Аз да си кажа пак. Аз лично съм доволна от д-р Дуваджиев. За него както и за останалите лекари си има и отрицателни мнения. Няма да срещнеш никой лекар със 100% позитивни мнения. Доволна съм и от Зарзаланов, но не си водих бременноста при него. Все пак и той си има + и - Ти сама си описала впечатленията си.
Честно казано замисляйки се, понеже скоро ми се наложи да посетя гинеколог, мислих, мислих и не можах да се спра на никой на когото да се доверя повече отколкото на моя си доктор. Аз съм намерила моят гинеколог. Прочети темата от началото, и предната дори ако имаш време и нерви и прецени сама за себе си и направи своят избор.
Вики, и при мен така стана със секциото. Първото ми е секцио по медицински причини и трябвало и второто да е така. Съфорумка роди в Габрово нормално след предишно секцио. Аз сега пак си имах същите медицински причини са раждам секцио и те не са никак безобидни, но не исках да си причинявам пак това. Секциото си е жива гадна и болезнена операция. Е, преживява се, но... Бяха ми казали, че този път бебето ще е малко към 3,600кг и някак си се бах психически настроила че искам да родя нормално. Уви първо никой не ми се нави на акъла и второ на прегледа докторът установи, че не е 3,600, а е 4,200