Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 763
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Lorryvell не приемай думите на никого лично. Тук сме си едно голямо семейство. Караме се, обичаме се... та така  Laughing

Аз да си кажа пак. Аз лично съм доволна от д-р Дуваджиев. За него както и за останалите лекари си има и отрицателни мнения. Няма да срещнеш никой лекар със 100% позитивни мнения. Доволна съм и от Зарзаланов, но не си водих бременноста при него. Все пак и той си има + и - Ти сама си описала впечатленията си.

Честно казано замисляйки се, понеже скоро ми се наложи да посетя гинеколог, мислих, мислих и не можах да се спра на никой на когото да се доверя повече отколкото на моя си доктор. Аз съм намерила моят гинеколог. Прочети темата от началото, и предната дори ако имаш време и нерви и прецени сама за себе си и направи своят избор.

Вики, и при мен така стана със секциото. Първото ми е секцио по медицински причини и трябвало и второто да е така. Съфорумка роди в Габрово нормално след предишно секцио. Аз сега пак си имах същите медицински причини са раждам секцио и те не са никак безобидни, но не исках да си причинявам пак това. Секциото си е жива гадна и болезнена операция. Е, преживява се, но... Бяха ми казали, че този път бебето ще е малко към 3,600кг и някак си се бах психически настроила че искам да родя нормално. Уви първо никой не ми се нави на акъла и второ на прегледа докторът установи, че не е 3,600, а е 4,200  Whistling та аз сама се отказах. Не съжалявам, второто секцио беше доста по безболезнено от първото и много по лесно. Въпреки че първото секцио за мен беше по професионално изработено  Wink

# 241
В тази тема не стана ясно, че няма 100% положително или отрицателно мнение за лекар.Колкото и да оплювате някой, ако аз съм доволна и е свършена работа въобще няма да приема отрицателното мнение.Идвам си от чужбина и посещавам д-р Константинова, ходила съм и при д-р Бойчев от Тутракан, както и при Зарзаланов - доволна съм от всички.Това не означава, че има жени които не са.Защо си налагате мнението и трупате толкова негативи, не знам. newsm78

# 242
  • Русе
В тази тема не стана ясно, че няма 100% положително или отрицателно мнение за лекар.Колкото и да оплювате някой, ако аз съм доволна и е свършена работа въобще няма да приема отрицателното мнение.Идвам си от чужбина и посещавам д-р Константинова, ходила съм и при д-р Бойчев от Тутракан, както и при Зарзаланов - доволна съм от всички.Това не означава, че има жени които не са.Защо си налагате мнението и трупате толкова негативи, не знам. newsm78
Така е, права си.
Скрит текст:
Когато раждах дъщеря си, около 30-40 мин. след нея се роди друго бебе. Да, но на мен се наложи още преди шевовете ревизио, тъй като не излезе цялата плацента. Явно доктора се е изморил и е отишъл да си "удари" едно питие(това се коментираше от акушерките и санитарките после). В просъница, излизайки от упойка чух как акушерките се караха жестоко. Едната настояваше, че трябва да се викне спешно доктора, но другата явно не смееше да отиде да го безпокои. Много ясно си спомням думите - "изтърваме и майката и бебето". Със сигурност жената след мен не е спряла да оплюва въпросния доктор, но аз, която родих половин час преди нея нямам забележки към него.

# 243
Абсолютно си права.И до утре да се оплюва или хвали някой все тая.д-р Тончева с първата ми бременност искаше да ме вкара в болница с едни диагнози, съмняваше се че плода не е добре.Заминах за София и всичко се оказа че е добре.Но това не пречи кабинета й да е пълен и много жени са доволни и я посещават.Работила съм в аптеката до кабинета й, има доста пациентки.Мога да споделя моя случай, но не да налагам мнение и да сипя жлъч.

# 244
.........Замислям се за Рудницки,Матеева или Минчева.Моля дайте мнения!!!!

Аз нямам мнение за никого от тримата, но приятелка се следеше и раждаше при Минчева и беше много доволна.

Но както някой по-горе каза, по-добре е да си имаш акушерка май . Давам пример - аз не съм избирала лекар, но се паднах на смяна на Тончева (тя ми следи бременността) и аз доволна и спокойна. Да ама не, имаше момиче което от сутринта до вечерта не можеше да направи разкритие и накрая я смъкнаха на спещно секцио и съответно Тончева отиде да оперира, а аз с нормалното раждане останах при другия лекар на смяна (младо момче от което останах много доволна), но мисълта ми е че понякога и да избереш лекар той може да не е на разположение  Peace.

# 245
  • София
Lorryvell, наистина не е лошо да четеш темата преди да пишеш в нея. Така няма да се учудваш и възмущаваш на нечии реакции. Аз лично не виждам някой да е груб с теб.
Що се отнася до Константинова, аз също съм си казала мнението по-напред в темата, защото беше последната ми лекуваща гинеколожка в Русе. Вече не ходя при нея-можеш да прочетеш защо. Имам поставени диагнози от нея за миоми, вкопани в стената, водещи до изключително трудно забременяване и ин-витро, както и за необходимост от вагинална пластика. Следващата седмица съм на лекар в клиника Надежда в София и ще "проверя" диагнозите й.

