Новите ни козметични похождения 58

• 66 973
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • София
При мен същата работа. Имам чувството, че все пада мазньоч. Wink
А да не говорим за пода в банята. Става такава пързалка след това. ooooh!

# 586
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Peace забравих да кажа, че пода става хлъзгав  Naughty

# 587

Абсолютно! Хубав продукт е за кожата, но на няколко пъти щях да се пребия и спрях да го ползвам.

# 588
  • Стара Загора

Heart Eyes
 Heart Eyes
Шампоана  Heart Eyes
  Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 21:02 от Magnum

# 589
Не знаех че трябва да отида в Дългас Дъ Мол, да срещна консултантката Светла за да видя красотата на метеоритите.
Взех най светлите.

# 590
  • USA, Steak State
Лакове за нокти Orkide 644 и 284

# 591
  • USA
{Тони} може ли отзиви за нещата на Makeup Geek? Много отдавна съм им хвърлила око, но напоследък започнах много да се затрупвам, та май поизчаквам още...

Прасковка, впечатленията ми са само от два дни, но пък са страхотни.

Мнооого ти благодаря за подробното описание  bouquet Всичко звучи супер, със сигурност Makeup Geek ми е в списъка с покупки Mr. Green За пигментите и аз съм чела, че се разпиляват навсякъде още при самото отваряне. Гледам, че се продават разни sifters  в сайта им, не знам, може би биха помогнали newsm78

И за да не е само спам последни покупки:

# 592
  • Велико Търново

# 593
Консултантката на Герлен Светла в Дъ Мол е съкровище! Много начетена, разбира страшно от козметика и особено бяла, много е финна и ненатрапчива и въобще е истински консултант. Рени на Герлен в Мол София е същата. Пазарувам при тях като техен гост, а не като пореден клиент, какъвто всъщност съм. Герлен знаят как да си подбират и обучават персонала и много им личи. Все така, защото българките заслужават! Heart Eyes

# 594
Консултантката на Герлен Светла в Дъ Мол е съкровище! Много начетена, разбира страшно от козметика и особено бяла, много е финна и ненатрапчива и въобще е истински консултант.
+1. Аз пазарувам само от Дъ мол /Дъглъс и Сефора/, на друго място ходя много рядко, почти всички вече ме познават, мога да си поискам всичко, звънят ми за нови неща, изобщо съм супер доволна.

# 595
На мен пък в Сефора в Дъ Мол точно, преди няколко месеца толкова некомпетентно и неадекватно ми се държаха, че ме отказаха да си купя каквото и да е. Точно Гарлен ме интересуваше. Казаха ми, че нямало да има повече метеорити на топчета, само на пудра щели да са вече и консултантката беше много тросната Crazy Показа ми на нейната ръка как седят  Laughing

След това бяхме за малко в Германия и там си ме консултираха в един малък Дъглас повече от страхотно.

Когато си редовен клиент, не е трудно да се държат добре с теб. Но когато си случайно влизащ, нередовен клиент там и се държат зле.... ето това е показателно за професионализма на човека. Нямам никого конкретно предвид от персонала в магазина, както казах, не ги познавам. Но им запомних киселите физиономии.  Whistling

# 596
Светла е в Дъглас дъ Мол, не в Сефора. Аз говоря за нея и за Рени в БЗ Мол София. Peace

# 597
Подаръци от вчера:

# 598
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
649,650,655

# 599
  • София
Да, има ги на живо, аз така ги подуших първо.

Имат и нелош вариант Мохито, както и Пъпеш.

Взех душ гел и лосион за тяло (не съм пускала снимки и на двете, защото са почти еднакви).

Като добия впечатления, ще пиша  Laughing
ОТ къде ги купи?  Simple Smile и какви са впечатленията от лосиона?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт