Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 45 128
  • 487
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте Госпожице, темата със сватбената торта е доста коментирана.
    Съжаляваме за това че тортата не ви е харесала , но на снимката която сте качили в БГмама тортата явно леко се е развалила , може би явно от топлината или транспорта , но така или иначе доста сте променили и модела на самата торта -липсва красивото цвете и е поставена сватбена фигурка отгоре върху тортата  . На мястото на прекъснатата зелена лента , която е снимана имаше прекрасно огромно бяло цвете, което е отстранено от клиентката !!!
     Сватбената торта е поръчана лично от клиентката в сладкарницата ни , като няма приложена снимка на предпочитания модел , а е описано устно как би трябвало да изглежда тортата, което може да доведе до разминаване в очакваната торта и реалната .
    Относно доставката - лично клиентката заяви да си получи тортата от цеха , защото било по -удобно за нея с оглед ранно пътуване .
     В деня на получаване нейния съпруг дойде в цеха . Изнесохме тортата и предварително я  снимахме в момента на издаването й от цеха . Имам снимката и ако ми кажете как да я кача тук , за да видят всички разликите между двете торти , ще ви бъда много благодарна.  
Тортата която вие получихте от нас  е доста различна от тази, която сте качили в сайта на БГмама.
      Мога да ви уверя и че въпросната клиентка, която в момента пише в този форум беше в колата на съпруга си и не пожела да дойде и огледа сватбената си торта , така че ако нещо не й харесва да го коригираме в момента . Все пак отиваше на собствената си сватба !!!
Реално вие сте останали разочаровани, за което много се извиняваме и съжаляваме !
Благодарим Ви, Управител Вера Ташева

Авторката ето, че ви разобличиха опита за измама и подвеждане на хората. Вашата злоба лъсна във форума, засрамете се.Не може да уронвате престижа на която и да е фирма, защото така сте си решили.Сега се извинете на персонала на сладкарницата, както и на потребителите във форума. Вашата лъжа е разкрита. Стига толкова лъжи.
Аз пък не вярвам на сладкарница Лагуна, като нищо могат да направят нова торта, същата като поръчаната, но с чудесен външен вид, да я снимат, и да ни я пльоснат тук, с твърдението това е тортата , а клиентката си измисля.........не знам как се връзвате на подобни номера Crossing Arms

# 241
 kadife79, какъв ти е проблема?     newsm78
Никой ничий престиж не уронва.И от самолет се вижда, че това е една нескопосано изработена торта.Ако персоналът на която и да е сладкарница държи на реномето и престижа си, никога не би дори изнесла от цеха си подобно недоумение, камо ли да предлага на клиент и то за сватба.
И аз чакам снимката на "Лагуна".....

# 242
  • София
Да, аз също съм много любопитна за снимката от г-жа управителката.  Peace След като нейната версия се различава от тази на авторката, редно е да я подкрепи с доказателства.

Постът на въпросната госпожа не звучи никак налудничаво, що за квалификации.  Rolling Eyes Хайде успокойте се малко.

Аз пък не вярвам на сладкарница Лагуна, като нищо могат да направят нова торта, същата като поръчаната, но с чудесен външен вид, да я снимат, и да ни я пльоснат тук, с твърдението това е тортата , а клиентката си измисля.........не знам как се връзвате на подобни номера Crossing Arms
aniram, по същата логика мога да кажа пък следното. Авторката е побесняла заради ментово-зеления кант, махнала е цветето и е решила да си излее яда срещу сладкарницата. И също мога да кажа как се връзвате на подобни номера. Това примерно, съвсем хипотетично.
И от къде можеш да си сигурна, че тортата не е прекроявана? Както е бодната фигурката, така може и друго да е пипано по тортата...

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 09:44 от tonkabonka

# 243
  • bad@ss
Не ми се вярва заради един ментов кант, някой да сваля от декорацията, а после да се представя пред гостите си с "разглобена" торта. Тц.
И не вярвам госпожата от Лагуна да има под ръка снимка на същата торта. Не е нищо особено като модел, та да му пазят и снимки. Сигурно ще покаже снимка, да, ама...

# 244
  • София, България
Аз пък не виждам кой нормален човек  в сватбения си ден ще свали цветето, ще го премести от другата страна, ще снима тортата само и само да я качи в бг-мама. Вие още малко ще кажете, че клиентката сама си е направила нескопосаната торта като вашата, за да Ви опетни. Айде моля ви се... Да Ви кажа г-жо управител, вашата история е нескопосана откъдето и да го погледнете. Защото дори и цветето да беше на мястото на прекъснатия кант, то не може да покрие около 5-те накъсани сантиметра от долния зелен кантPeace Така че измислете по-реална картинка и можете да дойдете отново да ни я представите.

