Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 45 117
  • 487
  •   1
Отговори
# 255
  • софия
Мери си приказките кадифе. Тук в този форум не се обиждаме.... директно  Joy
Човек не може да надскочи себе си Wink.
Само се чудя дали наистина толкова си може и това й е нивото или това е роля. Като че ли е по-скоро първото. Thinking

Всъщност е редно към първия пост да има прикрепена касова бележка или нещо, което да докаже, че това е торта от Лагуна. Иначе няма как да сме сигурни в думите на авторката.
А за да бъда докрай обективна - има ли вече и касова бележка от страна на авторката?
Има. Сложило е момичето в следващ пост.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785018.msg28352298#msg28352298
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785018.msg28352308#msg28352308

# 256
Да,авторката приложи касова бележка и разписка за поръчката си.Аз изобщо не вярвам на думите на управителката на Лагуна.За мен са направили гаф с тази грозна и нескопосана торта и аз като Краси,ако се имам за сладкар не бих допуснала такова нещо да се изнесе от цеха и да се представи на сватба.

# 257
Всъщност е редно към първия пост да има прикрепена касова бележка или нещо, което да докаже, че това е торта от Лагуна. Иначе няма как да сме сигурни в думите на авторката.
А за да бъда докрай обективна - има ли вече и касова бележка от страна на авторката?
Има. Сложило е момичето в следващ пост.

Да, видях и без грам изненада установих, че при тях нищичко не се е променило.

# 258
Развалям купона, ще я докладвам, писна ми от лигавщината, то няма мяра.

# 259
На мен тези изблици много ми напомнят на Лизет, само дето не сме нещастници, а измамници  Simple Smile

# 260
  • София, България
На мен тези изблици много ми напомнят на Лизет, само дето не сме нещастници, а измамници  Simple Smile

Аха... и аз за нея се сетих  Mr. Green Ама Лизет някак си беше по-разговорлива - обясняваше, уточняваше,... пък тук си е чист спам.  Tired

# 261
Здравейте! Просто не мога да се сдържа да не изкажа мнението си относно тортата. Аз съм любител сладкар, както голяма част от мамите тук, но имам достатъчно опит, за да изкажа мнение.
Тортата е нескопосано направена, както и да го погледнеш. Недопустимо е по борда да има такива снадки на лентата, тя се разточва по-дълга от нужното и двете части така трябва да се снадят, че изобщо да не се забелязва, без значение дали отпред ще има цвете или каквото и да било. Скрития дефект си остава дефект.
Лентата в долната си част е увита навътре, тортата също, а не трябва. Самата торта трябва да има прави и отвесни стени.
Горния ръб на тортата трябва да бъде добре оформен, може да е остър или заоблен, според предпочитанието, но на тази торта  е разкривен.
Всичко това допринася за една лоша визия на тортата и тя видимо е направена непрофесионално.
Независимо от цената, след като има договорка и сладкарницата е приела поръчката, без значение дали тортата е сватбена, по каталог или пък по модел от снимка или клиента, тя трябва да бъде изработена ДОБРЕ!
Относно транспорта би трябвало клиентите да бъдат уведомени как да закарат тортата си в добро състояние, при условие че доставката не е вкючена в уговорката.
За сведение карах двуетажна торта миналата неделя в Пловдив и беше в отлична форма, независимо от дупките и лошия път.
Видимо няма наранявания по целостта на тортата, така че по-скоро мисля, че транспорта изобщо не е повредил добрата визия, а по скоро тортата си е била в такова състояние.
И не на последно място искам да кажа, че съм виждала добре изглеждащи, добре направени и вкусни торти на Лагуна. Така че проблема е може би в хората, работили по нея и самата сладкарница би трябвало да ги държи отговорни, за гафа който са направили.
Каквото и да кажем или напишем сега, вече е късно и това няма да отмие горчивия спомен за сватбена торта, но важното е дамата, пуснала темата да има много хубави моменти в живота си, за следващите поводи пожелавам торти, които да правят празниците и емоционални, вълнуващи, по-красиви. Това е и предназначението на една торта, да не бъде само десерт, а да носи радост!

# 262
  • София
И не на последно място искам да кажа, че съм виждала добре изглеждащи, добре направени и вкусни торти на Лагуна. Така че проблема е може би в хората, работили по нея и самата сладкарница би трябвало да ги държи отговорни, за гафа който са направили.
Това е и моето мнение. Но при това положение, г-жа Управителката трябваше да издири онази нелюбезна персона, за която говори авторката и да влезе тук с извинение и уточнение, че е санкционирала провинилата се служителка. Защото на практика се получава, че една некадърна сладкарка може да срине реномето на цяла сладкарница.  Peace Радвам се, че досега съм случвала на читави, защото ако получа нещо различно от това, което съм поръчала, нямаше да съм толкова отстъпчива като авторката.

# 263
Ама Тони,то реално няколко часа преди сватбата какво да направиш?Няма как да тръшнеш тортата и да търсиш нова.Освен скандал и да хабиш нерви няма какво друго да сториш.А реално да си скапваш настроението заради сладкиш някак не си струва...

# 264
  • София
Рибозом, аз писах, че на моята сватба последното нещо, което съм гледала, е тортата. Мисля, че има доста по-скапващи настроението неща. Но ако съм толкова разстроена като авторката, след сватбата отивам директно в цеха, търся управителя, търся и наглата сладкарка и правя очна ставка, подкрепена със снимков материал. То ясно, че никой не може да компенсира щетата, понеже ще е след дъжд - качулка, но поне сладкарката трябва да понесе отговорност и да отнесе някакво наказание, защото надали авторката ще е последната ужилена от нея.  Peace

# 265
ТониБони напълно я разбирам, защото е имала късмет. Така и аз няколко години поръчвах от торти ФЛАЙ, а е имало и недоволни, ама на мен ми се падаха прилични торти.

Но все пак нека се позамислят от Лагуна. 

# 266
  • софия
.... След събитието им изпратих официален email, писах на страницата във facebooк...ни вопъл,ни стон.Нещо повече-видях,че снимка на тортата отпред е качена на страницата им с надпис семпла торта за елегантна сватба....Това вече е подигравка!Нямам намерение да си търся парите или каквото и да е обещетение.Проваленият сватбен момент не струва 78лв.Станалото не може да се върне назад.Здраве да е!Винаги ще има положителни и отрицателни мнения.Целта на това оплакване е да бъдете нащрек и да избегнете подобна ситуация.Не правете компромисите,които направих аз,защото непрофесионалното отношение на персонала на сладкарница Лагуна,не ги заслужава!...

# 267
  • Пловдив
Незнам, но аз останах направо без думи. Очевадно е че този кант е нескопосано направен. И аз чакам снимка и със сигурност има начин от суровия файл на снимката да се разбере дата и час на заснемането. Може би затова и Управителя, който се включи преди няколко страници, все още не я е изпратил.

# 268
Ето я и снимката от фейсбука на Лагуна
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=676220602431362&set= … ype=1&theater
голяма разлика не виждам аз  Crossing Arms

# 269
Тяхната снимка дори е по-ужасна.
П.П.  С подобна госпожа управителка няма как нивото на персонала да бъде по-добро.

Общи условия

Активация на акаунт