Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 24

• 51 942
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Аз спечелих от Сникерс в 19.45, после обаче пробвах няколко пъти пак в този час, но не ми пусна.

# 91
Спечелих слънчеви очила Милка от първия път, в 7:10 ..  Flutter

# 92
  • Под Слънцето
айде, само на награди да върви!

току що -2ра чаша пепси под капачката  newsm44

# 93
  • София
Да се похваля - тази седмица спечелих чифт очила на Милка и 20 лева от цигарите карелия.

# 94
3 бири от шуменско Simple Smile

# 95
някой спечелил от играта на активия да има, да каже по кое време се печели горе-долу

# 96
регистрирах един код около 18.00 часа и нищо

# 97
  • БГ
Да се похваля - тази седмица спечелих чифт очила на Милка и 20 лева от цигарите карелия.

Честито!    bouquet   Къде обявяват печелившите?

# 98
  • София
Имам си керамичен грил тиган от gorenje  Laughing!
Честито, със здраве да си го ползваш!
Аз попълних във Facebook формата, ама не разбрах дали съм се регистрирала въобще и не знам откъде да разбера. По е-mail ли те уведомиха, или има начин да се проверява кой какво печели?

# 99
Аз чакам два термоса от Милка, бисквити Белвита и 50 лв. ваучер от Спорт депо, но нищо не идва.

И ние чакаме същото, но все още нищо не идва...

# 100
Нищо не разбирам от сайта My sparx, как да си взема тоя билет? Аз регистрирах 1 код, имам и още 1 .. Какво да направя, че да участвам за тениска и въобще ще има ли още възможности да се спечели?
Има там един бутон 'купи билет' под едно колело, но пише, че не ми стигат.  Crazy

# 101
всеки код ти е 100 кредита Вече няма тениски има само колело. За него трябва да регистрираш 5 кода

# 102

Честито! На самата вложка ли пишеше, че печелиш? Аз намирам само с "продължавай да търсиш"

# 103
всеки код ти е 100 кредита Вече няма тениски има само колело. За него трябва да регистрираш 5 кода
някой беше казал, че трябва да се пазят кодовете - аз като 2 не пазя, въобще да опитвам ли за колело? Другият месец дали ще има пак тениски?

да се похваля и аз с очила на милка с 1-та бележка Simple Smile

# 104
Благодаря за инфото, закъсняла съм явно.

Общи условия

Активация на акаунт