Новите ни козметични похождения 58

• 66 975
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
А как ще го използваш? Аз го имам ама нещо не знам какво да го правя  newsm78

# 571
  • София
На прима виста си намазах откритите части на ръцете до рамото. Да блестя! Flutter
Имам мерак да омажа и лице с това в някоя прохладна лятна вечер, край морето.
Не знам. Ще пробвам и върху коса. Любопитна съм какво мога още да правя с него. Grinning

# 572
Нещо не мога да кача снимки ,но си взех - SVR LYSALPHA creme SPF50

# 573
  • Belgium
Сухото олио на Nuxe е идеално като лосион за тяло, особено на тен стои страхотно.

На краищата на косата, ако е суха, иначе омазнява и вечер на почистена кожа, съвсем лек слой.

# 574
  • София
Birchbox

# 575
  • София
Ей, много хубава кутия Heart Eyes

# 576
Ето я моята

# 577
  • USA
Усещам, че започвам да имам проблем с купуването на лакове, а дори не сам влизала в лаковата тема Blush

Значи е крайно време да дойдеш при нас  Wink

Лу  bouquet Ще намина  Hug

И още:
Two Hour Lunch
You're Blushing
Peonies and Park Ave
Petal To The Metal
Spring In My Step
Heart Eyes +

Въобще не бях сигурна за тази палитра, но щом я отворих и се влюбих Heart Eyes

{Тони} може ли отзиви за нещата на Makeup Geek? Много отдавна съм им хвърлила око, но напоследък започнах много да се затрупвам, та май поизчаквам още...

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 22:45 от прасковка

# 578
{Тони} може ли отзиви за нещата на Makeup Geek? Много отдавна съм им хвърлила око, но напоследък започнах много да се затрупвам, та май поизчаквам още...

Прасковка, впечатленията ми са само от два дни, но пък са страхотни. Ружовете буквално трябва да ги докоснеш с четката, за да я обгърнеш с цвят - толкова са наситени  и меки. Да, разпрашват се малко, но не е нещо фрапиращо. На кожа се блендират чудесно, изглеждат повече от добре и са трайни.

Сенките - абсолютно същите впечатления, с изключение на това, че като че ли не се разпрашват толкова, съответно едно докосване на четката едва ли е достатъчно - но пък моите цветове са почти всички неутрални. Предполагам, наситеността при ярките цветове е още по-голяма. Със сигурност ще се сдобия с други цветове.

Очната линия - много добра. Използвала съм я веднъж като сенки и веднъж като очна линия. Влюбих се в ефекта й като сенки. Както се колебаех дали да не се сдобия с едни от новите кремообразни сенки на Шанел - сега със сигурност ще пропусна. Не че е коректно да ги сравняваме, все пак са със съвсем различна текстура, но ефектът, който търся, го постигам перфектно с тях. Жалко, че няма разнообразие от цветове.

Единствената ми забележка е към пигмента - да, прекрасен като цвят и ефект, като нанасяне - също - държи се повече от прилично като за пигмент, без да се разпрашва особено, но опаковката е кошмарна. Само едно отваряне и в нея има толкова продукт, че буквално заблестяват и пръстите ти, и всичко около кутийката. Не съм сигурна дали бих си купила втори цвят.

# 579
  • София
* Tom Ford Eye Color Quad Cocoa Mirage

* Giorgio Armani Eyes To Kill 28

* Giorgio Armani Eyes to Kill 3

* Bobbi Brown Skin Foundation Stick

# 580
Ел,чакам впечатления за Боби Браун,четох,че става и за суха кожа   bouquet

# 581
  • БГ
Здравейте,
имате ли впечатления от новото мляко за тяло на нивеа за под душа?Аромата траен ли е?

# 582
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
здравейте момичета, малко е оф топик, но  Flutter ми е интересно дали има такива от вас, които пазаруват on-line, от кой сайтове купувате (кой са най-изгодни, с доставка до БГ и тн.) аз знам само feelunique и lookfantastic. Иначе в темите за on-line пазаруване намирам предимно сайтове, за които се ползва превозвач. Благодаря!  bouquet

# 583
Здравейте,
имате ли впечатления от новото мляко за тяло на нивеа за под душа?Аромата траен ли е?
[/quote
На мен не ми харесва Sad,очаквах повече,явно е до кожа.Аромат,само докато си в банята.

# 584
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
на мен лосиона за тяло за под душа ми го хвали една приятелка, пробвах 2 пъти тестери, обаче нещо не е за мен, усещаното, че не съм се измила съвсем не ми допада (стоя една мазна  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт