Пълно разочарование от сладкарница Лагуна, София

• 45 109
  • 487
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Тонка, да, явно е от каталога, явно има хора, на които се харесва този модел, но:
Качеството е повече от лошо за някой, който има претенции, че предлага качествена услуга. Захарното тесто е доста неравномерно и на места дори релефно. Оставили са си ръцете.

# 346
  • София
Тонка, да, явно е от каталога, явно има хора, на които се харесва този модел, но:
Качеството е повече от лошо за някой, който има претенции, че предлага качествена услуга. Захарното тесто е доста неравномерно и на места дори релефно. Оставили са си ръцете.

Само аз ли съм останала с впечатление, че тортата в каталога е всъщност самата торта на булката, т.е. преди това е нямало такъв модел торта, т.е. Лагуна толкова много са си харесали произведението, че са решили да си го впишат в каталога newsm78

# 347
  • София
Валенцето, аз за другото не споря.  Peace
Понякога големите елементи се боцкат с тънка пръчка, а не се лепят. Това по лични наблюдения. Поне последната ми торта (не от Лагуна) беше с голям бухал, боднат с клечка в тортата.

# 348
  • София

Само аз ли съм останала с впечатление, че тортата в каталога е всъщност самата торта на булката, т.е. преди това е нямало такъв модел торта, т.е. Лагуна толкова много са си харесали произведението, че са решили да си го впишат в каталога newsm78

И аз мисля така. Булката или кумата може би ще споделят...

# 349
  • София
Е добре де, ама ако тортата всъщност не е от каталога, как така са объркали и точно ментовозелен кант са сложили?

# 350
Тези торти изглеждат много найлоново. Да не е нова мода? Като едно видно шоколадово чудовище, и аз съм разочарована от големите сладкарници. Любимите ми торти изведнъж придобиха друг вкус и вид в последните 2-3 години. За последния ми РД баща ми беше купил най- простата шоколадова торта от една провинциална сладкарница. На вид- нищо особено, просто беше залята с шоколад. Обаче не се изкриви като я рязахме, на вкус си беше абсолютно качествена... и бяха добавили нещо в крема, което не знам какво беше(а повечето торти вече така ги правят, че и в домашни условия по- хубава можеш да си я направиш). Перфектна. Не голяма, вкусна, ароматна- истинска 'тежка' шоколадова торта. 30 лв, ако щеш Simple Smile Пак ще си взема.

# 351
  • софия
Скъпи участници в дискусията,аз съм булката,която получи тази торта в сватбения си ден....
Посетих сладкарница Лагуна месец преди сватбата.Бях обиколила няколко известни други сладкарници,които отказаха да изработят моя модел.Показах им модел на торта,който съдържаше етаж от фондан и етаж от сметана.В Лагуна казаха,че могат да направят тортата и да се върна отново 7 дни преди сватбата... 7 дни преди сватбата отидох в сладкарницата със снимки на избрания модел,който първоначално казаха,че ще изработят.....Уверявам ви тази торта не ми беше показана по каталог.Сега от форума разбирам,че се води стандартна каталожна торта.Поръчах бяла кръгла торта на два етажа с широк зелен кант,с изричната забележка зеленото да не е ментово зелено и голямо цвете с бяло-зелена преливка.....
Дори и за модела на торта, за който не били виждали дори снимка, госпожица управителката дава противоречива информация   Whistling
Здравейте Госпожице, темата със сватбената торта е доста коментирана.
.....
     Сватбената торта е поръчана лично от клиентката в сладкарницата ни , като няма приложена снимка на предпочитания модел , а е описано устно как би трябвало да изглежда тортата, което може да доведе до разминаване в очакваната торта и реалната .
....

Не знам. Не знам. Само си мисля, че умението да четеш и разбираш смисъла на текст се усвоява в начална степен на образование.

Пишеш, че не си искала канта да е ментов цвят. Какъв трябваше да бъде ?
Тревисто зелено,пролетно...и си помня думите като бял ден:"моля ви единствено да не е ментово зелено"...