И да, вие най-лесно ще направите торта и ще я снимате. Все пак от това ви зависи репутацията. Нищо не ви коства да спретнете една хубава торта и да ни я поднесете като доказателство. А както казах, съмнявам се клиентката сама да си е направила тортата.  Wink

# 245
Местили не местили, нещата на Лагуна са много ниско качество. има десетки и повече оплаквания на всякъде из форуми и лично от хора.
Вместо да се оправдават, да вземат да се осъзнаят.

# 246
Да Ви кажа г-жо управител, вашата история е нескопосана откъдето и да го погледнете. Защото дори и цветето да беше на мястото на прекъснатия кант, то не може да покрие около 5-те накъсани сантиметра от долния зелен кантPeace Така че измислете по-реална картинка и можете да дойдете отново да ни я представите.

Именно. И дори да я е ядосало ментовото зелено, трябва да е напулно ку-ку сама да си развали тортата (което точно така няма да стане, да ми каже някой как се разлепва лентата с фондан, реже се и после пак се залепва Crazy) и да я представи в този й вид на гостите си. В крайна сметка, по-добре само аз да си зная, че зеленото е точно това, което не съм искала, леля Гинче, едва ли ще го отчете като пропуск. Ама да си нарежа канта, айде стига бе  Laughing

# 247
  • софия
Аз само не разбрах къде точно е било "прекрасното бяло цвете"? Колко цветя е имало на тази торта според сладкарницата? Защото и на двата етажа кантът е прекъснат, а се вижда, че бяло цвете има.

Скрит текст:
Искам да изкажа пълното си разочарование като кума, а и от името на булката от тази така прехвалена сладкарница "Лагуна". НЕ препоръчвам тази сладкарница на никого! Крайно непрофесионално отношение и лош продукт! Срещу поръчка на бяла сватбена двуетажна торта със зелен кант и изричното уточнение кантът да не е ментово зелен, получихме нескопосана торта с ментово зелено и кант, който не беше стигнал да обиколи и двата кръгли блата и имаше съответно грозни дупки! Заради отказ тортата да ни бъде доставена си я взехме от цеха и там попаднахме на наглото отношение на служителката, която прие поръчката и отказа доставката и същата се опита да ни убеди,че ние не сме искала доставка!!! Лошо отношение и лош продукт, който не си заслужава парите...отвратена съм! Качвам и снимка,за да покажа колко потресаващо изглежда торта за 78лв.

btw Уважителното обръщение винаги е "госпожа" независимо от семейния статус.
Ако кадифенещоси е Ваш служител, моля да я усмирите. Прави Ви много лоша услуга, защитавайки Ви по начина, по който пише. По-добре нищо, отколкото написаното от нея.

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 10:52 от zvanche

# 248
За трите броя дупки в канта отзад, е следвало да има три броя китки.

# 249
Kadife79, не се чисти така опетнено име, много лоша услуги направи на Лагуна, където най-вероятно работиш. Бъди сигурна, че повечето читатели са отвратени от постовете ти в защита на сладкарницата и това е още една причина никога да не поръчаме от вас. То не бяха обвиненя, че куриерите са изяла канта, че булката нарочно е развалила тортата, съвети да ядем трици и кисело мляко и изводи, че имаме претенции до небето. Така ли ще си върнете изгубени клиенти? Като ги обиждате?
Що се отнася до прекрасното бяло цвете на тортата, не е имало такова и това съвсем ясно си личи  Peace Цветето е отпред, а там, където е накъсан кантът, щеше да има следи от лепило ако нещо е махано Peace Оставили сте си ръцете и после обиждате вместо да се извините и засрамите.

# 250
Но те казаха, че имало "прекрасно бяло цвете", т.е. 1 брой точно, което така или иначе се вижда, но дори да приемем, че е преместено, то е трябвало да е огроооооомно, че да покрие и двата етажа, а се вижда, че не е толкова голямо.

# 251
О, свещена грозота!
Лагуна изгубиха клиент в мое лице.
Ти ако си им клиент и си доволна от тях, нямаше да си толкова шокирана от една показана снимка.  Peace

Как пък не бих престанала да им купувам тортите, щото някой си е поръчал една очевидно грозна сватбена торта.
Тези хора са убийствено последователни. Кадровия им подбор може единствено да ги затрие. Язък за славното им минало.
Те не приемат чуждата визия. Поръчка по лична идея при тях не върви. И или рано си отишъл да си направиш поръчката, или пък нещо друго не си направил както трябва.

# 252
Ако госпожата наистина е управител на Лагуна искам само да й кажа,че след това неадекватно включване и аз не бих им стъпила в сладкарницата.Не бих поръчала и нищо от тях.Направо са жалки! Confused
Къде са прословутите снимки?

# 253
Всъщност е редно към първия пост да има прикрепена касова бележка или нещо, което да докаже, че това е торта от Лагуна. Иначе няма как да сме сигурни в думите на авторката.
А за да бъда докрай обективна - има ли вече и касова бележка от страна на авторката?

# 254
Аз ще чакам снимките на Лагуна.
Ако качат нещо, тогава ще коментирам.
Докато не качат обаче, излагацията си остава за тяхна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт