Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 24

• 51 931
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Някой да се похвали с награда от Imaginarium? Има ли ги някъде обявени печелившите, че аз нещо не успях да намеря.  newsm78

# 61
На 9ти Юни ще обявят печелившите от Имаджинариум

# 62
  • София
Благодаря!  Hug

# 63
# 64
# 65
Здравейте! Преди малко спечелих книгата на Ваня Щерева от промоцията на Активия. Тъй като веднага си зададох въпроса дали при следващ регистриран код ще мога да спечеля друг вид дневна награда, прегледах правилата и се оказа, че не може.
Ето и извадка от правилата:
"5.8. За целия период на АКТИВИА ТЕ ПРЕДИЗВИКВА всеки участник може да бъде избран за победител само за 1 (един) брой седмична награда (уикенд за двама в Истанбул) от АКТИВИА ТЕ ПРЕДИЗВИКВА и 1 (един) брой дневна награда (без значение вида на дневната награда - плажна чанта, плажна кърпа или книга), независимо от общия регистриран брой кодове и независимо от различните номера на мобилни телефони, чрез които е регистрирал кодовете за участие. На мястото на участниците, които вече са спечелили съответната награда, се изтеглят нови участници, имащи право да получат награда от АКТИВИА ТЕ ПРЕДИЗВИКВА."
Успех и дано Ви се падне желана награда!

# 66
относно промоцията на активия имам въпрос-  на опаковките описана ли е самата промоция?във всички магазини около нас продават активия със усмивката на даднон и не пише нищо за нова игра...

# 67
Здравейте! Преди малко спечелих книгата на Ваня Щерева от промоцията на Активия. Тъй като веднага си зададох въпроса дали при следващ регистриран код ще мога да спечеля друг вид дневна награда, прегледах правилата и се оказа, че не може.
Ето и извадка от правилата:
"5.8. За целия период на АКТИВИА ТЕ ПРЕДИЗВИКВА всеки участник може да бъде избран за победител само за 1 (един) брой седмична награда (уикенд за двама в Истанбул) от АКТИВИА ТЕ ПРЕДИЗВИКВА и 1 (един) брой дневна награда (без значение вида на дневната награда - плажна чанта, плажна кърпа или книга), независимо от общия регистриран брой кодове и независимо от различните номера на мобилни телефони, чрез които е регистрирал кодовете за участие. На мястото на участниците, които вече са спечелили съответната награда, се изтеглят нови участници, имащи право да получат награда от АКТИВИА ТЕ ПРЕДИЗВИКВА."
Успех и дано Ви се падне желана награда!

Честито! И аз за капачката искам да питам, дали е с дизайна на промоцията. На сайта на Активия се вижда, че е оранжева със снимка на Истанбул, но не са я снимали добре да е ясно. В моя град няма Активия с нови капачки, затова не съм купувала.

# 68
Нова е капачката с описаната игра на нея. Не е тази със синята усмивка Sad. Аз си взех със старата капачка 3-4 без да прочета условията.

# 69
аз искам да попитам в играта на барни от половин час съм въвела кода и нещо заби не мога да разбера .............само при мен ли е така

И при мен забиваше така и аз си хвърлях кодовете, след седмица реших за всеки случай да звънна и се оказа, че съм спечелила. Не знам дали ще мога да си взема пъзела без код, надявам се да е както всички предишни игри и да не ги искат. Ти се обади на телефоните и попитай, може да си спечелила, късмет!

# 70
Игра за хубава детска книжка плюс подаръци и от мен /и 2те книжки от поредицата ги имам. децата са фенове/:
https://www.facebook.com/EcoKidsPublishing

# 71
За играта на Сачи, опаковката промоционална ли е?
2 продукта ли са в една опаковка,че нещо не им разбрах играта,къде са тези кодове? Thinking newsm78

# 72
Здравейте!
Бях забравила за играта на Кока Кола с кодовете и сега погледнах и се оказа, че печеля тениска. Трябва ли да представя кода, че  съм го изхвърлила newsm78

# 73
Пристигнаха ми шапката и тениската от Джони- като за без пари не са лоши.

# 74
Здравейте!
Бях забравила за играта на Кока Кола с кодовете и сега погледнах и се оказа, че печеля тениска. Трябва ли да представя кода, че  съм го изхвърлила newsm78

Не не искат кодовете. От ин-тайм ги носят. поглеждайте какво се пише и назад.

Общи условия

Активация на акаунт