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 17:51 от zvanche

# 352
Мух мури майкоууу!Жистока!
Ай стига бе! Ако аз съм собственик и вадя такива торти за пред сватби незнам...видяхте ли и оная на другите младоженци?Оная кривата.За дизайна няма да си говорим,Тонка рече по вкус и цвят приятели няма и аз съм съгласна с нея.Ама изработката,много ми бърка в здравето изработката...даже фондана не е гладък,пък той лесно се прави гладък.Даже за любители сладкари.Като си професионален сладкар,аз поне очаквам да ми предложиш нещо айде да е семпло,но перфектно изпълнено- с гладък фондан,прави форми и симетрия!(тук при сладкарството доктор Енчев е прав-красотата е симетрия  Mr. Green)

# 353
Това от управителката ли е писано? Laughing

# 354
  • Варна
На снимката от Лагуна тортата е снимана отпред, а тази издънка с лентата е отзад. Много ясно, че няма да я видим.
Цветето не е местено и това ясно си личи от снимките на авторката.
Много неадекватно поведение от управителката. Със сигурност не бих им ползвала услугите. Peace

# 355
  • Пловдив
На снимката от Лагуна тортата е снимана отпред, а тази издънка с лентата е отзад. Много ясно, че няма да я видим.
Цветето не е местено и това ясно си личи от снимките на авторката.
Много неадекватно поведение от управителката. Със сигурност не бих им ползвала услугите. Peace
Да вижда се, но явно г-жа Ташева дори не е погледнала снимките, които булката е постнала на 1-ва страница и упорито твърди, че цветето е отстранено в последствие. Незнам колко негативни коментара трябва да се съберат в тази тема, че г-жа Ташева като мениджър да си даде сметка за качеството на продуктите и на персонала си. Ама след двата поста от нейно име ми става ясно, че явно не и е от съществена важност.

# 356
1х съм правила торта с фондан и изглеждаше доста по-добре.
Не разбирам от бг цени, 78 лева ми се струва малко, но аз никога не бих си поръчала торта, която не знам как ще изглежда в детайли и да съм я опитала преди това.
А това че не са могли да премерят обиколката й е върха направо.

Честно казано ако това се случи тук, вероятно биха се занимавали чрез адвокат със сладкарницата.
Вмсисъл, сватбата е голямо събитие, големи пари се хвърлят .. може ли такова нещо.
А и компенсирането с една 'вкусна торта' е толкова абсурдно, че няма накъде
Това е сватбена торта.. идеята й е да направи ефект, красота, да изрази някаква идея..
Какво общо има една сватбена торта с 'една вкусна торта'.

(преди време ме поканиха да снимам една сватба и аз отказах точно от страх че ако нещо сбъркам , а аз почти нищо не разбирам от снимане после ще ме разнасят из съдилищата). Всмисъл, човек когато се захваща с нещо трябва да знае да го прави. Иначе едно че репутацията му отива на кино, ама това са важни моменти от които трябва да остане само ХУБАВ спомен.

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 21:59 от 10 c`s

# 357
1х съм правила торта с фондан и изглеждаше доста по-добре.
Не разбирам от бг цени, 78 лева ми се струва малко

20 парчета са.

# 358
На мен ми е интересно да видя тортата, която е искала да направи булката, а са й казали, че е невъзможно. Надявам се, ако чете и пази снимката да ни я покаже

Ли Лу, аз не искам да кажа, че понеже на мен ми се струва евтино трябва да бъде в този вид:)
Сватбена торта, ако ще да е от 10 парчета трябва да  бъде едно бижу и нищо по-малко.
А цените са каквито са определили. За тази цена трябва да доставят перфектна сватбена торта, а не тоя беден експеримент. Тортата освен всичко друго е и видимо неравна.
Във форума момичета правят шедьоври - с любов,  естетика и отношение.
Това е.. соц история отвсякъде.  А и ножа в каната ....

# 359
Това от управителката ли е писано? Laughing

Да ! На първо четене се изумих.Моето писмо явно не е прочетено,
защото няма отговор на въпросите.Предполагам, че госпожата изпраща
един и същи отговор, без да се замисли.
Разгледах сайта на фирмата - нескопосано направен и с грешки, а цени не видях, но
"Айфеловата кула" ... защо не погледнат в тортената тема на БГ "Мама" ?!!!!!!!
Има дами, на които   bouquetне Озазис, не Лагуна ..само могат да взаимстват и да привличат за изпълнение.

Общи условия

Активация на акаунт