Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 96 Сбогом , обич моя !!!...

• 23 087
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Ирка съгласна съм с теб. Аз писах и преди. Тя пробива сама, а Окан и е връзката с онези среди, които трудно допускат някой извън тяхната среда. В един друг форум едно момиче, говорише за техните нива на общество и колко трудно се пробива. Колко се писа с/у Берен Саат и връзката й с К Д, но колкото и да не си подхождат тя стигна до сватба с него- там има и нещо друго, което мисля, че тя след травмата изживяна с голямата й любов на 20 год е оперирана от към чувства, но вкрая на краища достигна върха на кариерата си и влезе в висшето им общества чрез сем. на КД. Мисля, че на Ханде съвсем не й е лесно.

# 481
  • Керодиспансера
Днес страстите пак се разбутаха-всички във фейса само за това коментират-изтритите снимки на КБ. Явно луда ревност тресе ЯТ,за да се стигне до такъв ход, явно тя не може да приеме, че феновете обичат Ханде и искат Ханкер.Не виждам смисъл да се трие нещо, което го има из интернет пространството,техни снимки навсякъде из фейсбук, из форуми,ето днес и във вестник на първа страница снимката им от вчера.
Кой знае какво се случва в живота им, за да предприемат такива действия.Но ми се струва независимо какво се случва сега и с кого са, те ще бъдат заедно,защото нали знаете,че любовта е като хремата-не може да се скрие NaughtyА,че има привличане и флуиди между тях се вижда от километри Mr. Green

# 482
Май, Керем прави на пук на Ханде! Той е влюбен в нея, тя обаче не иска да се откаже от Окан, след това излезе и снимката от РД на Халит и той започна постановката с ЯТ. После ханде ънфлоуна Яамур в туитър и изтри снимките им заедно! Това ако не е няква любовна свада те пък на!

Бу ти нали беше 100% сигурна ,че няма Ханкер ....... newsm78 newsm78

Ако това ,което пиши те ,че има игра между двамата , е вярно , аз се кефя на мах
 newsm44 newsm44 newsm44

# 483
  • София
 ooooh! ooooh! ooooh!

Затова някои компании забравяват афери на сет-а.  ooooh! ooooh! ooooh!

Чудо!!!!

Провален проект заради лични отношения и чувства.  doh

Все едно не са на по 30г., а на по 13г.  Tired

Трият, мажат, лъжат, правят си напук.  ooooh!

Отивам да търся писанието на Лени за децата и сапуна. Ще го изпращам на Алтан като поздрав.  Crossing Arms

Hug Hug Hug на всички

Скрит текст:
Много гъста днес тръстиката.  Tired

Бу, стискам палци.  Peace

welcome на Насето.

# 484
  • Керодиспансера
Май, Керем прави на пук на Ханде! Той е влюбен в нея, тя обаче не иска да се откаже от Окан, след това излезе и снимката от РД на Халит и той започна постановката с ЯТ. После ханде ънфлоуна Яамур в туитър и изтри снимките им заедно! Това ако не е няква любовна свада те пък на!

Бу ти нали беше 100% сигурна ,че няма Ханкер ....... newsm78 newsm78

Ако това ,което пиши те ,че има игра между двамата , е вярно , аз се кефя на мах
 newsm44 newsm44 newsm44
Аз викам ,накрая да вземат да се изджингастрят и в сериала ,и в реала ,че да им минат страсти, и инати и да се спрат с глупостите си Naughty Mr. Green Joy Joy Joy

# 485
  • Под Сините камъни

Ирче  Heart Eyes аз не искам да убеждавам никой в каквото и да било  Peace
  Не знам какво Ханде е  трила от ТТ но от 4 -5 месеца откакто и наблюдавам ТТ нищо не е трито , там са снимките и с тортата и със ЗейКер  Peace и др.
  По моите скромни наблюдения  до този момент-   К.Б е с ЯТ . От както излезе тяхната снимка в МОЛ има различно държание и по снимки с фенове и вчера се видя на РД какви снимки пуснаха от екипа , за да не се дразнят феновете  Peace
  Кой какво разиграва ще се види след 2 месеца като свърши сериала  Peace

Аз пък не вярвам,че Керем има връзка с Яамур  Peace И за мен той няма никаква промяна.Както в играта така и в снимките с почитатели.
Не натрапвам моето мнение но всеки гледа със своите си очи.

# 486

Ирче  Heart Eyes аз не искам да убеждавам никой в каквото и да било  Peace
  Не знам какво Ханде е  трила от ТТ но от 4 -5 месеца откакто и наблюдавам ТТ нищо не е трито , там са снимките и с тортата и със ЗейКер  Peace и др.
  По моите скромни наблюдения  до този момент-   К.Б е с ЯТ . От както излезе тяхната снимка в МОЛ има различно държание и по снимки с фенове и вчера се видя на РД какви снимки пуснаха от екипа , за да не се дразнят феновете  Peace
  Кой какво разиграва ще се види след 2 месеца като свърши сериала  Peace

Краси и аз съм на твоето мнение
На всички все Ханде им е виновна Никой не я защитава.....
Керем си изтрил снимките и веднага Ханде Защо ?
Тя поне е казала ,че няма място , а той отново мълчи ....
Може Зъбака да го е накарала , въпреки ,че не вярвам той да е толкова влюбен и да я слуша като кученце , пък знаели човек .....

Ама яд ме е ,че пак Ханде ще го отнесе

# 487
  • Под Сините камъни

# 488
Здравейте  Hug

Не знам защо аз пък си мисля,че не е свързано с Ханде.За да изтрие всичките си снимки все едно изтрива историята си като цяло,участващ в слънцата!Нещо ми се струва,че се случва там с екипа и той или е много ядосан на тях или е обиден и наранен по някакъв начин. newsm78

Оф сякаш отива да нямаме 2-ри сезон,дано да греша.  Praynig

# 489
Здравейте  Hug

Не знам защо аз пък си мисля,че не е свързано с Ханде.За да изтрие всичките си снимки все едно изтрива историята си като цяло,участващ в слънцата!Нещо ми се струва,че се случва там с екипа и той или е много ядосан на тях или е обиден и наранен по някакъв начин. newsm78

Оф сякаш отива да нямаме 2-ри сезон,дано да греша.  Praynig
+1
И аз съм на това мнение,има проблем с екипа Peace Peace Peace

# 490
  • Под Сините камъни
Аз пък вече не искам  сезон.За какво ни е.Ще го разводнят и ще се загуби тръпката от сериалчето.Да го финишират със щастлив край и да ги гледаме в нови проекти на есен.

# 491
Аз пък вече не искам  сезон.За какво ни е.Ще го разводнят и ще се загуби тръпката от сериалчето.Да го финишират със щастлив край и да ги гледаме в нови проекти на есен.

smile3521 smile3521 newsm10 newsm10

Най - доброто , което могат да направят

# 492
Пепи,защото ми се иска още да гледам ЗейКер,да бих ги следяла и отделно,но заедно-ето това е магия!

# 493
 Пепи , аз не казвам , че държанието на К.Б е променено с фенове или игра
 просто от 2 седмици няма прегръдки с ЯТ на сета и обличане на негови дрехи и др. намеци и на РД почти я скриха  Peace

# 494
Аз предлагам като свършат Гюнешчетата , да си направим нова тема Ханде и Керем
Да си гледаме новите сериали с тях и да ни е кеф

Общи условия

Активация на акаунт