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 10:36 от Beauty

# 246
  • Русе
Lorryvell, наистина не е лошо да четеш темата преди да пишеш в нея. Така няма да се учудваш и възмущаваш на нечии реакции. Аз лично не виждам някой да е груб с теб.
Ако имаше и тук опция "Харесва ми", както във Фейсбук бих натиснала Wink
Точно това се опитах вчера да и кажа и в никой случай съм нямала лоши намерения, още по-малко пък съм искала да бъда груба.

# 247
Ако имаше и тук опция "Харесва ми", както във Фейсбук бих натиснала Wink
.....

Има  Wink натисни го, отдолу под мнението има "Цитирай" и до него е "Харесва ми" Simple Smile

# 248
То и аз я цъкам тази опция от време на време, но идея нямам случва ли се нещо и какво по точно  newsm78

# 249
То и аз я цъкам тази опция от време на време, но идея нямам случва ли се нещо и какво по точно  newsm78

Е ти какво очакваш да се случи  Simple Smile, там горе в лентата на мнението до сърчицето се променят цифрите и толкова, тук е анонимно т.е. не се знае кой те е харесал  hahaha

П.П. ето харесах те и имаш едно сърце  Heart Eyes

# 250
мхм, вързах охлюва  Crazy

# 251
  • София
От 9 години съм във форума, чак сега го разбирам това с харесването  ooooh!

# 252
Здравейте момичета, за първи път пиша в темата и искам да поздравя първо всички настоящи и минали студентки  bouquet
Аз съм в 7 месец, втора бременност, при Д-р Рудницки! Първият път не бях при него, а при Д-р Саха (сега исках да пробвам при друг макар че нямам оплаквания от него)! Секциото ми беше спешно и не планирано при Д-р Матеева. Нямала съм проблеми след операцията, но сега направо се чудя дали да се доверя на Рудницки или да  потърся друг ! Направо съм в голяма питанка! Той е с добро отношение, обяснява, но нито един път не е провел прегледа за пове4е от 5мин! Добре, че за ФМ ходих до Тутракан при Б.Бойчев (голямо чакане, но огледа бебчо от-до), а сега за втората съм записана при Д-р Чавеева в клиника '' Щерев - Кунев'' .Тя  е от клиника "Щерев '' София и ми я препоръчаха като млад, но добър специалист, та да видим!
При Зарзаланов ходих за една консултация понеже кръвният ми тест за Даун беше с риск 1:60 и трябваше да избера амниоцинтеза или видеозон при наистина добър специалист! Прие ме веднага, консултира ме при кой да ида в София, обърна ми внимание човека, бях много притеснена и избрах амниото в Майчин дом, но все пак му благодаря за бързата реакция!
Поста ми стана дълъг, извинете, но както написах в началото питанката ми е доста сериозна - не знам на кой да се доверя, дали да търся пак Матеева или да си ползвам Рудницки?

# 253
Здравейте момичета, за първи път пиша в темата и искам да поздравя първо всички настоящи и минали студентки  bouquet
Аз съм в 7 месец, втора бременност, при Д-р Рудницки! Първият път не бях при него, а при Д-р Саха (сега исках да пробвам при друг макар че нямам оплаквания от него)! Секциото ми беше спешно и не планирано при Д-р Матеева. Нямала съм проблеми след операцията, но сега направо се чудя дали да се доверя на Рудницки или да  потърся друг ! Направо съм в голяма питанка! Той е с добро отношение, обяснява, но нито един път не е провел прегледа за пове4е от 5мин! Добре, че за ФМ ходих до Тутракан при Б.Бойчев (голямо чакане, но огледа бебчо от-до), а сега за втората съм записана при Д-р Чавеева в клиника '' Щерев - Кунев'' .Тя  е от клиника "Щерев '' София и ми я препоръчаха като млад, но добър специалист, та да видим!
При Зарзаланов ходих за една консултация понеже кръвният ми тест за Даун беше с риск 1:60 и трябваше да избера амниоцинтеза или видеозон при наистина добър специалист! Прие ме веднага, консултира ме при кой да ида в София, обърна ми внимание човека, бях много притеснена и избрах амниото в Майчин дом, но все пак му благодаря за бързата реакция!
Поста ми стана дълъг, извинете, но както написах в началото питанката ми е доста сериозна - не знам на кой да се доверя, дали да търся пак Матеева или да си ползвам Рудницки?
Здравей,аз съм при Рудницки на ЖК,а преди да забременея съм ходила пак при него за разни други дреболии. Мога да кажа по мое мнение,което и по-рано съм споделила,че не съм доволна от начина,по който протичат прегледите по ЖК,но иначе,когато съм ходила преди това за други проблеми бях доволна.Не знам на какво се дължи,дали защото преди си плащах директно ,а сега минава през здравната каса... Чувала съм добри отзиви за него,но знам и че е привърженик на нормалното раждане ,а не чрез секцио. Лично аз не бих му се доверила,при положение,че виждам как претупва прегледите - досега ако не бях ходила на частно,нямаше да знам нищо за развитието на бебето - нито колко кг е , правилно ли се развива и т.н.,просто последния видеозон беше още в началото,друг и да искам да си платя няма,защото няма мн време!?Мое мнение - добър специалист е,но е станал доста небрежен.

# 254
Но пък е много хубав мъж  Wink

Общи условия

Активация на акаунт