Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 24

• 51 956
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
За пъзела на Барни искат ли картончето с кода?

Да, куриера сравнява кода и прикрепва картончето към товарителницата. Но пък не ми иска подписи, защото никой освен мен не можел да предостави печелившия код и не му е нужен подпис.  Whistling

# 601
За пъзела на Барни искат ли картончето с кода?

Не.

# 602
и аз да се запиша към спечелилите от Капи

# 603
Днес ми донесоха Персила.Едната кутия беше разпечатана Shocked И бях останала с впечатление, че наградата е опаковка с 20 бр, а не 15

# 604
  • при късмета
И моя Персил дойде най-после. Явно мрънкането помага  Laughing
Отивам да видя да няма отворени

# 605
  • Русе
И моя персил дойде....  bouquet

# 606
Днес ми донесоха Персила.Едната кутия беше разпечатана Shocked И бях останала с впечатление, че наградата е опаковка с 20 бр, а не 15
И моя дойде и едната беше отворена, но си бяха точно.И аз си мислех, че са 20.

А с жилет от последната седмица, какво става?

# 607
Аз също си получих капсулите Персил. Носи ги куриер на Ин-тайм. Въобще не поиска промо-стикерите и никъде в товарителниците не бяха изписани самите кодове, но все пак му предадох стикерчетата за всеки случай. Кутиите бяха надлежно запечатани и опаковани с фирмени торбички на куриерската фирма.

Получих си и пъзела на Барни. Донесе го куриер на Тип-топ. На товарителницата беше изписан печелившия код, изрично попитах дали иска картончето с кода, отговори ми, че не трябва и не го предадох.

В Метро предстои (от 18 юли сякаш беше началото) томбола на прахове Ариел - при закупуване на 1 метроединица прах/течен/капсули автоматично се участва в томбола за аудио-система.

# 608
Явно на всички заедно са изпратили персила и моят днес дойде, запечатан си беше.

# 609
И моят Персил дойде! Simple Smile

# 610
Взех си таблета от вино Тодоров, ходих лично да офиса.

# 611
Леле, семейство Нинкови са спечелили 3 пъти в лятната игра на Нестле с гифт картите!  Shocked Дай Боже всекиму такъв... късмет.

# 612
# 613
Мерси за отговорите за Барни, явно си зависи от куриера. Надявам се моят да не иска картончета.

Леле, семейство Нинкови са спечелили 3 пъти в лятната игра на Нестле с гифт картите!  Shocked Дай Боже всекиму такъв... късмет.

Сигурно има и доза късмет, но определено са хванали цаката  Crazy

# 614
  • софия
Много бързи от Капи. В понеделник се обадиха, днес ми донесоха соковете и торбичка. Ние такива сокове не купуваме, но като ги спечелих ще се пият.

Общи условия

Активация на акаунт