Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 45 101
  • 487
  •   1
Отговори
# 285
Направете си ваша фирма.

Само за толкоз кратко изречение ли си направихте цяла регистрация?  Laughing Laughing Laughing

То който иска си прави фирма, тука смисъла на темата е друг!

# 286
Хора не се карайте, не си струва.

# 287
Тук съм заради самия форум, а не да се драча с някого Wink

# 288
Отдавна съм се разочаровала от Лагуна. И от обслужването, и от вкуса на изделията им. Намерила съм си 2 други сладкарнички, които ме радват всеки път.

# 289
  • Пловдив
Направете си ваша фирма.

Имам чувството че поствате в погрешна тема или само така ми се струва  Grinning Има една тема идеи за развитие на бизнес или нещо такова. Струва ми се че сте се опитали там да пишете, защото в тази става дума за доста по различно нещо.

# 290
Традиция ли е тук да нападате новите потребители, някаква йерархия ли има?

# 291
Ето я и снимката от фейсбука на Лагуна
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=676220602431362&set= … ype=1&theater
голяма разлика не виждам аз  Crossing Arms
Разгледах албума със снимки, май сватбените им торти хич не са сполучливи, тази например е наклонена като кулата в Пиза  Laughing
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/1908261_ … 59237584609_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t1.0-9/15 … 83947734187_n.jpg

# 292
Традиция ли е тук да нападате новите потребители, някаква йерархия ли има?

Сори, скъпа! Влезе грубо и затуй така те посрещнахме!  Wink

# 293
  • Norge
..... така те посрещнах......!  Wink
Ето така:  Hug

Простете за спама, не се сдържах.  Embarassed
Р., поздрав! И хубав ден на всички ни!   bouquet

# 294
Никаква капела не лежи в идеята на тортата,но крайният резултат така изглежда.Нито за миг не съм си представяла такъв модел,но разбира се, съществува рискът идея и изработка да се разминат.Затова и не коментирам модела и не е редно да имам претенции към него.Макар,че стигам до извода,че въобще не са вникнали какво искам,след като дори зеленото е сбъркано.Не изявявам претенции към модела,независимо дали ми харесва или не.Твърдя,обаче,че за какъвто и модел да става въпрос,изработката трябва да е безупречна!С просто око се вижда,че в този случай не е така.Бонусът е неадекватното поведение на служителите.
Фигурката е страхотна и много нежна.Не съм си представяла,че ще е на върха на такава торта,нооо...имало глава да пати.Купих я от английският ebay.Там има хиляди модели,подходящи за всеки вкус.Повечето модели не могат да се намерят в Б-я.Поръчката и доставката не отнема много време,а разнообразието е огромно-от силуети до изрисуван порцелан,букви и т.н.

# 295
Успех на бъдещите булки.Участвам тук изцяло в тяхна полза и в полза на хората,които ще имат важен повод.А почти всеки повод завършва с торта.Затова почерпете от лошия ми опит и останете със сладък спомен от десерта,а не с горчивина!

# 296
Честно казано, за първи път чувам за тази сладкарница (не съм по тортите), хвърлих едно око на сайта им и дори да не бях изчела темата, не бих си поръчала нищо от там. Сайтът изглежда доста непрофесионално направен (като от 2001-ва), има правописни грешки, а снимките на тортите са доста зле. Лично за мен това са критерии, когато поръчвам нещо, а аз поръчвам предимно онлайн, като преди това проуча от кого да поръчам.
Ако жената, която се включи, наистина е управителка на въпросната фирма, толкова по-зле за фирмата.

# 297
Успех на бъдещите булки.Участвам тук изцяло в тяхна полза и в полза на хората,които ще имат важен повод.А почти всеки повод завършва с торта.Затова почерпете от лошия ми опит и останете със сладък спомен от десерта,а не с горчивина!
Това е важно, както и да не се примиряваме без значение дали е сладкарница
или супер.
Пишеш, че не си искала канта да е ментов цвят. Какъв трябваше да бъде ?

# 298
Още ли я дъвчите тази тема  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 299
Това е важно, както и да не се примиряваме без значение дали е сладкарница
или супер.
Пишеш, че не си искала канта да е ментов цвят. Какъв трябваше да бъде ?
Тревисто зелено,пролетно...и си помня думите като бял ден:"моля ви единствено да не е ментово зелено"...

Общи условия

Активация на акаунт