Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 24

• 51 938
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • при късмета
Току що спечелих топка от Сачи. В кауфланд има промо опаковки. Кремвиршите и колбаса са в общ плик и скреч картата с кода е вътре

# 76
и аз не можах да спечела от своге, за очила на милка няма да  играя , не ми харесват, а за Барни и аз ще пробвам да се обадя за да разбера дали съм спечелила Simple Smile

# 77
Здравейте!
Бях забравила за играта на Кока Кола с кодовете и сега погледнах и се оказа, че печеля тениска. Трябва ли да представя кода, че  съм го изхвърлила newsm78

Не не искат кодовете. От ин-тайм ги носят. поглеждайте какво се пише и назад.
За тениските от 30.04 който сега носят не трябва но за колелета който са този месец специално пише че трябва да се пазят а тениските от тегленето на 30.05 не се знае дали искат код и дали ин тайм ще ги доставят

# 78
  • Варна
Как изглеждат тези тениски от приложението спаркс кока кола, същите ли са като тези от капачките, че сина ми иска точно от тях да спечели, а не се пада.

# 79
Аз чакам два термоса от Милка, бисквити Белвита и 50 лв. ваучер от Спорт депо, но нищо не идва.

# 80
Да се запиша в новата тема.Чакам само пъзел от Барни

# 81
извинете за настояването ,но все не ми се получава....помогнете- по кое време да регистрирам кода за барни пъзел? благодаря

# 82
Като говорим за време за регистрация - а от тоя сникерс някой разбра ли в колко часа се печели, все пробвам и не печеля.  ooooh!

# 83
  • София
Като говорим за време за регистрация - а от тоя сникерс някой разбра ли в колко часа се печели, все пробвам и не печеля.  ooooh!

Някой в темата похвалил ли се е, че е спечелил от Сникърс?  Wink Ако има такъв, съм го пропуснала. Wink

# 84
Имаше по-назад, затова се надявам да споделят  Hug

# 85
Получих си шапката от Джонито, а съвсем скоро я спечелих. Не е лоша.  Simple Smile

# 86
Днес получих мейл от Изида, че печеля хладилна чанта със сладоледи! Crazy

# 87
  • Под Слънцето
Колело от Идеал .

# 88
  • Под гъбата
От Марети все още никаква печалба.

# 89
Имам си керамичен грил тиган от gorenje  Laughing!

Общи условия

Активация на акаунт