Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 24

• 51 942
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Леле, семейство Нинкови са спечелили 3 пъти в лятната игра на Нестле с гифт картите!  Shocked Дай Боже всекиму такъв... късмет.
А ivelina katelieva 2 pyti!

# 616
Какво се учудвате, разбра ли са по кое време се пада наградата и са действали.  Wink

# 617
а от Кока Колата някой получи ли си чашите?  Flutter

# 618
  • при късмета
Ако говорите за играта на Нестле с белжките, в правилата пише, че всеки ден в 00.00 ч. се тегли победителя. Какво време са уцелили, късмет е.
Понякога ми е чудно никой ли не чете правилата на игрите в които участва. Не се тегли име, а номер на бележка, при това всички регистрирани досега. За повече от месец и по една бележка на ден да имаш (аз толкова регистрирам, а за някои дни повече. 2 вафли или вафла и кит кат отговарят на условията, ето ги) са повече от 30 бележки. Не знам какво ви е чудно.
Досега на Нестле на некоректна игра не съм попадала.
Виж ТУК тотално се изложиха с последните 2 игри, както и Барни

# 619
преди месец спечелих чанта от Банкя,още я няма.. вие получихте ли си ги?

# 620
Момичета Самобръсначката ми дожде днес от спиди ми я донесоха а аз съм от Пловдив Simple Smile късмет на всички

# 621

В срок до 2 седмици ги носят. Обади се.

# 622
Има цака в нестле и явно някои са я намерили,това не късмет 3 пъти един да печели,вкарала съм 28 бележки и нито един път не спечелих

# 623
относно нестлето може пък жената да е касиерка в някоя голяма верига аз например не винаги си вземам касовите бележки. Варианти много може пък и да си е късмет Peace

# 624
 Някой попита за топките на tuc, днес ми я донесоха и ми поискаха опаковката.

# 625
  • Русе
Не мисля,че има начин да му е хванала цаката...по-скоро второто-разполага с голям брой бележки..представи си,ако имаш 200бележки колко по-голям ти е шанса Wink
За да не съм голословна,аз спечелих само с една бележка..еми късмет си е..после рег сигурно 30 и нищо Laughing

# 626
Въпрос към играещите играта на Капи-не мога и не мога да пращам сок на никой.Как става номера?Все ми изписва че е възникнала грешка

# 627

В срок до 2 седмици ги носят. Обади се.
може ли номер?

# 628
  • при късмета
Има цака в нестле и явно някои са я намерили,това не късмет 3 пъти един да печели,вкарала съм 28 бележки и нито един път не спечелих
Би ли обяснила тази цака? Каква е щом се тегли една бележка, от всички регистрирани до момента на томболен принцип. Аз имам 42 бележки, регистрирам от началото и не са ме теглили, но не считам, че печелившите печелят с цака.

Някой попита за топките на tuc, днес ми я донесоха и ми поискаха опаковката.
Има ли как в сайта да разбера коя точно опаковка печели? Имам 35 и не знам коя е. Аз и имейл не получих, че печеля във фейса им написах адреса, като им казах, че съм си видяла имено в печелившите

# 629
Ма ко,не мога да намеря актуална страница във Фейса на Тук.Може ли помощ?

Общи условия

Активация на акаунт