Първи Юни се задава,знам ще ставам мама! - Тема 76

• 22 112
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Дотираз, честито и от мен!   bouquet

И аз като теб, последно лелята беше на 04.05 , О. на 17 ден според тестовете. Утре ми е 30 ден, тоест не я чакам  Praynig . Симптоми нямам, дори и ПМС. Ще видим накъде ще избие. Добре започва този месец, дано е все така.  Grinning

# 76
Хей момичета, привет от Холандия. Поздравления за нована тема. Афродита бива те във всичко! Браво! Честит първи юни на всички!
Доти честито ти си ни късметчето в новата тема. Сега ще започне бебевалежа 3,2,1.... старт.
Красима:
Скрит текст:
изказах се доста неправилно, това е което обаче съм чувала. Разбира се че не трябва да  се отказваш от опитите.  Сама че аз тълкувам неразбираемото си изказване така че, в момента в който вече човек не е толкова съсредоточен в желаното то идва внезапно.  А и според  мен всяко нещо се случва в неговото си най-подходящо време и място. Не се отчайвай , просто се отдавай на ТМ и се обичайте страстно.
За сега от телефона стига толкова.  Унре пак . Сладко бебе правене на вас.

# 77
Добро утро,момичета!Желая ви седмица изпълнена с много положителни емоции  bouquet

# 78
Добро утро момичета  Hug

Хубава седмица пожелавам на всички и дано днес да имаме още много двучертичкови тестчета  Heart Eyes

# 79
# 80
Добро утро и от мен. Аз към 09 тръгвам за преглед в Надежда, но няма нещо особено, заради което да се стискат палци, така че и нервите са по-малко. Само ще следим как функционират яйчниците.
Дотираз, честити две чертички.
Много ми е забавно, правите опити, правите с месеци, накрая сте супер изненадани и ошашавени от двете чертички, сякаш въобще не сте го очаквали. Чудя се и аз ли ще реагирам така един ден ако стане.  Laughing Ние вече тия въпроси със стаята, с какви колички ще си играят, сме ги решили и говорили отдавна. Трябва само да стане факт.

# 81
Добро утро.
Доти честито и от мен, лека бременност ти желая и пухкав финал.   bouquet
Красимира84 ти да не си от Кюстендил. newsm78

# 82
Тц, от Монтана е!

# 83
Явно и там има село Копиловци, както край Кюстендил.

# 84
  • Пловдив
Тукааа съм.

# 85
Добро утро и от мен. Аз към 09 тръгвам за преглед в Надежда, но няма нещо особено, заради което да се стискат палци, така че и нервите са по-малко. Само ще следим как функционират яйчниците.
Дотираз, честити две чертички.
Много ми е забавно, правите опити, правите с месеци, накрая сте супер изненадани и ошашавени от двете чертички, сякаш въобще не сте го очаквали. Чудя се и аз ли ще реагирам така един ден ако стане.  Laughing Ние вече тия въпроси със стаята, с какви колички ще си играят, сме ги решили и говорили отдавна. Трябва само да стане факт.

Мда, и аз от това силно се впечатлих. Мерим, тестваме ,както ли не правим да видим // и като видях тестовете.....Нямам идея защо. И аз се изненадах от себе си. Представяла съм си момента, как ще кажа на ММ, какво ще направя...И нищо от това не се случи Simple Smile Например бях решила, че ако стане този месец ще му кажа на годишнината от сватбата ни, която е след месец, но...не издържах.
Естлар: Все пак днес да "видите" най-добрите възможно резултати при доки!

Стопанка: Успокои ме ти с детето, родено на 09.02.  newsm10  Само дето аз още не се чувствам никак бременна....Дори, както беше писал някой и симптомите от предните месеци нямам Simple Smile
Дадох кръвчица днес - резултатите по обяд Simple Smile Междувременно направих още 2 теста със сутрешна урина и те са с две чертички.

# 86
Добро утро. И Честит 2 -ри юни, особенно , ако има Врачани Simple Smile
  suzimi , да, от Монтана съм. А с. Копиловци е до Сръбската граница . Там се намира и Копрен , планината , където нима и Еко пътеки , два много красиви водопада, всяка година се прави Празник на Блакана- ходи се на палатка, канят се обикновено известни сръбски изпълнители и така http://www.magelanbg.com/index.php?option=com_content&view=a … -21&Itemid=57 
  Simple Smile За първи път чувам , че и с. Копиловци има и в Кюстендилско/ а съм учила в Благоевград/ .
  flor_elle извинявай и аз онзи ден бях малко по рефектирана. Май вътрешно вече бях се хем изнервила, хем разочаровала и уморена. Затова и избягвам да правя тестове за Б. Този ми беше втория от 1 година и 1 м. откакто правим опити. Да, права си, когато си му е времето , то ще си дойде. И да не го чакаме много- ще дойде, или ако много напитраме- то пак ще си дойде в най-подходящия си за него момент. Аз вярвам в това.
 За сега ви желая хубав и по слънчев ден Simple Smile

# 87
Добро утро мацки! Аз сьм кат сомнамбул..ММ от оная вечер е с температура и може да се каже че две денонощия почти не сьм спала...май я смькнахме ма да видим...
Кристи сега на 8 в неделя е сватбата ма кат гледам Емил Чолаков кви ги блещи яд ме хваща! Ма да сме живи и здрави...
Хубав ден и успешна седмица на всичкиииии!!!!

# 88
  • София
Добро утро, момичета   bouquet Желая Ви много,много хубава и успешна седмицса! Нека има много  fertilization и  EFP !

dotiraz , стискам палци!  fingerscrossed

И аз ходих да ме боцнат тази сутрин. Резултат ще има след обяд. Моля се и второто ЧХГ да е хубаво. Praynig Снощи си поплаках малко.Имах нужда да изхвърля напрежението и притеснението. Тези присвивания ниско долу ме тревожеха.
Сега съм се настроила ,че ако ми е писано всичко ще бъде наред Simple Smile

# 89
Имам резултат!
total Бета ЧХГ ( beta HCG )   549.9000   mU/ml

Много ви благодаря момичета за стиснатите палци и положителната енергия!
June: Стискам палци за теб, както и за всички други, които чакат!

Общи условия

Активация на акаунт