaf Clover
Тази сутрин въпреки мрачното време ми е едно такова... бе и аз не знам какво ми е #Crazy Хем приповдигнато, хем притеснено (т`ва заради ш......та работа #Cussing out), хем едно такова странно Crazy Взех си тестовете за О от пощата (пристигнаха по-бързо от очакваното), ама като отворих пакета се зачудих що го отварям - нали няма да ми трябва и ще го пращам на някой нуждаещ се (а дано...  Praynig ) Изобщо не се чувствам нормално и се замислям има ли такова нещо като "малко бременна" hahaha Е те така се чувствам Joy

# 99
  • София
Goldie И аз съм малко бременна  Laughing

# 100
На мен пък още не ми е дошъл Ц след аборта? Станаха 40 дни, Според вас кога да почна да се тревожа, а?

# 101
Леле вече сте на 7-ма страница,а аз се чудех къде изчезнахте и не пишете,а вие сте били направили нова темичка Simple Smile

# 102
рънче, Хаха ще ме умориш  Joy
Есенче, от 4-6 седмици след аборт е норамлно да се забави. Но ако искаш, виж се с лекаря си след няколко дни!

Аз вчера като се видях с мойта приятелка, която има бебе на 9 месеца, пак се замислих че давам голям зор да забременея, а да гледаш дете изсиква толкова много усилия и хич не е лесно, особено когато ги няма роднините наоколо. Не че се отказвам, ама на едни такива мисли ме налитат странни..

Никой не ми каза как се лекуват гъбички ако си бременна ( нали съм уж аххах мина ми О и чакам сега). Сложих капсула снощи и се мажа с крем. Някой с такъв опит?

# 103
След предишния А ми дойде на 32-рия ден, а сега..? Дали не са ме остъргали повече, м? newsm78

# 104
Хм, не знам - имам много малък опит, но си спомням че след единствения аборт който съм имала (по желание  Cry ) не ми дойде Ц 6 месеца... Изписаха ми таблетки (не помня какви, че беше отдавна - нещо противозачатъчно беше), но пак нямаше ефект и накрая сложих спирала newsm78 Оттогава, докато я махнах миналата година нямах никакви проблеми с Ц, но като я свалих се наложи конизация (не заради спиралата, просто тогава откриха проблем - не бях ходила на гинеколог от 6г., толкова ги бях намразила Confused)

Общи условия

Активация на акаунт