Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 96 Сбогом , обич моя !!!...

• 23 194
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
 Аз пък предпочитам 2 сезон пред нови проекти на есен  Peace защото постоянно ще търся Зейкер в образите им  Rolling Eyes Прекалено е рано,според мен,да се вмъкват в нова любовна история.
Ако е някое психо,като предните му проекти,иди-ела,въпреки,че аз пак няма да го гледам,ама съм убедена,че в нов образ ще ми е трудно да го възприема точно сега.

Не мога да разбера защо веднага се вкарахте във филма  newsm78 какво толкова като са изтрили снимки...аз от моя профил във фейса постоянно трия снимки,не защото имам нещо подсъзнателно наум ...Аз изобщо не вярвам на подобни глупости,че видите ли щото нещо не е наред м/у тях и го показват чрез триенето  Peace ако има нещо,те са си го казали лично,няма нужда да парадират с това в соц.мрежи. Друг е въпросът,че ние като не знаем и се вкарваме в големи драми  ooooh!
А и не забелязах да има някакво напрежение в снимките от вчера  Peace

Аксел откачи  #Crazy ooooh! дано най-накрая Мела си признае,ако не е сега-кога  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 18:34 от anitto

# 526
  • Плевен
Здравейте, не пиша често, но това исках да ви го покажа /може да сте го видяли де/, защото съм ядосана и на Керем и на Ханде, а на тая в кръгчето особено.
Та ей я е, била е на РД и то измежду родата. И аз не вярвах, че има нещо между тях, но вече започвам да хващам вяра  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 527
Айде стига глупости  Crossing Arms вече се напрягам,честно  Peace Била на РД  Shocked еми като е на сета,да иде в другата стая ли,че да не я снимат  Peace

Аз пък вече искам да има Ямкер и да си признаят най-накрая,че всичко да се приключи. То бива,то може,ама вече капката не вир,ами водопад стана.  Peace

# 528
   Фрагман ли бе да го опишеш  Mr. Green Shocked

Само не разбрах , Аксел като стреля,  защо К нямаше никаква рана , все пак е с ловна пушка или пък патрона е халосен
Не знам от халосен патрон рана дали има де ?

# 529
Краси,може да се получи,ако се стреля от близо. Най-малкото ще е зашеметен и може да припадне от болката.  Peace

# 530
Мен сега ми е чудно кога е целувата...преди това,ама пък Зейно след това да признава  Rolling Eyes Керем да се свести и нищо да му няма и след това да има цунки по муцунки  Mr. Green
Или и двете неща са представи...Зейно си представя реакцията на Аксел,ако каже истината  Thinking както Весито писа...ама пък целувката кой си я представя...нееее,тя тр да е истинска  Crazy

# 531
  • Керодиспансера
Ани,Ханде и Ямур не са имали сет там Naughtyбили са заради РД на Керем Peace
Краси,халосния патрон,мисля,че не прави рана, но болката от удара е като на бойния Thinking

# 532
Краси,може да се получи,ако се стреля от близо. Най-малкото ще е зашеметен и може да припадне от болката.  Peace

Ми той Аксел беше доста близо , може и да не е ранен , че не ми се ходи в болницата пак
Пак представи , че до кога , реално е според мен иначе как ще се реши този проблем с изневярата

Ани Hug не се напрягай , така ще е още месец и нещо и край Peace

# 533
Краси,халосния патрон,мисля,че не прави рана, но болката от удара е като на бойния Thinking

Еми чудесно и Севим е там  Peace
Значи Керем си прави тройка ЗейКерЯм  Whistling Пък Севим и свети  Naughty
Честно,много ми писна вече...Да са живи и здрави и да се обичат... никой няма да ги линчува за това,феновете могат да си говорят колкото искат. Peace

Извинявам се ако не ви е приятно да четете това,ама отдавна преминахме границата  Peace
Ако има втори сезон,до неговия край ли ще ги дъвчем колко е ненормална тази връзка  Peace

# 534
  • В света на мечтите... ❤
Едно хубаво клипче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 535
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ирче  Heart Eyes аз не искам да убеждавам никой в каквото и да било  Peace
  Не знам какво Ханде е  трила от ТТ но от 4 -5 месеца откакто и наблюдавам ТТ нищо не е трито , там са снимките и с тортата и със ЗейКер  Peace и др.
  По моите скромни наблюдения  до този момент-   К.Б е с ЯТ . От както излезе тяхната снимка в МОЛ има различно държание и по снимки с фенове и вчера се видя на РД какви снимки пуснаха от екипа , за да не се дразнят феновете  Peace
  Кой какво разиграва ще се види след 2 месеца като свърши сериала  Peace

Аз пък не вярвам,че Керем има връзка с Яамур  Peace И за мен той няма никаква промяна.Както в играта така и в снимките с почитатели.
Не натрапвам моето мнение но всеки гледа със своите си очи.
На и аз така мисля,Пепини.Той винаги е показвал симпатията си към Ханде,а и вчера първата ,която го е прегърнала е била именно тя .Ами пазят рейтинга,който не е много вече за пазене де,ама което е останало поне,как да пуснат снимка с Ямур,като децата ще я нападнат с обиди и ще я анатемосат.

# 536
Ама Хелен,и ти ли ги нямаше тия епизоди бе,защо не свиркаш да ги кача до сега  Heart Eyes Hug

Изчетох ви от снощи! Ирка, цялата  минала седмица ме нямаше. Бях в Турция на екскурзия. Явно тогава си пуснала 44 и 43 епизод. Тъкмо щях да питам къде са и ти се появи като ангел-вестител . newsm51

Какъв е тоз фрагман ? Какъв ще бъде тоя 47 епизод?! Но ЗейКер ще има ! 

# 537
Според мен всичко се случва,само не и последната сцена с думите на Зейнеп.Или Мелис си я представя или Зейно,поне така си мисля де,ама кой знае.

# 538
  • В света на мечтите... ❤

Еми чудесно и Севим е там  Peace
Значи Керем си прави тройка ЗейКерЯм  Whistling Пък Севим и свети  Naughty
Честно,много ми писна вече...Да са живи и здрави и да се обичат... никой няма да ги линчува за това,феновете могат да си говорят колкото искат. Peace

Извинявам се ако не ви е приятно да четете това,ама отдавна преминахме границата  Peace
Ако има втори сезон,до неговия край ли ще ги дъвчем колко е ненормална тази връзка  Peace

Ани,аз отдавна не се дразня на новините и коментарите за ЯмКер.Не мисля,че някога ще излезе истинската истина,но и да излезе все тая.Млади са,нека опитват,като не се получи ще си намерят други половинки,всеки има право на грешки.Важното е да се чувстват щастливи от живота  Peace

# 539

Общи условия

Активация на акаунт